Kisalföld logö

2017. 09. 24. vasárnap - Gellért, Mercédesz 10°C | 17°C Még több cikk.

Kijavította a közútkezelő az úthibákat Győrszentivánon

"Örömmel tudathatom, hogy a múlt hét folyamán a közútkezelő kijavította utcánkban az összes úthibát" - írta Olvasónk.


01.29.

"Köszönet a közútkezelőnek a gyors és minőségi munkáért" - zárta szavait Tudósítónk.

01.10 - 13.21 - "Az idei költségvetésünk terhére javítani fogjuk a hibát" 

Olvasónk fotós beszámolót küldött a 10 centi mély gödörről. A Győri Útkezelő Szervezet a lakók türelmét kéri.

"Sajnos az elmúlt év végén nem tudtunk minden utcába bemenni a javításokkal, mint ahogyan terveztük. Elsősorban a fő-és közösségi közlekedési és forgalmasabb gyűjtő utakra helyeztük a nagyobb hangsúlyt, a kisebb forgalmú lakóutcákba a költségek miatt csak korlátozottan tudtunk ténykedni.

Az idei költségvetésünk terhére javítani fogjuk a hibát. A téli időszakban minimális a kátyúzási volumenünk - leginkább az időjárás és a meleg aszfaltos technológia korlátai miatt - de a balesetveszélyes hibákat javítjuk az elkövetkezendő két hét felmérései alapján. Addig is kérjük a lakók türelmét" - mondta a kisalfold.hu kérdésére Máthé-Tóth Péter, a Győri Útkezelő Szervezet tájékoztatásért felelős mérnöke.

Korábban - "A kátyút régebben már többször befoldozták, de mindig megsüllyed"

Olvasónk beszámolója: "Ezzel a néhány fotóval szeretném szemléltetni azokat az elfogadhatatlan állapotokat, melyek utcánkban (Győrszentiván, Kálmán Imre út) tapasztalhatóak. Az első két képen látható kátyú például 10 centiméter mélységű, ami fokozottan balesetveszélyes mind az autósok, mind pedig az óvatlan gyalogosok és biciklisek számára is.

Ezt a kátyút régebben már többször befoldozták, de mindig megsüllyed. Az is elképzelhető, hogy az alatta futó csatorna vezeték szivárog és az mossa ki alóla a talajt. Ezt sem ártana felülvizsgáltatni. Hónapokkal ezelőtt (és azóta is folyamatosan) az utca több lakója bejelentette már a közútkezelőnek az úthibákat.

Azt az ígéretet adták, hogy még 2013 végéig kijavítják. Ez azóta sem történt meg... Bízok benne, hogy hamarosan előrelépés történhet az ügyben, és az utca lakói valamint az átutazók biztonsággal közlekedhetnek a jövőben" - írta olvasónk.

Kátyúk nehezítik a közlekedést Győrszentivánon

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

˝Hatalmas paradicsom-leárazás˝ a győri Tescóban

Azért ne rohanjanak fejvesztve az áruházba olvasónk képe alapján, itt egy gépelési hibáról lehet… Tovább olvasom