Kisalföld logö

2018. 11. 19. hétfő - Erzsébet 0°C | 5°C Még több cikk.

Itt parkolnak rendszeresen a tilosban Győrben - olvasónk jelentette, nem történt semmi

Itt parkolnak rendszeresen a tilosban Győrben - olvasónk jelentette, nem történt semmi
Rendszeresen állnak autók a Szigethy A. út 70-72. számú házak közötti GYŐRHŐ aknára és a környékére.
"A Kisalföld hasábjain többször jelenik meg szabálytalan parkolásról készült kép, melyek kommentjeiben mindig az hangzik el, hogy miért nem az illetékes hatósághoz küldi a tudósító a képeket, bejelentve a szabálytalanságot. Ugyanakkor a hatóságok is azt írják, hogy ha tudnak a szabálytalanságról, akkor intézkednek. Hát akkor itt a cáfolat" - kezdi olvasónk.

"2018.05.07-én, majd 2018.05.29-én tettem bejelentést Közterület-felügyeletnek e-mailben egy állandósult, szabálytalan parkolásokról. 

Gépjárművek állnak fel a Szigethy A. út 70-72. számú házak közötti GYŐRHŐ aknára és környékére. Meghibásodás esetén az akna nem hozzáférhető, fedlapja nem parkolási célra lett tervezve/méretezve, továbbá csak a kiemelt szegély letaposásával tudnak felhajtani a járművek. Nem történt semmi.
 
A GYŐRSZOL aztán levélben tájékoztatott, hogy hatósági jogkör hiányában nem tudnak hathatósan eljárni az ügyben, ezért a levelemet továbbították az illetékes önkormányzati képviselő felé, és kérték szíves közbenjárását. 2018.06.28-án lefényképeztem, hogy majdnem két hónap alatt nem történt semmi!
 
Tanulság: hiába fordulsz közvetlenül a hatósághoz, nem képes a bejelentéseket kezelni, a mindennapos szabálytalanságokat megszüntetni két hónap alatt. Tehát marad a média, az újság hasábja, hátha történik valami" - írta a fotók mellé olvasónk.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ez a busz nyitott ajtókkal közlekedett Győrben - videó

Ez a busz nyitott ajtókkal közlekedett Győrben - videó
Hogy lehetséges? Tovább olvasom