Kisalföld logö

2018. 01. 23. kedd - Zelma, Rajmund -2°C | 4°C Még több cikk.

Másfél órát vesztegelt a győri busz, mert a török kamionos nem volt hajlandó hátratolatni

"Csütörtök késő este, a 22 óra 45 perckor Győrből Bábolnára induló autóbusz szerencsétlenül járt" - kezdte Tudósítónk. Olvasónknak 5000 forint jutalmat fizetünk.


Takács József rendőr százados, sajtóreferens megerősítette a kisalfold.hu-nak a tudósítónk által leírtakat. Annyit pontosított, hogy török kamionos foglalta el az utat. A bejelentésre a győri járőrök érkeztek a helyszínre, akik megoldották a helyzetet.

Az ÉNYKK későbbre ígért tájékoztatást. Úgy tudjuk, szerencsére tettlegességig nem fajult a helyzet és nagyon ritkán fordul elő, hogy hasonló esett miatt rendőri intézkedést kell kérni.

Előzmények:

"Egy román kamionos (mint később kiderült, török kamionos - a szerk.)  ugyanis a piros jelzés és a fél pályás útzár ellenére szembe jött a Tatai úton, elfoglalva így az utat.

Csuklós autóbuszunknak nem volt lehetősége hátratolatni, a kamionos pedig nem volt hajlandó.

Rendőri segítséggel éjfél körül sikerült megoldani a bosszantó helyzetet. 23 óra perc 5 helyett 0 óra 25 percre értünk haza, Bábolnára köszönhetően a kamionosnak" - zárta szavait Olvasónk.

A kisalfold.hu a hét elején számolt be arról, hogy a keleti elkerülő építése miatt a Tatai úton félpályás útzárat léptettek életbe Győrben - bővebb részletek itt!

Portálunk megkérdezte az ÉNYKK-t a csütörtök éjszakai ügyről, s arról is, hogy az elmúlt egy évben volt-e szükség rendőri intézkedésre hasonló eset miatt. Amint válaszokat kapunk, frissítjük cikkünket. 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nagyok lettek a győri mórások

A TV2 vetélkedősorozata, a „Nagy Vagy!" első középiskolás szériájának Győr adott otthont. Tovább olvasom