Kisalföld logö

2017. 10. 19. csütörtök - Nándor 9°C | 18°C Még több cikk.

Kulcsos lett a Győr Plaza rokkantaknak fenntartott wc-je - Az ok: lopások

"Egyes látogatóink a széppé varázsolt mosdókra kimeríthetetlen beszerzési forrásként tekintenek" - panaszolta az igazgató.

"A Győr Plazában lezártták a mozgáskorlátozott vécét. Amennyiben a rászoruló (akármilyen gyorsan is) igénybe szeretné venni, meg kell keresnie az üzlet területén a takarító személyzetet. Ez egy kissé abszurd ötlet" írta olvasónk.

Portálunk megkereste a plaza üzemeltetési igazgatóját, aki közölte: "Cégünk, a Klepierre Management Magyarország Kft. szívén viseli a fogyatékkal élők mindennapjainak könnyebbé tételét. Győrben először alkalmaztuk a figyelemfelkeltő, új formátumú mozgáskorlátozott parkolóhelyi megjelöléseket (figyelmeztetve azon honfitársainkat, akik előszeretettel veszik igénybe jogosulatlanul ezeket a helyeket, sajnos az esetek nagy hányadában büntetlenül), hogy segíthessük a bevásárlóközpont minél egyszerűbb elérését számukra. Ennek szellemében végeztük el a mosdók, köztük az összes mozgáskorlátozott felújítását, akadálymentesítését.

A női mosdóban budoár szobát, a kisgyermekekkel érkezőknek "Baba-Mama" szobát alakítottunk ki. Mindezen törekvésünk azonban hiábavalónak bizonyult, hiszen rengeteg keserű tapasztalattal is gazdagabbak lettünk.Egyes látogatóink a széppé varázsolt mosdókra kimeríthetetlen beszerzési forrásként tekintenek. Napi rendszerességgel kell pótolnunk a wc ülőkéket, wc keféket, csaptelepeket, pelenkázó betéteket, melyek óriási terhet rónak a Győr Plazára. Sajnos ennek a sziszifuszi küzdelemnek lett az az eredménye, hogy némelyik mozgáskorlátozott mosdónkat zárva kell tartanunk (északi mozgáskorlátozott és déli férfimosdóban a mozgáskorlátozott  került bezárásra, a déli női folyamatosan fogadja az azt igénybe venni kívánókat). Természetesen a mellékhelyiségeket folyamatosan takarítjuk, ezért az azt igénybe venni kívánónak semmiképpen nem kell keresni a személyzetet, hiszen ők szinte folyamatosan a helyszínen tartózkodnak."


Olvasónk fotója
Olvasónk fotója

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Baross híd építés: szembe a forgalommal az öntőzőkocsi és a sofőr bemutat - fotó

Középső ujját mutogatta az egyirányú utcába behajtó teherautó. A közút sajnálja az esetet. Tovább olvasom