Kisalföld logö

2018. 01. 19. péntek - Sára, Márió 3°C | 7°C Még több cikk.

Megasztár baki? - Rám nem lehet szavazni - A TV2 magyarázkodik

A TV2 nyilakoztával egy gond továbbra is lehet: az sms ugyanis megérkezett, a voksok ugyanakkor "már nem számítottak bele a végeredménybe" - mondták, fizetni mégis kellett értük? - tesszük fel a kérdést.

"Jóval a szavazás lezárása előtt szavaztunk a családból ketten is az Attilára. A kézbesítési jelentés egyből megjött. Miután kihirdették a végeredményt, a következő sms érkezett: "Rám nem lehet szavazni, szavazzon a többiekre" - írta olvasónk szombaton.

A TV2 szerint a későn érkezett szavazatok sem változtattak volna az eredményen. „Olyan sok szavazat érkezett Attilára és Renátára az utolsó percekben, hogy a szolgáltató rendszere túlterhelés miatt csak késve, a szavazás lezárása után tudta fogadni egy részüket. Ezek a voksok már nem számítottak bele a végeredménybe, ezért ment ki az automatikus válaszüzenet. Reni szavazói is ugyanilyen üzenetet kaptak, ám ők elégedettek a végeredménnyel. Renáta esetében 8017, Attiláéban 7682 szavazatról van szó, amelyek ha beérkeznek, akkor sem változtattak volna a sorrenden" – nyilatkozta Koltay Tamás, a TV2 szóvivője a Vasárnpai Blikknek.

A TV2 nyilakoztával egy gond továbbra is lehet: az sms ugyanis megérkezett, "a voksokat ugyanakkor a voksok már nem számítottak bele a végeredménybe" - mondták, fizetni mégis kellett értük? - tesszük fel a kérdést.
 
Korábban - Olvasónk beszámolója a péntek esti Megasztár szavazással kapcsolatban:

"A Megasztár szavazással kapcsolatban történt egy érdekes eset. A jóval a szavazás lezárása előtt szavaztunk a családból ketten is az Attilára. A kézbesítési jelentés egyből megjött. Miután kihirdették a végeredményt, a mellékletben csatolt sms szöveg érkezett mindkettőnknek. (mindketten nem ronthattuk el....):

"Rám nem lehet szavazni, szavazzon a többiekre..."

Idáig is kételkedtem abban, hogy a szavazás állása a valóságot tükrözi, de most már biztos, hogy nem. De gondolom a telefonszámlámon látszódni fog" - fogalmazta meg panaszát olvasónk, aki fotót is küldött.

Olvasóink írták

84 hozzászólás
 • 84. kolombela 2010. december 21. 16:42
  „A TelaViv 2 egyszerűen csalást követett el az utolsó kettő fordulójában, amibe belekényszerítették az egész stábot a versenyzőkkel együtt. Gyakorlatilag, bűncselekményt valósítottak meg.”
 • 83. b.ildi57 2010. december 20. 21:25
  „75 -s igazad van csak annyit fűznék hozzá hogy a sok beküldött sms árából röhögve kifizetik a díjat”
 • 82. kriszil 2010. december 20. 18:18
  „annobon
  egy ismerősöm a naplóba feltett kérdésre válaszolván kétszer is nyert..hogy hány év alatt arról nem szólt a fáma...:)”
 • 81. annobon 2010. december 20. 14:51
  „70-hez: "Sok naiv ember van, akik valószínűleg boldogabbak, mint akik kinyitják a szemüket" Boldogok a lelki szegények...”
 • 80. gonzo 2010. december 20. 14:16
  „70.Megakrieger!
  Már ezért megérte végigolvasni a kommenteket:))
  Megnéztem újra ezt a South Parkot,nagyon állat:))”
 • 79. georgbob 2010. december 19. 20:24
  „senki-házi-aladár... A felbontás és a telefon gyártási ideje között elég kevés az összefüggés, de csak jártasd a szádat, attól leszel nagyotmondó...”
 • 78. umberto 2010. december 19. 19:34
  „Hát nem tudom, azért az már eleve a pórul jártak szegénységi bizonyítványa, hogy emelt díjas sms-ben szavazatokat küldenek...

  A többi az csak a normál ügymenet.”
 • 77. imre1964 2010. december 19. 19:03
  „A Jobbik lenne hatalmon ezek a csatornák már rég bezártak volna.
  De sajnos a népbutítás teljes gőzzel folyik,hülyék vannak voltak meg lesznek is.
  Szavazzanak a zsidók meg gazdagodnak,de ez kell a népnek.”
 • 76. Sagittarius 2010. december 19. 13:57
  „75. annobon 2010.12.19. 11:58

  Tökéletesen jól látod! Pontosan olyan kérdést, és úgy tesznek fel, hogy a csekélyértelmű medvebocsok is tudhassák rá a választ! "Roppant értelmük" vág is azonnal mint a rozsdás borotva, és okosnak érezve magukat ráadásul abban a hitben leledzve, hogy más biztosan nem tudja a választ, kapják a telefonjukat (ha azt még nem vitte el a végrehajtó), és nyomják az SMS-t. Közben a család már a küszöböt is elrágta, és alsógatyájuk is hitelből van.

  Ez már az aljasság csúcsa, amit manapság lelkiismeret és jóérzés hiányában meg mernek engedni maguknak a műsorok készítői! Ezt is bűntetni kellene, hiszen a csalás, és átverés minősített esete, példája.”
 • 75. annobon 2010. december 19. 11:58
  „74-hez: "legalább 1x valami ürüggyel ne bíztatnának emeltdíjas szavazásra" Így igaz! Feltesznek a Fókusztól a Magellánig, egy kábé olyan szintű kérdést, hogy például:
  - Milyen színű a hó?
  - ´A´ válasz: fekete
  -´B´ válasz: fehér
  Aztán bemutatják, hogy a nyeremény egy kétszemélyes wllness-hétvége a piripócsi Vadnyugat-motelban!

  A sok hülye meg nyomja az sms-t ezerrel és még lehet, hogy büszke is rá, hogy tudta a helyes választ!

  A nyertesről pedig persze sohasem mutatnak semmit, hogy milyen volt az "ingyen" hétvége. Ha volt egyáltalán. Nézői kontroll ugyanis nincsen! Akár be is mutathatják 5 másodpercig, hogy a nyertea: Kovács 23. János, Budapestről. :) Ennyi!”
 • 74. Sagittarius 2010. december 19. 11:08
  „Manapság már szinte nincs olyan műsor (főként a kereskedelmi adókon) ahol legalább 1x valami ürüggyel ne bíztatnának emeltdíjas szavazásra. Természetesen az értelmesebbeket nem tudják csőbehúzni, de mint köztudott a népesség nagytöbbsége értelmi szinten köz, de legfőképp önveszélyes!”
 • 73. Sagittarius 2010. december 19. 11:03
  „Tegnap az egyik adásban a tízenpáréves libák vihogva nyilatkozták, hogy már fejente15 db SMS-t küldtek a kedvencükre. No, és a Apuka mit szól majd hozzá, mikor a nincsből ki kell fizetni a telefonszámlát???? Vesz fel kölcsönt?? Marhák!

  Azért a csatornák ilyetén felelősségét is megvizsgálnám, hiszen aljas számító módon direkt arra járszanak, hogy a felelőtlen tinik eszüksemlévén szavazataikkal eltartják őket, amit majd a már amúgy is csóró, és kizsigerelt szülők kénytelenek lesznek kifizetni! Éljen az új médiahatóság!! Remélem ehhez is lesz pár szavuk!”
 • 72. annobon 2010. december 19. 09:57
  „Én személy szerint egyetlen egy sms-t küldtem mostanában (nem a rokonoknak, ismerősöknek küldöttekről beszélek) és az a vörösiszap-katasztrófa áldozatainak felajánlott volt. Ettől függetlenül fenntartom azirányú véleményemet, hogy amennyi segély nekik befolyt külföldről és hazánkból, annyiból már egy új falut fel lehetett volna építeni. Biztos vagyok benne, hogy intézményesített módon nyúlták le a segélyek egy részét! A Pali bácsi meg, akinek mindenét elvitte az áradat, azt panaszolta a tévében, hogy a biztosítók alulértékelték az ingatlanukat! Segélyből kapott pénzről egyáltanán nem beszélt...
  /off vége/”
 • 71. Sagittarius 2010. december 19. 09:44
  „63. nemazért 2010.12.18. 18:51
  Kíváncsi lennék,mennyit küldtetek ezekre a műsorokra és mennyit az árvíz,illetve a vörösiszap áldozatainak!!

  EZ NAGYON ÜLT!!!!”
 • 70. Megakrieger 2010. december 19. 09:38
  „Nekem erről a South Park Gennyes tus és redvás szendvics c. része jut eszembe.

  http://www.indavideo.hu/video/South_park__Gennyes_tus_es_redvas_szendvics

  én nem adnék pénzt azért, hogy ilyenekre szavazzak, és nem is nézem ezt a műsort, de mindenki azt csinál a pénzével és s szabadidejével, amit akar, ez az ő dolga. Sok naiv ember van, akik valószínűleg boldogabbak, mint akik kinyitják a szemüket, a fene tudja, hogy kinek jobb. :)”
 • 69. Gomboc 2010. december 18. 21:24
  „Akinek van esze az nem szavaz, maximum csak nézi a műsort!”
 • 68. dodek90 2010. december 18. 21:17
  „előre el van döntve minden!!! a haszon a lényeg!!! a milliók....”
 • 67. senkialadár 2010. december 18. 20:34
  „georgbob amihez nem értesz arról ne kezdj vitába szállni, látod a betü méretét,és tudod hozzá viszonyítani a felbontást,vagy szerinted ezek a betük igazából mikroszkópikusak,és fel lettek nagyítva? kb úgylehetne elképzelni azt amiről gagyogsz a 35ödik hozzászólásodban”
 • 66. kriszil 2010. december 18. 20:18
  „árviz vörösiszap megasztár Xfaktor VV mindegy hova nyomod a pénzt az sms-t,mint látjuk halljuk nem ér célba.."útvesztőben kóborolva merre jársz?" tudjátok mint a dalban...”
 • 65. erdeklödö 2010. december 18. 19:49
  „Re 60.

  Ha 10 ezer forintert forro teat küldtel volna a hajlektalanoknak, mindenki jobban jar,

  es most te sem bosszankodnal!”
84 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Karácsonyvárás Szanyban - Galéria

Szanyban hagyománnyá vált, hogy minden évben, advent negyedik hetében felelevenítsék Jézus… Tovább olvasom