Kisalföld logö

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 25°C Még több cikk.

Miért a győri vásárcsarnok mellé járnak pisilni emberek? - fotók

A csarnokból és a játszótérről is sokan ide járnak pisilni, mi pedig mintha egy nyilvános wc mellett laknánk, szagolhatjuk˝ - panaszolta olvasónk.

˝A vásárcsarnok mellett lakom. A parkolásról most nem írok, mert az reménytelennek tűnik, senki nem tesz azért, hogy rend legyen.

Viszont van egy másik gond is, ami szerintem az emberek butaságából adódik, és nem szankcionálja senki. Nem elég, hogy a házban és a környéken lakó emberek kutyái az ablakaink elé piszkítanak és a gazdáik nem szedik össze, hajléktalanok is alszanak itt, de a csarnokból és a játszótérről is sokan ide járnak pisilni, mi pedig mintha egy nyilvános wc mellett laknánk, szagolhatjuk" - panaszolta olvasó-tudósítónk.

Kutyák piszkítanak a vásárcsarnok melletti területre

Olvasónk képei alapján értetlenül álltunk a helyzet előtt. Ráadásul kérdésünkre a Győr-Szol Zrt. kommunikációs menedzsere elmondta: a Vásárcsarnoknál az előírásoknak megfelelően működik nyilvános WC, amelynek nyitva tartása megegyezik a Vásárcsarnok nyitva tartásával. A nyilvános WC a büfésorral szemben, a büféktől 10-15 méterre található.

Ez viszont nem a kutyák ˝műve˝.
Ez viszont nem a kutyák ˝műve˝. Olvasónk képein emberek is látszottak,  úgy azonban nem közölhetjük a fotókat.


Nagy Csaba az olvasói panasz első felére reagálva elmondta, a megállási nehézségek enyhítésére a GYŐR-SZOL Zrt. a közelmúltban új, murvás parkolót alakított ki az óriáspiac közvetlen közelében, ennek köszönhetően ötven hellyel nőtt a rendelkezésre álló megállóhelyek száma.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Múltidézés - Videón a soproni vasúti felüljáró építése

Mintha ma lett volna. Két éve kezdték el a soproni Kőszegi úti vasúti felüljáró megépítését. Tovább olvasom