Kisalföld logö

2018. 09. 23. vasárnap - Tekla 11°C | 21°C Még több cikk.

Ismét siker koronázta a már jól ismert dalokat

Szombaton hat órakor, már népes embertömeg állt a Győr – Kiskúton lévő kocsma udvarán. Nemzeti zászlón kívűl, Árpád–sávos zászlók lengedeztek a levegőben, melyeket huszonéves fiatalok hoztak Győrbe.
A nagy melegben, az üdítőleg is ható sörök gurultak a torkon, amihez párosultak a korábban megtanult énekek is. A jókedv fél hétkor a tetőfokára hágott, ugyanis a jégkorcsolya pályán, Waszlavik Gazember László volt az előzenekara a Kárpátia Együttesnek. Elég humoros volt az a szituáció, ahogy egy középkorú férfi ült - és egy tangóharmónikát tartott kezében -, a vendégekkel szemben egy széken. Kontaktust nem teremtett a jelen lévő közönségével, csupán folyamatos énekével szórakoztatta őket.

20 óra után nem sokkal, fütyülve adta tudtára a rendezvény szervezőinek a közönség, hogy szeretnének már valami produkciót látni.


A Kárpátia Együttesnek a közönségtől várt sikere most sem váratott magára, amit a jelen lévő korosztályok megosztása is méltón tükrözött. Egészen kiskorú gyermektől a nyugdíjas korosztályig bezárólag éltették az együttest. Hatalmas ováció és zászlók lengetése uralta a jégkorcsolya pálya színfalain belüli koncert területet, de rendbontás nélkül zajlott a zenei produkció.


Közben odakint, a jégkorcsolya pálya parkolójában azok tartózkodtak, akiknek nem futotta helyi kültségvetésükből a koncertjegy megváltására. Ők kint a parkolóban kart karba öltve tomboltak, és énekelték a már jól ismert számokat, így múlatták a szombat estét.


Voltak olyanok is, akik ugyan a Kárpátia Együttes koncertjét szerették volna eredetileg megnézni, azonban alaposan felöntöttek a garatra, és ahol érte őket az álom, úgy aludtak el.

GULYÁS ATTILA

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Táncos, dalos találkozó Mosonmagyaróváron

Mosonmagyaróváron igazi összefogásról tett tanúbizonyságot azoknak a nyugdíjas kluboknak a… Tovább olvasom