Kisalföld logö

2017. 05. 27. szombat - Hella 13°C | 24°C Még több cikk.

Olvasóink jelentik a Balatonról - fotók

Nemcsak fotókat, beszámolókat is várunk olvasóinktól, akik a magyar tengeren nyaralnak, pihennek.


˝Itt nyaraltam először egyedül, ahol is találkoztam életem első igazi szerelmével˝

˝Talán nincs is olyan ember az országban, akinek ne lenne egy kellemes
(esetleg kellemetlen) emléke a Balatonnal kapcsolatban. Ahogy sokaknak, a magyar tenger számomra is szép emlékek sorozatát juttatja eszembe. Itt strandoltam, még óvodás koromban először és barátkoztam külföldi gyerekekkel. Itt ettem életem első vattacukrát. Aztán itt kaptam életem első napszemüvegét, amiben itt autóztam először, a szüleimmel a naplementében... és talán pont ekkor szerettem bele az egész
Balatonba.

Galéria kép

Aztán mikor idősebb lettem, itt nyaraltam először egyedül, ahol
is találkoztam életem első igazi szerelmével. Majd amikor pár év után vége lett, itt ˝búcsúztam˝ el tőle: ott ahol először megláttuk egymást. Azóta is szívessen járok a Balcsira, mert legyen rossz vagy épp jó emlék, mind az életem része és ezek nélkül ˝szegényebb˝ lennék˝ - írta Horváth Jenő.

---

˝A Balaton szerintem minden magyar legkedveltebb helye˝

Fotópályázat: küldjön fotókat a Balatonról! >>

˝A Balaton szerintem minden magyar legkedveltebb helye. Az árakat tekintve 500-600 ft egy hamburger, ami szerintem elfogadható. Bár a strandok belépőit kicsit borsosnak találom... Egy család nem ússza meg 5000 forintból csupán a belépőt és akkor még nem ettek-ittak.

Balaton 2013 - fotópályázat (1. rész)

Többnyire azt kell, hogy mondjam: aki nagyvárosból érkezik, annak annyira szerintem nem meghökkentőek az árak, hiszen mintegy 10 százalék, amivel drágábbnak tartom a tónál kapható dolgokat, de az talán belefér.

A büfés árusokat én jobban ellenőrizném, mert néha belefut az ember egy-egy átverés szagú büfésbe, étterembe.

De összességében pozitívan nyilatkozom az egyre megújuló szépséges magyar tengerről :) Én nagyon szeretem!˝ - írta Petrusz Tibor, Győrből.


Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tengelytörő kátyú a győri Ifjúság körúton - javítják a burkolatot

A kátyút már hónapok óta kell az autósoknak kerülgetniük az Ifjúság körúton - írta tudósítónk. A burkolat javítását már elkezdték. Tovább olvasom