Kisalföld logö

2017. 08. 17. csütörtök - Jácint 19°C | 30°C Még több cikk.

Megakoncertet tartottak Győrszentivánon - fotók

Charlie, Somló Tamás Keresztes Ildikó és Tóth Vera szórakoztatta a közönségét a Molnár Vid Bertalan Közösségi Házban szombat este.

"Győrszentivánon a Molnár Vid Bertalan Közösségi Házban már megszokott,
hogy időnként nagy előadók lépnek a színpadra, kiváló hangulatot teremtve
ezzel a közönség számára.

Most sem történt másképpen, hiszen szombaton este hét óra után néhány perccel elindult egy több órás igazi élő koncert, amit ugyan nem telt házzal koncertezhettek végig az előadók, annál nagyobb lelkesedéssel találhatták magukat szembe.

Megakoncert Győrszentivánon 2 - fotók: Stróbli Norbert.


Megakoncert Győrszentivánon - fotók: Gulyás Attila.

Nem kisebb énekesek léptek a színpadra, mint a rockzene egyik prominens
személye, Keresztes Ildikó, aki most nem könnyezett mint az egyik
kereskedelmi csatorna zsűrijeként annak idején azt tette, hanem felemelő
hangulatot varázsolva kápráztatta el a közönségét.

Előtte már a hangulatvarázslásról a midig mosolygós Tóth Vera gondoskodott, aki Cserháti Zsuzsa dalaival igazi értéket képviselve adta tudtára a jelenlévőknek, hogy igen is megérdemli az éneklést a sorstól.

A humor és az éneklés művészetének ötvözése alakult ki akkor, amikor Somló Tamás megismételhetetlen lazasággal lépett a közönség elé, korát meghazudtoló táncfigurák bevetésével, és a tőle megszokott hangzásvilággal énekelt Győrszentivánon.

Charlie a maga rekedtes hangjával, egyéniségének hagyományt teremtő mozdulataival, méltóképpen zárta a győrszentiváni megakoncertet, amely élményekben gazdag feltöltődést nyújtott a rendezvényre látogatók körében.

Olvasóink írták

 • 10. INVEKTUS 2011. április 18. 19:10
  „4. thaibox
  A sziget más kategoría oda megszokásbol bulibol meg multkor is hogy beáltunk
  mennek:)”
 • 9. Hyppolit 2011. április 18. 09:46
  „"..Tóth Vera....Cserháti Zsuzsa dalaival igazi értéket képviselve".Nekem csak az a rejtély, hogy ki erőlteti ezt a Tóth Verát? Jellegtelen arc egyéniség nélkül, "mégfussa" énektudás.Lassan olyan érzetem van, mintha egy Elvis-imitátort tukmálnának rám, csakhát ameddig azok egy világhírű sztárt idéznek fel, addig Tóth Vera egy -ugyan- elismert, de valljuk be, sohasem élvonalbeli, ütős sztárt, inkább csak egy bizonyos réteg körében kedvelt Cserhátit próbál felidézni. Úgy vagyok vele, azt az egy-két kellemes Cserháti-dalt inkább felvételről az eredeti előadótól hallgatom meg, T. Verától meghallgatnék vmi sajátot, egyénit.Ez viszont nincs, és az eltelt évek meddősége alapján nem is várható.Az egyetlen, amivel "szinten" próbál maradni, hogy Cserhátit énekel, de ez nagyon kevés!Így az érintett hölgyre a Mega-kifejezés nemigen illik.Kiváncsi lennék rá, hogy pl. a Baross úton, vagy a Váczi utcában adott pillanatban hány megkérdezett vallaná magát Tóth-Vera rajongónak!?”
 • 8. thaibox 2011. április 18. 09:01
  „Én is ott vagyok évről évre, nem szórakozom, dolgozom, csak én a szervező csapatban! Az arány nem teljesen pontos, vagy ha igen akkor nagyon sok külföldi beszél magyarul! :)
  kb 50-50%-volt a megoszlás!”
 • 7. marianna1211 2011. április 18. 08:47
  „Az 5.hozzászóló megelőzött kedves thaibox. Egész véletlenül képben vagyok, mert a fiam mindegyiken ott volt, Sziget, Balaton Sound, Volt fesztivál, na nem szórakozni, hanem dolgozni. Egyébként még álmodni sem nagyon mert volna róla, hogy ott mondjuk bentlakós hetijeggyel végig szórakozza a hetet. Így ahogy Bo9903 írja , a vendégek háromnegyede külföldi volt. Magyar fiatal esetleg napijeggyel, de méginkább csak koncertjeggyel ment.”
 • 6. thaibox 2011. április 18. 08:35
  „Aha! Meg Magyar Egyetemistákkal, akiknek állitólag semmi lóvéjuk nincsen!!!!”
 • 5. Bo9903 2011. április 18. 07:37
  „Igen, idén is fullon lesz a Sziget, 80 %-a külföldi lesz, akiknek semmi sem drága...”
 • 4. thaibox 2011. április 17. 19:40
  „Kedves Marianna1211
  Nem akarok példákat mondani, de idén is fullon lesz a Sziget, fullon lesz a Balaton Sound és még rengeteg rengeteg rendezvényt sorolhatnék, valahogy az Emberek összekaparják a kis zsetonjukat a bulikra, csak egy jó marketingel kellő képpen fel kell csigázni őket!
  Öszinte legyek? Én is elmentem volna erre, foggalmam nem volt,hogy lesz ez a rendezvény!
  Amelyik rétegről te beszélsz az már régóta nem jár fizetős bulikra!!!
  Ha marketinges vagy,akkor felejtsd már el a szórólapokat, az kuka! Az nem marketing! Plakát, attól sem dobom hanyatt magam! Ezen a pénzen simán tudsz hirdetni egy helyi lapban - ez csak egy példa az ezerből!
  Te mikor néztél meg szórólapot, amit begyűrnek a postaládádba? Menet közben mi ragad meg benned,amikor a busszal, kocsival elhaladsz egy oszlopra ragasztott plakát mellett???
  Simán lehetett volna telt ház itt is - mert ez egy szinvonalas buli volt, ahogy olvasom, ez nem kérdés! Ez csak is a Marketingen múlt!”
 • 3. marianna1211 2011. április 17. 18:27
  „Plakátok márpedig voltak, meg szórólap is hónapokkal ezelőtt, nem ez itt a gond, hanem az, hogy az embereknek sajnos egyre kevesebb jut a szórakozásra, meg a kultúrára. Ingyenes rendezvényeken sokan vannak, és úgy tűnik, hogy ez lesz a tendencia, arra el fognak menni, a belépődíjasokra meg egyre kevesebben. Másod-harmadmagával számolva a 2000-2500 Ft-t, meggondolandó. Fontossági sorrendet fel kell állítani, sajnos, ez van.”
 • 2. kleopatra 2011. április 17. 14:57
  „talán jobban kellett volna reklámozni, én szentivánon nem láttam plakátot, csak a a Rádióban hallottam, de nem mindenki hallgatja a Kék Dunát.”
 • 1. thaibox 2011. április 17. 13:09
  „" amit ugyan nem telt házzal koncertezhettek végig az előadók...."
  Simán lehetett volna telt ház is!
  Egész egyszerű a történet - Szar volt a Marketing team!!!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gyémántlakodalom - 60 éve együtt - fotó

Németh Imre és felesége Kovács Matild április 14-én ünnepelték házasságkötésük 60. évfordulóját. Tovább olvasom