Kisalföld logö

2018. 01. 17. szerda - Antal, Antónia 1°C | 5°C Még több cikk.

Kerékpárutat a Baumax mellett még mindig nem lehet használni

Június közepén tettem szóvá néhány dolgot a Pápai úttal kapcsolatban. Önök - köszönet érte - az írott lapban is cikket hoztak össze belőle. A kifogásolt elemekből egy meglepő gyorsasággal oldódott meg.
A veszélyes fákat a Komszol kivágta, nem egészen egy órával azután, hogy emailt küldtem nekik. Lehet szidni a kommunális szolgáltatót sok mindenért, ez a reakciósebesség azonban nekem speciel imponált.

A kerékpárutat a Baumax mellett azonban még mindig nem lehet használni, mert - naponta arra járok, és nyár lévén, kerékpárral - a cikk megjelente előtt sem sok minden történt, azóta meg még annyi sem.

Kioktatást kaptam a hatósági előírásoknak megfelelő műszaki átadás szükségességéről, csak éppen a kerékpáros szezon kellős közepén nem lehet közlekedni biztonságosan a kerékpárúton....

A Family Center szemmel láthatóan nekigyürkőzni készül a Pápai- 83-as út csomópontjának (legalábbis a parlagfű közé ültetett terelőtáblák - épphogy látszanak - erre engednek következtetni a Pápai út végén), és a Kisalföld egy másik cikkében a város déli közlekedési kapujának titulált útszakaszon a bringások végképp "personas non grata" lesznek, mert a régi úton már nem, az újon meg még mindig nem tudnak szabályosan közlekedni.

Ezt az állapotot továbbra is felháborítónak, és a nemtörődömség mintapéldájának tartom. Abban már csak reménykedni merek, hogy ennek a 99%-ban szemmel láthatóan kész útszakasznak a műszaki átadásával nem várják meg a Family Centerét...

Horváth Zsolt

Olvasóink írták

 • 5. Horvath_Zsolt 2008. augusztus 05. 20:24
  „Macht nichts.”
 • 4. miracle 2008. augusztus 05. 18:35
  „Danke.”
 • 3. Horváth_Zsolt 2008. augusztus 04. 23:15
  „Miracle: elnézést, Győrről van szó.
  Hellboy: a bicikliút tökéletesen járható, csak 1. a Baumax Pápai úti kihajtójánál 3-3 betontömb teszi lehetetlennél a kerékpáros és gyalogos áthaladást. Veszélyessé meg az, hogy a jelzőlámpa látszólag működik, de valójában folyamatos pirosat mutat.
  Továbbhaladva a szeméttelep bejárata felé a kihajtás működik, de ha valaki a belváros felől jön, nem tud szabályosan ráhajtani a piroskockás bicikliútra. Egy kis jobbkitérő után derékszögben kellene áthaladnia az autóúton (mert így biztonságos), csak épp nem lehet, mert a szalagkorlát ott éppen folyamatos, ahol át kéne menni...
  Szóval használható (magam is megteszem) bár nem szabályosan, csak éppen ez így nesze semmi, fogd meg jól. Félmunka.”
 • 2. miracle 2008. augusztus 04. 20:40
  „Legalább város nevet lehetett volna írni, vagy mindenkinek tudnia kell, hol van olyan település, ahol egyszerre fordul elő Pápai út- 83-as út - Baumax szentháromság?”
 • 1. hellboy 2008. augusztus 04. 19:17
  „minden nap arra bicajozom edzés gyanánt, de nekem sikerült mindig igénybevennem... nem tudom mit sérelmez, de tökéletesen járható az a bicikli út...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nyeregben Koroncón

Koroncó - Augusztus 2-án, szombaton rendezte Koroncón második alkalommal, a Cavaletti Klub a C1-C2… Tovább olvasom