Kisalföld logö

2018. 06. 23. szombat - Zoltán 12°C | 20°C Még több cikk.

Kutyamenhelyen járt tudósítónk

A kislányommal (11) és két barátnőjével (9, 12,) kilátogattunk a Kutyamenhelyre. Előzőleg végigkérdeztük a lakótelepen a kutyás családokat, és aki küldött tápot azt kivittük a kutyusoknak. Életemben először voltam ott. Amit vittünk csepp a tengerben - írta tudósítónk.
"Hogy valami hasznunkat is lássák összesöpörtünk és felmostunk a menhely folyosón. Tündéri árva kutyusok várják szerető gazdijukat. De ha csak egy simogatásra jön valaki azért is nagyon hálásak. Nagyon sokan vannak. Minden fazonú, korú, méretű és vehemenciájú kutyusok. A cicák 5 hetes kortól.Elhatároztuk a gyerekekkel hogy ezentúl hetente elmegyünk segíteni. Lehet sétáltatni, takarítani, egyszerűen csak simogatni szóval sokmindent."

"Ez az 50000,- Ft-os tudósítás! Azért ez az 50000-es riport, mert ha én nyerem meg, az egészet a menhelynek adom" - írja tudósítónk, gondolván a kutyákra.

"Mivel tudnék még segíteni, ha mégsem én nyerem?

Arra gondoltam, aki Ady városban él és szeretne e menhelyre eljuttatni adományt (táp, féreghajtó, vitamin, ápolószer, játék, forgács, takarítóeszköz...) házhoz megyek érte és eljuttatom a menhelyre. A fotókon lévő kutyusok már elvihetők. Nagyon várják szerető gazdájukat."Címem: csoki540@freemail.hu,
Telefon: 70/264-1810

Olvasóink írták

 • 2. szt 2008. augusztus 04. 17:00
  „Én is jártam már kint többször és még menni is fogok.Ezek a kutyusok tényleg minden jó szónak és simogatásnak nagyon örülnek.Mi elhoztunk egy kutyust,aki ezt próbálja is meghálálni nekünk.Sajnos látszik,hogy nagyon kevés pénzből gazdálkodnak,úgyhogy minden segítség jól jön nekik.”
 • 1. V.Anita 2008. július 24. 20:04
  „Hajrá emberek fogjunk össze! Ezek a kis állatok tényleg midennek nagyon tudnak örülni és olyan hálásak egy simiért vagy egy jó szóért.
  Tényleg nem kizárólag anyagi és tárgyi adományokkal lehet segíteni, ahogy a cikkben is le van írva: kennel takarítás, sétáltatás, simogatás...!
  A menhely web oldala:
  http://gallery.site.hu/u/Gyorimenhely/?g2_page=2

  Itt megtalálhatóak a képek az állatokról, önkéntesekről, elérhetőségről.

  Remélem még többen látogatunk ki a menhelyre és segítjük a gondozók munkáját.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Motoros kerekesszékkel a kocsmába? - vitaindító

Győr - "Nap mint nap látni az utcán motoros kerekesszékeket. De sokan vannak, elsősorban a… Tovább olvasom