Kisalföld logö

2017. 10. 23. hétfő - Gyöngyi 9°C | 11°C Még több cikk.

Ilyen volt a Csikvándi Forraltbor Fesztivál - videó

Szombaton az egész napot átfogó kultúrális programok várták a hatodik alkalommal rendezett Csikvándi Forraltbor Fesztiválra érkezőket.

Reggel nem sokkal hét óra előtt zenés ébresztővel kezdődött a program , ahol a Téti Ifjúsági Fúvószenekar műsorát hallhatták a helyiek. A látványos postagalamb röptetést pálinkás köszöntő előzte meg és nem maradhatott el a hagyományos disznóölés sem.

Ezt követően az egész napot átfogó rendezvények sorai következtek a helyi kultúrházzal szembeni téren , ahol a rendezvénysátorban kulturműsorok, a körülötte lévő téren pedig gyermekeknek voltak porgramok.
A már hagyománnyá váló véradás is lehetőséget nyújtott arra , hogy segítő karjukat nyújtsák azok , akik mindig is segítettek véradásukkal a Vöröskereszt munkatársainak abban , hogy Csikvándról is érkezhessena véradóállomásra vér.

A Szanyi Veterán Motoros Klub tagjai mindent elkövettek , hogy a rendezvényre látogatók ingyenesen motorozhassanak a környéken.

Szórádi Árpád énekes - előadóművész - zenetanár most is támogatta a fesztivált azzal , hogy tehetséges tanítványait felvonultatta a rendezvény színpadán , valamint a nem régiben alakult Szórádi Nosztalgia Band produkciójával is emelte a rendezvény színvonalát .

Az utóbbi előadó több kultúrcsoport koreográfusaként
is részt vett a helyi szervezésben, aki mindvégig támogatója a Csikvándi Forraltbor Fesztiválnak. Természetesen - mint ahogy nélküle nem is igazán lenne Forraltbor Fesztivál - kihirdették a minősítésre érkezett borminták után az eredményeket is. Ezúttal 27 borminta érkezett minősítésre , amelyből 5 arany , 7 ezüst , 9 bronzérmes lett , valamint a maradék résztvevő , akik emléklapot kaptak az eredményhirdetésen.

Olvasóink írták

 • 3. kiscsaj089 2012. április 02. 22:00
  „Remélem legalább ebből az esetből annyi "jó" származhatott hogy jövőre talán szigorítani fogják ezt :(”
 • 2. kiscsaj089 2012. április 02. 21:56
  „Hát soha többet nem megyek oda, ilyen ittas embereket...és ezek szállítják az embereket a lovashintón, még szerencse h kapaszkodtam és nem repültem ki a hintón, barátnőmnek is szerencséje volt h elakadt a kapucnija a kerítésen lévő bokorban. Felgyorsította a lovat de az alkesz lelassítani már nem tudta, lovastól hintóstól együtt kisiklottunk neki a kerítésnek, még jó h volt ott kerítés ami megfogott minket, bele sem merek gondolni mi lett volna ha nem nem.... JÓ MARKETING
  Azon tanakodtam h ezeknek nincs főnőkjük, vagy vmi szabály vagy vmi ami megmondja h ne igyál. Mélységesen felháborodtam h az életemmel játszottak”
 • 1. Mankapunka 2012. április 02. 12:41
  „Hol vannak a szondáztató rendőrök???”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Győrben és környékén is tarolt a viharos szél - fotók

Győrön is végigsöpört a viharos erejű szél, amely fát döntött ki, és több épületben is kárt tett. Tovább olvasom