Kisalföld logö

2018. 05. 27. vasárnap - Hella 16°C | 26°C Még több cikk.

Nádor aluljáró: a víz az úr!

Győr - A nagy esőzés után nem lehetett gyalogosan használni a Nádor aluljárót, mivel a közepén állt a víz. Bár sokan a korlátban kapaszkodva mentek át, volt aki levette a cipőjét és úgy kelt át, többen pedig inkább visszafordultak - írta tudósítónk. Galéria
"Engem például az egyik biciklis vitt át a kritikus szakaszon. A képeken is jól látszik, hogy milyen nagy volt a víz és miképp keltek át rajta az emberek..." - írta olvasónk.

Tudósítónk küldte: A Nádor aluljáró az esőzés után

Olvasóink írták

 • 15. mőrfi 2008. július 17. 13:00
  „Semmit nem tudnak be fejezni,Mert a jó szakemberek ki letek
  rugva ,vagy ki mentek kűlföldre.Pl : Szauter ut Kőrnyéke,még
  mindig nincs be fejezve bedig fél éve, hogy át adták.Az igérték
  parkositják. Méter magas a parlagfű-az igért padok meg sehol.”
 • 14. Tommm 2008. július 15. 12:13
  „Vízelvezető van, de:
  én nap mint nap az aluljárón keresztül járok. Minden egyes esőzés után rendszeresen szivárog az aluljáró falából a víz, mind a gyalogos, mind a közúti részen, csak most jóval több eső esett mind eddig. A múltkor már a "szakemberek" próbálták orvosolni a hibát, valami szilikon jellegű anyaggal próbálták a hézagokat tömíteni - persze kevés sikerrel. Szvsz valahol a szigetelése hiányos az aluljárónak, hogy a talajvíz be tud jutni oda ahová nem kéne...”
 • 13. {gli} 2008. július 14. 21:20
  „Van vízelvezető, csak ...
  Csak az átadás óta a gyalogosok és kerékpárosok területét még egyszer sem takarították. (Most azok a polgárok, akik korlátról kapaszkodás közben letörölték a vastag port a kezükkel.)
  Meg lehet nézni a Baross híd, az Ipar ucai "púpos" felüljáró víznyelőit is. Némelyikben már gaz virul, de szinte mindegyik szinültig el van tömődve. Ez lehet a baj az aluljáróban is.”
 • 12. Fafnir 2008. július 14. 19:47
  „Tényleg a gyalogjárdán mintha nemis lenne vízelvezetés, legalábbis nem emléxem hogy láttam volna vízelvezető nyílásokat. De ha ez csak az én figyelmem kerülte el, akkor bocsánatot kérek. :)”
 • 11. Fafnir 2008. július 14. 19:47
  „Tényleg a gyalogjárdán mintha nemis lenne vízelvezetés, legalábbis nem emléxem hogy láttam volna vízelvezető nyílásokat. De ha ez csak az én figyelmem kerülte el, akkor bocsánatot kérek. :)”
 • 10. ESZT 2008. július 14. 19:12
  „Mao elküldte mérnökeit a rizsföldekre, hogy szerezzenek tapasztalatot a mindennapi életről.
  Mi a bírókat is beküldenénk a börtönbe egy évre, hogy ismerkedjenek a gazemberek bűnbánó valóságával.
  Aztán tudnák mi is az ön és családvédelem.”
 • 9. Tabornok 2008. július 14. 18:27
  „mókuci 2008.07.14 16:09
  "Az ilyen ember aki közlekedésmérnökként kapott diplomát elmehet a sunyiba."
  Ha oda menne, nem is lenne baj, de szakértőként jó pénzért, vagy félelemből aláírja, hogy kiváló minőségben elkészült! A jó édesanyját a korrupt aparátusnak!”
 • 8. mókuci 2008. július 14. 16:09
  „Nevetséges, hogy mindíg tojik valamit a veréb akkor, amikor egy beruházásba vágják a fejszét főleg közpénzből. Hozzáteszem teljesen mindegy, hogy a beruházás mekkora, mert valamivel mindíg probléma van amiről kiderül, hogy az a kivitelező hibája nem pedig a tervezőé.(de ebben nem feltétlenül vagyok biztos) Ez eddig ok, de kérem szépen amikor hivatalból valaki átvette az elkészült munkát akkor nem tűnt fel, hogy a vízelvezetés nem megoldott? Az ilyen ember minek kapja a fizetését? És ez nem egyszeri eset!!! Hányszor lehet látni laikusként, hogy az ötlet amit megvalósítanak egy hülyeség? Lásd szintén a Nádor aluljáró: Nádorváros irányába a belső sávból eredetileg át kellett sorolni a külső sávba, majd 10m után ismét a belsőbe ha a Mészáros Lőrinc utca felé akart menni az ember. Már az okosok is rájöttek, hogy ilyen hülyén nem is festhettek fel semmit, mint akkor. Most már lemarták a sávozott részt. Az ilyen ember aki közlekedésmérnökként kapott diplomát elmehet a sunyiba.”
 • 7. laikus 2008. július 14. 15:29
  „Amit akkor megspóroltak, most többszörösen elmegy, pl: ha tüzoltóknak kell mindig kiszivattyúzni a vizet, és az épitmény is károsul.”
 • 6. vizenjáró 2008. július 14. 15:28
  „Irány Magyarország!!!Földön,vizen,levegőben mi úgy is hátrafele megyünk,de gondolom a vállakozó és a mutyizó bandáiknak nincs ilyen problémájuk:)”
 • 5. Marica59 2008. július 14. 15:08
  „Aki átvette az nem is szakember,Répce ut és a Lajta uti lámpáknál is a csatorna lefolyorácsa is magasabban van mint az uttest,amikor nagy eső van áll a viz a lámpáknál,milyen szakember az aki nem veszi észre a hibát?”
 • 4. egy tervező 2008. július 14. 15:04
  „Utca embere! Nem a tervező szokta elfelejteni a csatornát....”
 • 3. utcaembere 2008. július 14. 14:30
  „Hát igen.. a csatornát mindig elfelejti a tervező.”
 • 2. defwe 2008. július 14. 14:04
  „balogh jóska elkúrta ezt is...”
 • 1. bercike 2008. július 14. 13:30
  „Ha komoly: --->105
  Ha nem komoly: bulvár”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A verklis

Mit is lehet, csak szívvel tekerni? Megmondom, hogy ne törjétek rajta a fejeteket: hát a tekerős… Tovább olvasom