Kisalföld logö

2017. 06. 27. kedd - László 19°C | 30°C Még több cikk.

Magas gaz miatt is veszélyes a kereszteződés Győrszentivánon - fotók

A veszélyes győrszentiváni kereszteződés belátását akadályozza a magas gaz - írta portálunkank Tudósítónk.

˝A veszélyes kereszteződés Győrszentivánon van, a Kálmán Imre, Felüljáró út sarkán. Ez a terület közterület, melyet az illetékesek folyamatosan kihagynak a kaszálási munkák során! A fotókon is jól kivehető, hogy a belátást mennyire akadályozza a magas gaz!

Fotó: Tudósító
Fotó: Tudósító

Kérem, az erre közlekedők nevében, hogy mielőbb megszűnjön az állapot és a városrészen végzett kaszálási munkák közé végre vegyék fel az illetékesek ezt a területet!˝ - fogalmazott Tudósítónk.

Fotó: Tudósító
Fotó: Tudósító

Olvasóink írták

 • 10. skrisz 2011. június 03. 11:13
  „S.Sanyi bácsi igazán sokat tett, aha! Saját magának utcát csináltat! Szentiván már Sikfalva!”
 • 9. kiskukta 2011. június 03. 10:13
  „Győr5
  Mi lenne?
  Szép lenne,értelmes lenne...de ez csak álom.
  Nem olvasnak fórumot,internetes újságot.Csak a Krónikát olvassák! DE a részönkormányzati ülések nyilvánosak!!!El kell menni szóvá kell tenni,legyen bent a jegyzőkönyvben,hogy X.utcából Z és M.lakosok számonkérték,hogy mit tesznek a gaz,kátyú stb.ellen,jeleztek-e pl a győrszol felé stb.
  Mellesleg az Egressy utcában pont egy képviselő nézi hónapok óta az áldatlan állapotokat.Őt lehet nem zavarja.

  Az utcánk hetek óta fel van bontva csőtörésjavítás miatt.Két három naponta telefonálok,hogy sürgessem az aszfaltozást.Másképp nem megy.Ja -mielőtt valaki megfórumoz- nem,nincs ennyi szabdidőm,csaknemtudok bejárni a házunkhoz.”
 • 8. Lókupec 2011. június 03. 09:17
  „S.Sanyi bátyánkat csak nem szidni. Ő tesz a legtöbbet Szentivánért... (Csak egy Lókupec véleménye...)”
 • 7. győr5 2011. június 03. 09:12
  „Mi lenne, ha a részönkormányzat részéről is hozzászólna valaki? ELVÉGRE EZ IS EGY FÓRUM. Vagy csak a hozzászólók egymást szórakoztatására szolgál?”
 • 6. Tudós-1 2011. június 03. 09:11
  „A hiba a Győr-Szol Városüzemeltetés készülékében van!
  Valaki hibázott, valakinek felelni kell érte!
  Az új városüzemeltetési igazgató alkalmasságát kérdőjelezi meg az eset. Az alatta lévő szinten régi-ember van - K.J. - talán Ő fúrja a főnökét???? Ki tudja!”
 • 5. kiskukta 2011. június 03. 07:56
  „Teljesen egyetértek!
  Borzalmas az utak állapota Szentivánon!De érdemes a körtéri játszóteret is megnézni!A gyerekeket műár nem is lehet észrevenni akkora a gaz.A részönkormányzat olyan amilyet a T.szentiváni polgárok választottak maguknak.El kellett volna menni többeknek szavazni,hogy a tízezres település sorsát ne 200 ember szavazata határozza meg.Ennyi.

  Ettől függetlenül az ami /nem/történik a faluban az szégyellnivaló!Meg kell nézni Dunaszeg ,Hédervár közterületeit!Érdemes és tanulságos!”
 • 4. győr5 2011. június 03. 07:46
  „Szentivánon nagyon elhanyagoltak a közterületek. nem nyírják a füvet, nincs rend az utcákon. A kátyúk egyre mélyebbek, nem lehet közlekedeni, mire várnak? Hol vannak a közmunkások? Senkit nem érdekel, hogy milyen a környezet? Mármint a vezetőket?”
 • 3. skrisz 2011. június 03. 07:11
  „De jó a hozzászólás peet2! Igy igaz, de illetékesek, nagyszerű szentiváni részönkormányzat vezetője és tagok, akik a Barackoson száguldoznak végig, mire kiérnek az útkereszteződéshez nem tűnik fel ott sem, hogy lassan már a gaz miatt veszélyes baleset fog előfordulni, mivel nem lehet fel látni az útra! Bár ez S.Sándor képviselő Úrnak biztos nem tűnik fel, mert neki magas autója van. Emberek, Ő Szentiván utcáin csak magas lóról lát! Onnan meg mindent látni!!!!”
 • 2. peet2 2011. június 02. 21:59
  „A magas számláktól nem látni a gazt....
  A tornyosházból meg nem lakik senki a környéken.”
 • 1. Liv66 2011. június 02. 19:48
  „Úgylátszik a Kommunális Győrszol-lá való átalakulása nem megy zökkenő mentesen. Győrben még soha nem volt ilyen gazos és elhanyagolt a közterület. Ja meg ilyen magasak sem a számlák. A havi készenléti díjuk meg maga a szégyen és gyalázat.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jedlik lábánál landolt a kitépett tuja - fotók

Győrben egy belvárosi teraszt díszítő tuját valaki kitépett tövestől és Jedlik Ányos szobra elé… Tovább olvasom