Kisalföld logö

2018. 06. 23. szombat - Zoltán 12°C | 20°C Még több cikk.

II. Mezőörsi Családi Nap - fotók, videó

Szombaton az időjárás kegyeibe fogadta a II. Mezőörsi Családi Nap résztvevőit, hiszen a szomorkás idő ellenére, sokan választották hétvégi kikapcsolódásul a programot.


A gazdag programkínálatból mindenki választhatott magának valót, hiszen sportolásra, főzésre, bemutatók megtekintésére, kulturális rendezvények látogatására is volt alkalom a rendezvény helyszínéül választott sportpálya területén.

Galéria!


Elsőként az ovisok léptek a közönség elé, akik bájos mosolyukkal, hihetetlen igyekezetükkel adták tudtukra a szülőknek, ismerősöknek, hogy készültek erre a napra ők is. Füzi Rozi káprázatos tehetségét bizonyította, hogy az interaktív mesemondó produkciójánál szinte valamennyi gyermeket magával ragadott, mindegyiküket bevonta az aktuális mese feldolgozásába.


Videó: Gulyás Attila

Miközben a gyermekek meséltek és bábszínházat néztek, addig a színpadtól nem messze a fiatal sportkedvelők labdarúgással töltötték az időt, de voltak akik főztek, és akadtak olyanok is, akik szorgos munkájuk eredményeképpen készítették elő a gyermekek számára a lángost, hót-dogot és töltötték a palacsinta tésztákat.

Amikor erőre kaptak, már is nyílvesszőt ragadhattak meg, és próbálhatták ki milyen is célba lőni. Akik lovaglással szerették volna tölteni a szombat délutánt, megtehették, mert a gyermek ugráló vár háta mögött, várták a "pacik" a gyermekeket, akik nem is váratták sokat a lovasok gazdáit, sorban állva használták ki a rendezvény adta lehetőségeket. Bikát is "betörhettek" azok a gyerekek, akik úgy gondolták biztonságosan uralni tudják a „felbőszült" állat ténykedéseit.

A Győri Tűzoltóság szakemberei hihetetlen gyorsasággal oltották el azt a személygépkocsit, melyet felgyújtottak és a hatalmas füstfelhő közepette, szirénázva érkeztek a helyszínre, hogy megfékezzék a magasba szökő lángokat.

A lánglovagok munkáját is hihetetlen siker kísérte, csakúgy mint az utána következő rendőrségi kutyabemutatót. Rabló elfogását, rendőri szolgálatot teljesítő intézkedést, kábítószer keresést láthatott a közönség. A kora esti óráktól a rendezvény színpadán kulturális programok szórakoztatták a megjelenteket, ahol tánc, operett, lakodalmas, és könnyűzenei műsorok kerültek a palettára.

A hajnalig tartó II. Mezőörsi Családi Napot a fergeteges hangulatot varázsló Tremoló zenekar bálja zárta.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Buli után kicsit átrendezték a Bisinger sétányt a fiatalok - fotók

"Küldök két `tájképet csata után´ a Bisinger sétányról" - írta győri tudósítónk. Tovább olvasom