Kisalföld logö

2018. 04. 24. kedd - György 15°C | 23°C Még több cikk.

Így parkolunk mi! Két autónyi helyet foglalt a szlovák jaguaros

Tudósítónk a győri Árkád emeletén fotózta le a szlovák rendszámú Jaguart. Gazdája két autónyi helyet foglalt el a bevásárlóköpont parkolójában.
Fotó: Tudósító
Fotó: Tudósító
Gyalogosjárda nem a gyalogosoké? Gyerekekkel az úttesten kellett kikerülnünk a járdát elfoglaló autókat - írja olvasónk.
Gyalogosjárda nem a gyalogosoké? Gyerekekkel az úttesten kellett kikerülnünk a járdát elfoglaló autókat - írja olvasónk.
Fotó: Tudósító
Fotó: Tudósító

Olvasóink írták

57 hozzászólás
 • 57. abul 2011. július 13. 15:29
  „bEdA!

  Elfogadom a véleményedet, semmi probléma, hogy így gondolod.
  Igen megoldás volt, tudja meg milyen helyzetbe hoz mást. De amíg nekem vki kárt tesz (nem érdekel, hogy béna vagy milyen), nem érdekel, hogy szemétláda vagyok vagy egyéb megnevezésű vissza fogja tőlem kapni. Előbb utóbb megtanulja, más értékét is megbecsülni, ha nem, majd az élet megtanítja...
  Az autó meghúzkodást pedig nem én kezdem (ha én oda tudok figyelni szerintem megy másnak is), akkor vegye úgy, hogy én is olyan béna és idióta voltam mint ő és "jaj hoppá neki ment" címszóval el van rendezve. Miért kellene minden idióta hülyeségét lenyelnem és mosolyogva tűrni??”
 • 56. mosonmegye 2011. július 07. 09:53
  „Biztos vagy benne, hogy szlovák (netán szlovákiai magyar, német, lengyel, orosz, norvég stb.)? Nem inkább egy megyénkbéli, aki külföldi rendszámmal bújt ki az adózók sorából?”
 • 55. bEdA 2011. július 05. 14:01
  „abul!
  Mivel a véleményünket kérted, íme az enyém:
  Ha tényleg szándékosan megrongáltad a másik autóját, akkor az általad írtak alapján a másik autós béna és idióta volt, Te viszont szándékos szemétláda. Én nem értem, hogy Győrben miért "divat" ez az autómeghúzkodás, de már több helyről is hallottam. Tényleg azt hiszed, hogy ez MEGOLDÁS volt bármire is? Legfeljebb egy dologra: a rosszindulatod és dühöd csillapítására...”
 • 54. abul 2011. július 05. 12:54
  „Szeretném kérni a véleményeteket!!! Megtörtént sztori velem. Kika parkoló Győrben (szerintem mindenki tudja, mennyire szokott tele lenni...semennyire). A lehető legmesszebb álltam szokásomhoz híven mindenkitől és a bejárat-kijárattól is. Közelemben egy autó sem volt, rengeteg hely...Mire kijövök úgy rám állt egy kedves H rendszámos autó, hogy az anyós ülésre nem lehetett beszállni ki kellett állnom. Ő nem tudom hogy szállt ki de tuti hogy belém nyitotta az ajtót. Kérdem én, MI A ****** zajlik le egy ilyen agyába és MI A ***** lehet az ilyennel kezdeni?????
  Az autóján meghagytam a nyomot hogy tanuljon belőle, ahogy ő is nyomott hagyott az enyémen a kicsi agyával...
  És igen féltem az autómat és a festését is...Megdolgoztam az áráért (nem luxus autó "csak" egy opel) és nem értem miért kell a másik értékét leszarni...”
 • 53. elihu 2011. július 05. 12:34
  „bEdA! Tökéletesen egyet értek veled! A parkolás inteligencia kérdése is. A sárga vonal a gyengébb képességű autóstársak miatt van, tehát nem szentírás. A lényeg hogy mindenki el tudjon férni.”
 • 52. jóhatudod 2011. július 05. 12:33
  „Állandóan az SK-s kocsikkal van a probléma !

  De az igazsághoz hozzátartozik / amit sokszor Láttam / hogy a mercikban, Bmw-ben Q 7-ben a magyarországi kissebség tagjai ülnek,közlekednek parkolnak ,/az estek 80 /-ban /, nem egyszer láttam a Baross ut -i kaszinónál a tilosban várakozó nagy dög autót,mert nehezére esik a <moderálva> komának a gyaloglás ! Azt is láttam mikor a rend derék őrének lazán odaintett aki elforditotta a fejét a tilosban parkoló " merdzsó láttán !!”
 • 51. Contar 2011. július 05. 11:23
  „A 2- és 3. képen a híd alatt, a járdán parkoló autók engem, mint gyakorló gyalogost jobban zavarnak !”
 • 50. Contar 2011. július 05. 11:20
  „48. bEdA!

  Talán nem is rossz ötlet! Páran elgondolkodhatnának rajta!”
 • 49. hordost 2011. július 05. 11:02
  „Akik a sárga vonalat keresik, azoknak üzenem, hogy a rend nem a sárga vonalon, hanem az intelligencián múlik, a sárga vonal csak segít az igazodásban. Akik azon aggódnak, hogy az Astra mellett nehéz kiszállni, azoknak meg azt üzenem, hogy akkor lett volna tolatva módja beállnia a Jaguárnak, és a bal oldalán lévő üres helyen kellemesen kiszállhatott volna. Azok akik az autók esetleges karcolásain aggódnak, azoknak azt üzenem, hogy ne vegyenek drága autót, vagy ne álljanak ilyen parkolóhelyekre. EZ CSAK EGY KOCSI, nem a világ!”
 • 48. bEdA 2011. július 05. 10:10
  „kedves "megmagyarázó" autóstársaim... én teljesen megértem, hogy a sok és nehéz munka árán megszerzett szép-nagy-drága-faroknagyobbító autók csodálatos fényezését féltitek, hiszen nyilván nem lenne szép, ha véletlenül nekinyitnátok a mellettetek parkolóknak és lejönne az ajtó éléről a lazúr... de az hogy nem jut parkolási szándékotok kibontakozásakor eszetekbe (vagy akárhova is), hogy lábacskáitok nem csak pedálnyomogatásra való, és ha nem lenne oly´ derogáló, akkor talán lehetne messzebb megállni a bejárattól, és sétálni, mondjuk 100 vagy ne adj isten 200 métert... merthogy ott már senkit nem zavarna, hogy hány helyen sikerül megállnotok. jah, hogy ott nincs rokkant parkolóhely!?! bocsánat, ezt elfelejtettem...
  (fogalmam sincs kinek és miért írtam ide, csak egy ötlet volt)”
 • 47. HarconaMarcos 2011. július 05. 09:40
  „Sedmen, igazad van. Ott van például a helyesírás ´hang suj´-i kérdése.”
 • 46. egyszeri-ember 2011. július 05. 09:21
  „Hol a rendszám? Azért takarják ki, hogy ne lehessen számonkérni? Nem kell védeni a szabályszegőket!
  Nem ártana olyan oldalt nyitni, ahol rendszámmal lehetne közzétenni ezeket a képeket, a honlapot, meg ajánlani kellene az illetékeseknek!”
 • 45. Sednem 2011. július 05. 09:16
  „Kedves Irigykedők!

  Szerintem vannak durvább dolgok is mint az hogy ki MILYEN (mert nálatok ezen van a hang suj szerintem) autóval mekkora helyre hogy áll be!
  Az a legnagyobb baj hogy sokatokból csak az irigység beszél:)
  Én nagy ívbe Sz..rok rá ki hogy parkol mert szerintem az Árkádnál sosem lesz akkora tömeg hogy legalább 1 parkoló ne maradjon üresen ;)
  A fotósnak külön köszönet a csodás képekért :)”
 • 44. vanessa 2011. július 05. 09:01
  „Szép napot!abul, és nagy greg, igazatok van!!!!!”
 • 43. nagy_greg 2011. július 05. 08:54
  „42. sivatag66, tök mindegy. Egy darab parkolóhelyet foglal (a sárga felfestés alapján). De mesélek egy NAGYON rövidet:

  Tegnap a Mosonmagyaróvári Tescónál parkoltam egy "családi" parkoló helyen (közvetlen a bejárat előtt). Oda jött egy 50-60as öreg és leanyázott, hogy hogy merek én a mozgás-sérült helyére parkolni!? Mondtam neki, hogy menjen hátra és nézze meg a felfestést az autó feneke alatt.

  Na, szóval ennyit a "barátságos" magyarokról. MINDENKI csak kötekedni akar. Pont.”
 • 42. sivatag66 2011. július 05. 01:15
  „Honnan tudni,hogy szlovák??? Ha magyar,vagy svéd vagy román...........
  A rendszámot nem látni!!!!!!!!!”
 • 41. Vanderer 2011. július 04. 22:18
  „Szépen összejöttek a <moderálva> autósok a beírogatók között.”
 • 40. Iveco 2011. július 04. 21:51
  „Hol a sárga vonal ?Vagy csak Én nem látom?”
 • 39. abul 2011. július 04. 20:39
  „Én nap mint nap járok az Árkádba...de lehető legmesszebb parkolók MINDEN "okos" autóstól, mert látom és tapasztalom mennyire tesznek a másik értékére az emberek. Nem a parkolás ott a legfőbb probléma, hanem a KRESZ NEM betartása. A behajtani tilos tábla mintha ott sem lenne, jönnek velem szembe...FOLYAMATOSAN, minden nap!!! Az, hogy ott van egy körforgalom és esetleg körbe kellene menni az is KIZÁRT...minek?? Jobb kéz betartása pedig egyszerűen smafu...És ez nem csak SK hanem H rendszámúakra is érvényes. Az ostoba sötét emberek gyűjtő helye és annál rosszabb minél többen vannak ott. Mielőtt bárki megjegyezné munka miatt járok oda, nem másért...
  Úgyhogy mielőtt itt bárki ossza az eszet, hogy ki hogy parkol és hogy közlekedik nézzem magára és a környezetében élőkre. Mert ha ezt mindenki betartaná aki itt írogat, már jobb lenne a helyzet, de addig marad minden ugyanígy...”
 • 38. piroskaésabarkasz 2011. július 04. 20:17
  „Mivel valószinű,hogy a Jaguárhoz rokkant kártya is van,igy hát jobbról-balról is kell a hely a kerekesszékek kivevéséhez!!”
57 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

62 szúnyog egy négyzetméteren

Szúnyogírtás után négy nappal 62 szúnyogot fényképezett olvasónk egy négyzetméteren a minap. Tovább olvasom