Kisalföld logö

2017. 03. 30. csütörtök - Zalán 8°C | 19°C Még több cikk.

Kimlei menyasszonyok

Az elmúlt hétvégén sem maradt műsor nélkül a kimlei Művelődési Ház.

Prokob Tamásné és Prokob Anettnek köszönhetően menyasszonyi ruhabemutatóra került sor, melyen a jövendőbeli arák és urak megtekinthették a ma divatos ruhakölteményeket. Balsay Zsuzsanna polgármester asszony megnyitó szavai után vonulhattak be a leányok szebbnél szebb ruhakölteményekben. Először egy kalotaszegi hagyományos esküvői pár ruházatát mutatta be Keresztény Anna és Stencinger Patrik. Őket követték sorban az ifjú "arák".

Galéria! Fotók: Tudósító


A mosonmagyaróvári Csáki Zsuzsa ruhakölteményei közt megtalálhatók voltak a vékony, darázsderékkal rendelkezők részére készítettek, de gondoltak az extra méretű ruhák viselőire is. A hagyományos fehér ruhaköltemények mellet megjelentek a kor igényeihez alkalmazkodó szolidan színes ruhák is, a hozzávaló sminkkel, kiegészítőkkel egyetemben. Az érdeklődők a bemutató során ismertetőt is hallhattak a ruhákkal kapcsolatban és jó tanácsokat a frizura és smink készítésével kapcsolatban egy hozzáértő fodrásztól Tétedli Tímeától, de tájékozódhattak a kihelyezett prospektusokból is.

A menyasszonyi ruhák mellet gondoltak a koszorúslányokra is, melyeket egészen kicsi leányok és nagyobbak is bemutattak, a közönség nagy örömére. A műsorban fellépett Prokob Anett és Kovács János egy alkalomhoz illő dal (a Titanic betétdala) eléneklésével. Szabó Kinga és Freimann Gábor pedig egy salsa tánccal tette színesebbé a bemutatót.

Olvasóink írták

 • 3. mosonmegye 2011. március 03. 13:31
  „Tudom, mindjárt ki leszek moderálva, - mint a besúgóhálózathoz írt hozzászólásomnál - de előtte még lenne egy kérdésem, Volt ezen a rendezvényen valaki "Tudósító" ugyanis ennyi baki, ez már egy kicsit sok(K)
  .”
 • 2. CsákiZsu 2011. március 01. 22:26
  „Ezennel tisztelettel szólnék a fennt megjelent cikkhez!
  Alapvető tényeken szeretnék módosítani.
  Először is Zokob Tamásné és Zokob Anett akikről is szó esett, az első sorban.
  A ruhákkal kapcsolatos jó tanácsokat igaz, hogy egy hozzá értő fodrász tolmácsolta a közönségnek, aki Tétedli Tímea volt, de a frizurákat nem ő, hanem Barna Anita készítette. A sminkeket pedig Bertalanné Bálint Emőke. Itt említeném meg sorban azokat az embereket akik nagyban hozzájárultak az est színvonalas lebonyolításához: Török Kata - dekoráció, Dekorland - léggömb, Marika Virág - virág díszek, Németh Gábor - fotó és Zokob Anett - ékszer.
  A már említett Zokob Anett és Kovács János pedig nem a Titanic, hanem a LoveStory betétdalát énekelte.
  És végül, azt hiszem, talán nekem is volt némi közöm, ehhez az esthez....”
 • 1. d79 2011. február 28. 21:07
  „Mi tekintettel vagyunk a személyiségi jogokra, elutasítjuk a gyűlöletkeltést és az uszítást. ahogy látom a szabad vélemény nyilvánítást is.”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jelmezesek kavalkádja Győrságon

Jelmezesek kavalkádja: hastáncosok, bohócok, boszorkányok és sok más, ötletes jelmezbe bújt… Tovább olvasom