Kisalföld logö

2018. 08. 19. vasárnap - Huba 18°C | 30°C Még több cikk.

Jótékonysági koncertet adott a mosonmagyaróvári Mofém Fúvószenekar - Fotók

Az ingyenes koncert alatt adakozásból befolyt összeget a helyi Szent Kristóf Mentőalapítvány képviselői vehetették át.
Az 1949-ben alakult mosonmagyaróvári Mofém Fúvószenekar jótékonysági hangversenyére került sor a Flesch Károly Művelődési Központ zsúfolásig megtelt színháztermében. Erről küldött beszámolót olvasónk Talpas Balázs.

Mint írja, az előadás ingyenes volt, de bárki adakozhatott, mely befolyt összeget a helyi Szent Kristóf Mentőalapítvány képviselői vehetették át.
 
Jótékonysági koncertet adott a mosonmagyaróvári Mofém Fúvószenekar


A zenekart Kovács Tamás József vezényelte, Csütörtöki Tamás konferálta profi módon. Közreműködött a Mosonmagyaróvári Ütőegyüttes és Varga Pálma a méltán híres Leonard Cohen: Halleluja c. számának eléneklésével.

Ezen alkalomból köszöntötték a zenekar új tagjait és azokat, akik öt-tíz éve a zenekarban fújják hangszerüket. Külön köszöntötték a fúvósok doaenjét, Nyáradi Istvánt, aki már 60 éve fújja hangszerét a Mofém Fúvószenekarban.

A zenekar által előadott zeneszámok között mindenki megtalálhatta a kedvére valót, indulókat, polkákat, filmzenéket és a kőszegi fúvósok karmesterének, Szilágyi Miklósnak a fúvósokra átírt, Quimby együttes által előadott Kiss Tibor: Most múlik pontosan című számát is. A siker nem maradt el, vastaps köszöntötte a zenészeket a színvonalas koncertért.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Illegális szemétlerakót számoltak fel az Apácakert lakói Sopronban

Illegális szemétlerakót számoltak fel az Apácakert lakói Sopronban
A lakóközösség összefogásával és az önkormányzat segítségével sikerült felszámolni a szeméthegyeket Tovább olvasom