Kisalföld logö

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 19°C | 28°C Még több cikk.

Így parkolunk Mosonmagyóváron - nézze meg Ön is!

Így lehet "csak" végigmenni Mosonmagyaróváron a járdán. Önnek mi a véleménye?
 
a
A kép Mosonmagyaróváron a Gelkánál készült.

Fotók: Tudósító
Fotók: Tudósító

Olvasóink írták

 • 18. Alex64 2011. október 23. 18:48
  „Gyenge a közterület és a rendőrség is. Vagy mivel kisváros mindenki ismer mindenkit”
 • 17. RUDI 2011. október 20. 07:41
  „Nap mint nap erre közlekedek,itt sajnos nagyon nehéz leparkolni, kicsi a parkolási hej, főleg nagy autóval .”
 • 16. RUDI 2011. október 20. 07:35
  „Sajnos mint látható a képen nagyon kis hely áll rendelkezésre.Parkolásra alkalmatlan hely.Nem mindig azt kell észre venni , hogy hogy is parkolunk, hanem az a kérdés , hogy a parkoló valójában parkoló e .”
 • 15. umberto 2011. október 19. 21:53
  „Ezek a környéken is szép gyep volt, amíg az autósok el nem kezdek ráparkolni.
  Ugyanaz a szitu, mint Győrben a Baross híd alatt: díszburkolat, lánc, gyep. Egyszercsak lánc kiüt, autó járdára parkol. Ma már komplett "parkoló" alakult ki, és a rendőrök napi 20-30 alkalommal sétálnak, autóznak el a helyszín mellett, teljes nyugalomban. Nem zavarja őket, pedig a tiltó táblák még mindig kint vannak.

  A rendőrség naponta szénné büntethetné az autósokat.

  Hm. Innen még nem láttam "tudósítást", pedig ez szerintem a "leszarom a környezetemet és a szabályokat" autós, illetve a "leszarom a környezetem és a szabálytalankodókat" rendőr iskolapéldája...”
 • 14. h.p.kriszti 2011. október 19. 19:57
  „Ezen a képen én semmi furcsát nem találok, mindig így parkol ott mindenki. Vagyis inkább az a fura, hogy van még egy kis üres rész. Ezen a környéken (kb. 500 m-en belül) van 3 iskola és 2 óvoda, parkoló (vagy csak megállási lehetőség, míg befutunk-kifutunk) meg alig-alig.Reggel 8 előtt és délután 4 körül a közlekedés katasztrófa.”
 • 13. Apafi 2011. október 19. 18:22
  „Mosonmagyaróvár...hmmm...nem tudom pontosan,más városokban milyen állapotok uralkodnak,de ami itt van, az KATASZTRÓFA!!!! Nincs 30méter egybe függő normális út, kátyúk, gödrök MINDENHOL, és sajnos parkolni szinte csak így lehet...én is sokat járok Ausztriában, s ott valóban nem (nagyon) parkolnak így, de ott normálisak az utak, még a rendes út melletti traktoroknak kialakított út is sokkal,de sokkal jobb minőségű, mint pl a mi kis VÁROSUNKBAN bárhol is az utak!!Ha már annyi terhet raknak az autósok vállára, jó lenne valamit vissza is kapni!De nem csak az utak, a járdák is,mindenhol repedés, gödör, nem lehet a babakocsit pl tolni,mert szétesik, vagy kitörik a kereke! Miért lehet valamit cserébe a pénzünkért adni???? A pénzünket elveszik, büntetések nagyok, vissza semmit nem kapunk, úgyhogy nem azon kéne lovagolni, hogy hol parkolunk, hanem valami minimális feltételt, minőséget biztosítani....”
 • 12. Lone_wolf.. 2011. október 19. 15:23
  „Nem túl normális..DE szinte már sehova sem lehet fizetés nélkül parkolni ebben a moderálva városban!Ha az ember kocsival megy valahova akkor nem óhajt fél kilométereket gyalogolni a kocsitól oda ahol dolga van!Fizetni sem fogok annyi szent.Nem a fizetős parkolók számát kell növelni hanem a díjtalanokét!”
 • 11. lin.FCB 2011. október 19. 13:23
  „Lobbo71
  Nagyon támogatom a felvetést!”
 • 10. Lobbo71 2011. október 19. 13:20
  „A járda elállásán kívül engem az is zavar, hogy az egész országban az utak mellett sár/por van fű helyett. Menjetek ki Ausztriában, minden útszélen szépen nyírt fű, virágok, stb. Senkinek nem jut eszébe oda parkolni, AKKOR SE, HA NINCS PARKOLÓ A KÖZELBEN! Mert képesek párszáz métert is gyalogolni. Úgyhogy az ilyeneknek adjanak egy 30ezres büntetést a tilosban parkolásért és egy másik 30ezrest környezetkárosításért.”
 • 9. lin.FCB 2011. október 19. 12:51
  „18 éve az át jobb oldalán lévő iskolában kezdtem az általános iskolát, NOS, hogy minenki tisztába legyen vele, soha a büdös életbe nem lehetett ezen a járdán végigmenni, mert itt mindenki így parkol, nincs egy normális parkoló és ezt 8 éven keresztül láttam, és kerültem az autókat. Szóval ide hiába hív bárki is rendőrt, ha 18 éve (amióta én tudom) nem büntetik, akkor most sem fogják. Az a szomorú, hogy itt óváron a parkolási lehetőségek egyenlő a 0-val. Na meg persze horror árakat kell fizetni, míg győrben 1 óra parkolásért egy parkolóházban a mai délelőtt folyamán 90 Ft-ot kértek... Vicc”
 • 8. pappe 2011. október 19. 12:45
  „os=is :)”
 • 7. pappe 2011. október 19. 12:42
  „4-hez: Ilyen jellegú fényképekért nem szoktatk 3000 forintot fizetni. Ha meg mégis, hát meg is érdemlik...”
 • 6. pappe 2011. október 19. 12:40
  „"Így parkolunk Mosonmagyóváron" Gratulálunk! Először os azért, mert Mosonmagyaróvár nevét sikerült egy új módon rövidíteni. Másodszor meg azért, mert ezek szerint Ti így parkoltok. Mondjuk hál´istennek, mi meg nem így parkolunk! :)”
 • 5. Madarász 2011. október 19. 12:28
  „3. Miért, mi már nem is mehetünk be Móvárra és ott nem is parkolhatunk, csak mert győriek vagyunk? :(

  2. Lehet, hogy azért írta, hogy "így parkolunk mi", mert az egyik kocsi az övé. ;)”
 • 4. elihu 2011. október 19. 12:26
  „Kedves jszalai! Az "így parkolunk mi" igeni értelmes cím, mivel a fotós azért a szánalmas 3000 Ft -ért igen is lefényképezi a saját autóját parkolása közben. Innen nézve a cikkben nincs hiba. Jó magam is gondolkodom, egy ilyet sikeres fotósorozatban. Lehet hogy galériát is nyitok ha "népszerű" lesz! Te mit gondolsz erről?”
 • 3. jszalai 2011. október 19. 12:17
  „1. Győriek vagyunk ők Móváriak
  2. Ne nyomjátok kedves szerkesztők ránk a Parkolunk mi-vel mások rossz szokásait, mert kikérjük magunknak,
  EZÉRT HA MÁR VAN ILYEN ROVAT, AMINEK SEMMI ÉRTELME MERT BÜNTETÉSEK MEGMUTATÁSÁIG NEM JUT EL A CIKK, AKKOR LEGYEN INKÁBB A ROVAT NEVE "ÍGY PARKOLNAK ŐK" ÉS AKKOR LEHYET TUDNI, HOGY AZ ŐK AZOKRA UTAL AKIK NEM TANULTAK MEG PARKOLNI VAGY SIMÁN TOJNAK RÁ.”
 • 2. Vita-Max 2011. október 19. 12:15
  „Így lehet "csak" végigmenni Mosonmagyaróváron a járdán. Önnek mi a véleménye?

  Az a véleményem,hogy fotó helyett a Rendőrség számát kellene megjegyezni,és tárcsázni ilyen esetben... Ezzel nem érünk semmit.A szabálytalanok csak nevetnek az ehhez hasonló képek láttán,mert a rendszámot nem lehet leközölni,mindenki anonim marad.....
  A kedves fotós,fényképezőgép helyett inkább mobiltelefont venne,amivel feltudja hívni a "policájt", ja csak az pénzbe kerül???????
  ENNEK MEG ÍGY SEMMI ÉRTELME,EZT KELLENE MÁR FELFOGNI!!!!!!!!!”
 • 1. Madarász 2011. október 19. 12:01
  „Én nem szoktam így parkolni!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Dedikáltak az ETO focistái

Az ETO Parkban dedikáltak Linas Pilibaitis és Jarmo Ahjupera, a Győri ETO FC játékosai. Tovább olvasom