Kisalföld logö

2018. 11. 19. hétfő - Erzsébet 0°C | 5°C Még több cikk.

Lovaggá váltak a soproni ifjak Bad Wimpfenben - galéria

A Soproni Máltai Szeretetszolgálat Ifjúsági Csoportja Sopron testvérvárosában, Bad Wimpfenben töltötte az elmúlt hetet az ott megrendezett Németországi Máltai Szervezet 29. Országos Ifjúsági Táborában a Bayreuth-i Máltai Szervezet meghívására.

A táborban megjelent 660 fiatalt a Német Máltai Szeretetszolgálat elnöke Dr. Constantin-Brandenstein Zeppelin és Bad Wimpfen polgármestere Claus Brechter köszöntötte. A polgármester a soproni csoportot külön személyesen is üdvözölte és az összetartozás jeleként nagylelkűen vendégül látta őket. A tábor mottója a lovagiasság volt. A hét folyamán feladatok teljesítésével, akadályok leküzdésével és olyan erények gyakorlásával, mint a Békesség és Barátság ,Összetartás és Jóság, Hit és Remény, Bátorság és Erő, Kitartás és Türelem, Bölcsesség és Szeretet, egy kép darabjait kellett összegyűjteni az ifjú apródoknak, hogy a tábor záróünnepségén igazi lovaggá válhassanak.

Galéria!

A fiatalok napjai színes és változatos programokkal teltek, részt vettek városismereti vetélkedőn, sportversenyeken, lovagi tornán, éjszakai túrán valamint ellátogattak a stuttgarti állatkertbe és a helyi élményfürdőbe.

A tábor valamennyi szervezője mindent megtett annak érdekében, hogy a soproniak felejthetetlen élményekkel gazdagodva térhessenek haza. Német barátaink vendégszeretetét mindenképpen viszonozni szeretnénk és hiányoznak is nagyon, ezért már alig várjuk, hogy jövőre mi láthassuk őket vendégül itt, Sopronban.

Tamás Teodóra

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Így parkoltok Győrben: négyből egy se - Fotókkal

Négy parkolóból sem tudott választani a kék csoda. Így parkolt a Tescónál Győrben. Tovább olvasom