Kisalföld logö

2017. 02. 26. vasárnap - Edina -1°C | 9°C Még több cikk.

Nyugdíjas klub évzárója - fotó

A győri NAVNYOSZ adós-vámos nyugdíjas klub ez évben együtt tartotta évzáróját.

Eddig hagyományosan mindegyikük külön tartotta összejöveteleit, de idén a közös ünneplés mellett döntöttek.

Ennek az lehet az oka, hogy egyre több közös programot szerveznek, így barátságok alakulnak a szervezet két egysége között. A helyszín közös döntés alapján a győri Kristály étterem új szárnyára esett, ahol nagyon kellemes környezet fogadott bennünket.

NAVNYOSZ évzáró Győrben


Az est kezdeteként a vámos Ilike saját versét szavalta el a megjelenteknek, majd már hagyományosan az idősebb adós, vámos kollégák köszöntése kezdődött. A kerek évfordulókról szoktunk megemlékezni így a 60 és 70 évesek kaptak emléklapot, virágot és desszertet, majd egy pohár pezsgővel is köszöntöttük őket.

Ezt követően villám gyorsan felszolgálták vacsoránkat, ami nagyon finom volt és szép látványt nyújtott. Egyik kolléganőnk meglepetéseként vacsora után egy csodás operett est résztvevői lehettünk.

Székely Szilvia és Széles Zoltán csodálatos hangon és tökéletes beleéléssel szórakoztatott bennünket. Nekik köszönhetően „Széles jókedv" lett úrrá a társaságon. Az estnek különleges hangulatot adott, hogy a nézők az előadókkal együtt fújták a dalok refrénjét.

Azt est befejezéseként lehetőség nyílt egy kis táncra is, de sajnos ezt már nem teljes kör élvezte. Az estért köszönet a két szervezőnek Horváth Attila adós és Bárkovics Sándor vámos munkájának, hogy egy tökéletes rendezvénnyel búcsúztathattuk az évet.

A tudósítást Horváthné Szakács Judit köldte be szerkesztőségünkbe.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csőtörés, vagy csak sok eső Győrben?

Győrben, a PÁGISZ mögötti téren az útszéli árok épphogy ki nem csordul, annyira tele van vízzel -… Tovább olvasom