Kisalföld logö

2018. 06. 25. hétfő - Vilmos 14°C | 22°C Még több cikk.

Országos Vadásznapot tartanak Szanyban - fotó

2012. augusztus 18-án, szombaton Szany látja vendégül az Országos Vadásznap rendezvényei keretében az ország és a Kárpát-medence vadászait és a természet, vadászat, vadvédelem iránt érdeklődő vendégeket.
Szany Nagyközség életében nagy jelentőségű rendezvénynek adhat otthont , ugyanis idén elsőként a több évig tartó Győr - Moson - Sopron Megyei Vadásznapok vendéglátójaként ismert település országos méretű vadásznapot tudhat ezután maga mögött , mint vendéglátó település. Az Országos Vadásznap fővédnőkei Dr. Semjén Zsolt,Dr.Fazekas Sándor , Feiszt Ottó,Prof.Dr.Faragó Sándor,Dr.Pápai Lajos,Dr.Orbán Péter,Borkai Zsolt,Gyopáros Alpár,Széles Sándor.

A fotót olvasó tudósítónk készítette.
A fotót olvasó tudósítónk készítette.

A Szanyban tartandó Országos Vadásznap már kora reggel kezdődik augusztus 18.-án , melynek során a Szanyi Fúvószenekarral együtt a Soproni Lővér Vadászkürtösök adnak elő rögtönzött koncertet. Ezt követően a program tervei szerint , dr.Pápai Lajos megyéspüspök celebrálja a Szent Hubertus szentmisét a háromtornyú szanyi templomban. Ünnepi beszédeket lehet majd hallani a szentmisét követően , és különféle kitüntetések átadására is sor fog kerülni. A rendezvény nagysátoránál történik majd a megyei vadásznapokhoz hasonló ünnepélyes fogadalomtétel is , amit azok tesznek , akik belépnek a vadászok nagy táborába, tehát „új vadászok“ lesznek. A sok más végtelennek tűnő rendezvények remélhetőleg most is nagy sikernek örvendenek majd a vadászok és nem vadászok körében.

Gulyás Attila

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ismét nem sikerült tisztességesen parkolni a győri Tescónál - fotó

Az áruház buszmegállójában sikerült megállni személyautóval - csak gratulálni tudunk a bravúros… Tovább olvasom