Kisalföld logö

2017. 03. 25. szombat - Irén, Irisz 7°C | 12°C Még több cikk.

Neki sem sikerült szabályosan parkolnia - fotók

Olvasónk újabb gyöngyszemet talált Győrben, le is fényképezte a szabálytalanul parkoló autót.
A fotót olvasónk készítette.
A fotót olvasónk készítette.

A fotót olvasónk készítette.
A fotót olvasónk készítette.

Olvasóink írták

 • 17. Gőcze_László 2012. június 18. 18:33
  „Csak a tárgyilagosság kedvéért.
  A ma, június 18-án aktuális parkolási megoldások fő vezérelve, az árnyékos parkolóhely keresés volt a déli órákban? Ez mindaddig rendben is van, amíg nem valami érvényes előírás megszegését eredményezi. Márpedig, rövid időn belül, többen is a KRESZ egyik szabályát szándékosn megszegve oldották meg a feladatot, pedig ugyanott volt - igaz napsütötte - parkolóhely több is.
  Az összes ilyen - mindegy, hogy hol és hogyan állok le a szekérrel - megoldásnak csak egy része vezethető vissza a járgány féltésére, a döntő többséget a kényelem, a más érdekeinek és a KRESZ előírásainak szándékos figyelmen kívül hagyása eredményezi. És aki erre még büszke is ...”
 • 16. Mankapunka 2012. június 15. 20:43
  „Amúgy még jó,hogy pár napja még Opel volt a 85-ös balesetnél,most meg már egy Ford.
  Azért rohadtul nem hasonlít a kettő egymásra.”
 • 15. kexmatyi 2012. június 15. 19:50
  „Madarásznak 100% igaza van!”
 • 14. Mankapunka 2012. június 15. 19:28
  „Had-assa

  Hála a jó égnek,én már kimaradtam éppen már ebből a bohóckodásból,amit még anno katonaságnak neveztek.

  Nem is lenne velük gond,ha nem vernék a palávert a lépcsőházban,meg nem kötnének bele mindenbe,és mindenkibe,aki nem azt az eszmét zengi,amit ők akarnak.

  Ilyen képet egy 2-3 műszakos rendben dolgozó csinálja szerinted?”
 • 13. Had-assa 2012. június 15. 19:21
  „Munkapunka Te miért nem mentél katonának? Most lehetnél " katonai nyugdíjas " ! Mellesleg mit tudsz róluk, már nem is nyugdíjasok!”
 • 12. abul 2012. június 15. 16:31
  „Egyet értek FeketeLamour-ral...és elmondom, hogy a rendőrök sem tesznek azért semmit, hogy a Jereváni úton ne legyen baleset...az alig felfestett zebrára a parkoló autók mögül lépnek ki a gyalogosok....
  Unatkozó tudósítótól meg kérdezem, hogy mi van akkor ha szabályosan állok az ÜRES parkolóban és a kedves suzukis úgy áll rám, hogy a festék is lejött az ajtómról, úgy belém nyitotta az ajtót. Ezek után ÉN ott állok meg ahol biztonságban van az autóm, a sok hü**e par****tól jó távol, aztán arra is teszek ha lefotózol...”
 • 11. Mankapunka 2012. június 15. 16:28
  „Ez a baj a sok panelba betelepeülővel.

  Meg a katonai nyugdíjassal,meg a rokkantnyugdíjassal. Ebben tudja csak kiélni magát,mert a lépcsőházban már senki sem áll szóba velük.”
 • 10. FeketeLamour 2012. június 15. 15:42
  „Komolyan már csak a kommentek miatt nézem meg ezeket a cikkeket. :D A keményen dolgozók napközben Kisalföldet nézegetnek és kommentelgetnek hogy mások miért nem dolgoznak. :D Persze én is ;), de nem is hordom fent az orrom. Amúgy ha már szabálytalan parkolás, Jereváni úton horror ami megy a zebrák 5 méteres körzetében. Na az balesetveszélyes, a lelépő gyalogosokat sokszor egyáltalán nem látni az ott parkoló autóktól. Azokkal a szabálytalan parkolásokkal kellene foglalkozni, a fenti példa legalább nem közveszélyes.”
 • 9. fokabel 2012. június 15. 12:25
  „Ez a modell is a nagy csillagos német márkához tartozik, miért nem tetszik odaírni, mint a 10 milliós testvéreihez?!”
 • 8. ekkenekepen 2012. június 15. 11:56
  „jajj mondjátok már hapikáim, ennyi a munkanélküli önjelölt fotóriporter itt a környéken?!
  Húzzá kapálni 2 sort nagy unalmadban p*csömöccse!”
 • 7. ATX 2012. június 15. 11:39
  „Csak remélem, hogy a "tisztelt" fotós is olvassa ezeket a kommenteket.”
 • 6. laca123 2012. június 15. 10:22
  „na és?én is igy állok meg mindig,mert hosszú a kisteherem,hosszabb mint ez + hosszú utánfutó.hol álljak meg akkor?foglaljak el inkább 6 parkolohelyet?nem értem hogy érhet ennyire rá valaki.idiota elfoglaltság ez a fényképezgetés.inkább dolgozna keményen helyette.igaz ez az én véleményem.”
 • 5. Szitu 2012. június 15. 10:17
  „A ilyen fotók készítőink felajánlok ey-egy biciklit,hogy legyen legalább nekik is egy járművük,és ne az irigység vezérelje őket. Imádom az ilyen"majd én megoldom" kategóiájú tagokat. Holnap már háziállatokat fotóznak kerítésen kereszül,szeneskupacot házak előtt,kocsma előtt egymásra borított bringákat,meg lovaskocsikat aminek nics hátul prizmája,mert olyan jó érzés lehet fontosnak látszani,és felfedezni ha valami nem szabályos. Nem így kell kitűnni az életben,szánalom az ilyen szüke kisegérnél is szürkébb emberek ilyen jellegű feltűnési vágya....”
 • 4. ATX 2012. június 15. 09:57
  „Mivel nem látszik, hogy ül-e benne sofőr, az is lehet, hogy éppen kanyarodik...”
 • 3. Accentos 2012. június 15. 09:48
  „A sok ráérős ember... nincs jobb dolguk,mint fényképezni? tudom,tudom,kutyát sétáltatnak.fényképezőgéppel a kezükben...”
 • 2. zsoli 2012. június 15. 09:38
  „Ez a sok ráérős,képkészítő olvasó riporter tegyen már egy dátum és idő bélyegzőt a fotómasinájára, hogy látni lehessen mikor érnek rá ennyire? Nincs más dolgod, mint lemész a panelból, fotózol, és bevágódsz az internet elé, hogy beküldjed ide? Ezek biztosan nem a reggeltől estig dolgozó emberek kategória, ugye?
  Ok, szabálytalan, de ez is egy melós "kisteher", nem egy luxusterepjáró! Ha annyira ki akarsz tolni embertársaddal, hívd a 107-et, készül róla egy 30 ezres fotó, és akkor te nagyon boldog leszel, és biztos gazdagabb!”
 • 1. Madarász 2012. június 15. 09:22
  „Tessék mondani, melyik autóról van szó?! A képen legalább 3 szabálytalanul parkoló autó látszik... Ott messzebb látszik még kettő, amelyik a menetiránnyal szemben parkol, ráadásul az egyik még garázs előtt is, szóval nagyon uncsik ezek a parkolós fotók. Miért nem inkább a közterület felügyeletnek, vagy a rendőrségnek küldik be?! Ja értem, azzal nem lehetne felvágni, hogy "nézd már, fönn van a fotóm a Kisalföld online-on"...”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

10 perc alatt öntötte el az árvíz az autót a Rabkertnél - fotó

Olvasónk még időben szólt az autó tulajdonosának, de az ár hirtelen jött. Tovább olvasom