Kisalföld logö

2017. 02. 19. vasárnap - Zsuzsanna -3°C | 7°C Még több cikk.

Kint felejtett tábla Bácsán

Győr-Bácsa - Tudósítónk hívja fel a figyelmet arra, hogy Kisbácsán ugyan elkészült a gyalogátkelőhely a templomnál, de a 30-as táblát kint hagyták. Sokba kerülhet itt egy gyorshajtás.
Tisztelt Szerkesztőség!

A mellékelt képet 2008. december 30-án készítettem Kisbácsán a templom előtt. A képen látható helyen még az ünnepek előtt gyalogos átkelőhelyet építettek ki, ami már nagyon kellett. A munkálatokkal még karácsony előtt végeztek (illetve azóta semmit sem csináltak), de a korlátozó táblát kint felejtették (vagy hagyták). Hasonló a helyzet a nagybácsai bolt előtt is.Három hete nem történt munkavégzés, semmi sem korlátozza a közlekedést, akkor miért nem veszik le, vagy miért nem takarják le a táblákat. Sajnos ez nem egyedi eset, és biztosan sok embert bosszant. Nem beszélve arról, mennyibe kerül itt egy "gyorshajtás".

Üdvözlettel: Kövér András

Olvasóink írták

 • 12. farkasbalintm 2009. január 14. 16:12
  „a baj itt az, hogy a 30-as tábla nem a gyalogátkelőhely miatt, hanem az útépítés miatt van kint. szerintem max akkor fog eltűnni, ha a közeljövőben valakinek 30éves születésnapja lesz, és a haverok brahiból meglepik egy ilyen táblával.”
 • 11. rivotril2mg 2009. január 09. 14:16
  „csak nem lesz senkinek semmi baja ha egy gyalogátkelő elött lassitania kell. lehet nem véletlenül hagyták ott a táblát. És mikor vezetik be azt a törvényt hogy minden zebra elött le kell 30ra lassítani?”
 • 10. Primax 2009. január 08. 21:30
  „Azt direkt hagyták ott, jobb lesz figyelni a sebességre. Csanakon is van ilyen 30-as tábla, rendszeresen mérnek ott a rendőrök. Könnyű 15-20 százalékkal túllépni, aztán érkezik a több-tízezres bünti....”
 • 9. k 2009. január 06. 19:48
  „A kint felejtett 30-as tábla is hungarikum ?”
 • 8. babuka 2009. január 05. 20:58
  „Hát nem tudom...sok helyen ott sem mennek a kedves autóstársak még 50-el sem, ahol pedig lehetne. Talán szédülnek 40 km/h felett? Akkor menjenek a nagy sárgákkal....!!!!!Olcsóbb is. Győrben nem emelték a tömegközlekedés árát...”
 • 7. bszilvi 2009. január 05. 19:28
  „De ugyi, persze hogy véletlenül:)))”
 • 6. ombi 2009. január 05. 16:42
  „Bélaság, azt írod, több hétig... Bár csak annyi volna. November elején végeztek a Rábca hídjának felújításával, azóta is le van zárva, nem csak táblával, vassal is. De hát az illetékesnek nem sürgős.”
 • 5. bélaság 2009. január 05. 11:31
  „Az építési engedéllyel rendelkező beavatkozások során elhelyezett korlátozó, vagy veszélyt jelző táblákat a hatósági eljárás lezártáig a helyszínen kell biztosítani. Ez az állapot a fizikai korlátozásokat követően akár több hétig is fennállhat az útépítések engedélyezéséről és forgalombahelyezési eljárásáról szóló rendelet értelmében.”
 • 4. bbbb 2009. január 05. 08:08
  „elottunk a nyaron epitettek gyalogatkelot, es direkt ezert kihelyeztek a 30-as tablat!
  nem mintha barki akarcsak a gazrol lelepne miatta.......”
 • 3. FREDDY/S 2009. január 05. 02:43
  „A rendőrség az állampolgártól az együttműködést elvárja, ugyanez fordítva már érdektelen, nemde...”
 • 2. HarconaMarcos 2009. január 05. 02:20
  „Szent Imre úton, Zrínyi utcában, stb., stb. stb.
  Normális jogállamban a rendőrök szólnának, hogy szedjék már le őket, de azonnal azok, akik ezért kapják a fizetésüket, mert ők nem azért kapják, hogy idióta indokokkal megsarcolják az őket eltartó adófizetőket. (A szabály meg végülis csak szabály volna, de elveszti a tekintélyét, ha marhaságokat tartat be.)

  A jelenlegi gyakorlat, miszerint a rendőrségnek előírásokat kell teljesíteni, hogy adott időszakban hány milliárd forintot KELL bírságolásból összegyűjteni, az már a ´banánköztáraság´.”
 • 1. buggyantagy 2009. január 05. 00:04
  „Több helyen elkészülhetett volna ez a felvétel. Valóban a város tele van kint felejtett 30-as, sebesség korlátozó, táblákkal. Útépítés után rendszeresen ott maradnak - pl. Ménfőcsanak Győri út, a Birka csárdától a körforgalomig. Csak tudnám mire való az Önkormányzat Útkezelő Szervezete, miért nem figyel az ilyenekre??

  Ha rossz az útburkolat, máris kiteszik a 30-as táblát, mert ez sokkal olcsóbb, mint megjavítani.
  Lassan gyorsabb lesz kerékpárral közlekedni, mint személyautóval, a sok sebesség korlátozó tábla miatt.

  A Rendőrség meg gyorsan megjelenik, mér és szedi a "sápot", mert ez megint csak jövedelmezőbb, kényelmesebb mint a bűnözőt üldözni.”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szelektív Szilvit köszöntötték

Rendhagyó módját választotta a szelektív hulladékgyűjtés népszerűsítésének a mosonmagyaróvári… Tovább olvasom