Kisalföld logö

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 19°C | 28°C Még több cikk.

Közünk volt hozzá...

A KÖZÖD! Önkéntes Fiatalok Napja elnevezésű program Magyarországon ebben az évben ötödik alkalommal kerül megrendezésre, melyhez most az Acsalagi fiatalok egy csoportja is csatlakozott.
20 fiatal és szüleik döntöttek úgy ,hogy szombaton kapát, ásót, kesztyűt ragadva virágot ültetnek az '56-os parkba és a falu egész területét megszabadítják a szeméttől. Meglepődve tapasztalák, hogy az egyébként tiszta kis utcákból több mint tíz zsák szemét gyült össze közel 3 óra alatt.
A kimerítő munka végeztével ízes vacsorával várták a lelkes anyukák a megfáradt gyerekeket, majd a közös játék örömével zárult a nap. Minden család jóérzéssel tért otthonába, hogy talán tudott adni valamit a közösségnek és a környezetnek.

Az akciót az Acsalagi Önkormányzat és az ASZLE támogatta.


Tudósított: Szabóné S. Anita

Olvasóink írták

  • 2. véleményformáló 2010. április 19. 06:14
    „Ezek az acsalagi gyerekek nagyon szorgalmasak . Több alkalommal láttam tevékenységüket, mint kulturális , mind pedig egyéni közösségi munkálkodásaikat.Le azzal a bizonyos képzeletbeli kalappal , ugyanis felnőtteket meghazudtoló fegyelemmel tudnak dolgozni bármiről legyen is szó.A tudósító , Szabóné Steiner Anita pedig a közösségépítés, a falu összetartozásának kovácsolója , mindent megtesz azért, hogy Acsalag "fent maradjon a térképen" tudjanak erről a településről , hogy ha kicsi falu is a Rábaközben, de nagy dolgokat tesznek a hétköznapokon . Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!”
  • 1. Mankapunka 2010. április 18. 21:50
    „Hozzánk is jöhettek a lakótelepre szemetet szedni!!!!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Deszkás piknik Győrben

"Deszkás Piknik" néven gördeszkás felvonulás volt szombaton a győri belvárosban. Tovább olvasom