Kisalföld logö

2018. 02. 21. szerda - Eleonóra 0°C | 3°C Még több cikk.

Ma(c)skara Hegyeshalomban - fotók

Idén hosszabbra sikeredett a vidámság.
Egészen a mai napig kellett várni, hogy eljussunk a határszélre és a hegyeshalmi, levéli német énekkarokkal közösen üljük meg a Farsangfarkát, melyet mi magunk között csak Ma(c)skarának becézünk. A vidám rendezvény vendégei között üdvözölhettük a vendéglátó település, valamint Bezenye polgármestereit is.

A jó hangulatról elsőként a kimlei Német Énekkar gondoskodott, őket követte farsangi dalaival és villámtréfáival a levéli kórus. A hegyeshalmi énekkar pedig egy csöpp Afrikát varázsolt a program helyszínére.

Ma(c)skara Hegyeshalomban

A Hamvazószerdával kezdődő 40 napos böjt előtt ma még mindenki mulathatott, farsangi fánkból lakmározhatott és az így felszedett kilókat Adél és Robi Duó dallamaira táncolhatta le.

Farsangi jelmezek kavalkádját láthattuk a "Kanizsára tartó gőzös" szerelvényén is, melynek masinisztája Hegyeshalom polgármestere, Szőke László volt.

Ezúton köszönjük a vendéglátóknak a szívélyes fogadtatást, hazafelé már arról ötleteltünk, jövőre milyen jelmezben látogatunk el Hegyeshalomba. No, de ez legyen meglepetés...

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Így foglal két helyet a Mercedes az egyetemi parkolóban

A vonal nem így lett felfestve, de lehet, hogy vezetni kellene megtanulni - írta tudósítónk. Tovább olvasom