Kisalföld logö

2017. 09. 20. szerda - Friderika 12°C | 13°C Még több cikk.

Karácsony közeledte

Egyre jobban közeledik a karácsony. A szeretet és megbékélés ünnepe. Ebben a rohanó világban nem szabad elfelejteni a lényeget, mely minden ember számára fontos.

A szeretet mely át kell, hogy hassa az ünnepet és a készülődést. Nem a rohanás, mely jellemző a világunkra. Ha tényleg készülünk az ünnepre akkor nem szabad elfelejteni mit szeretne a másik ember.

Nem szabad csak a mi érdekünket figyelni. Advent idejében és a karácsonyi készülődés idejében ne feledkezzünk el egymásról. Ne csak akkor jusson eszünk be a másik, mikor azon gondolkozunk mit is vegyünk neki ajándékba. A szeretet kimutatásához nem kell nagy ajándék. Némi szeretet és valami apróság, figyelmesség karácsonykor a legfontosabb.

Az emberek az ajándék nagyságára, drágaságára figyelnek, nem arra, hogy szívből adjanak valamit.

Mindig az a legszebb ajándék amit nem azért veszünk mert muszáj, hanem azért, hogy a másiknak örömet szerezzünk. Ilyenkor mikor rohanunk álljunk meg, és mosolyogjunk egymásra, fogjuk meg a másik kezét. Emeljük fel a szegényeket, és segítsünk annak akinek szüksége van rá. Ne csak a magunk jó létét figyeljük. Ne felejtsük el, hogy mi a legfontosabb ilyenkor, és álljunk meg néha. Mindenkinek kellemes ünnepeket kívánok. A családomnak szeretném megköszönni a szeretetet melyet karácsonykor kapok. Barátaimnak, ismerőseimnek áldott karácsonyt kívánok.

Egy idézetet küldök mindenkinek:
A karácsony üzenete: sosem vagyunk egyedül.
(Taylor Caldwell)

Major Szabina, tanuló

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Osztálytalálkozó: 45 év után először látták egymást

Szeretnék egy képet megosztani Önökkel és a lap olvasóival abban a hitben, hogy láthatja az az… Tovább olvasom