Kisalföld logö

2017. 12. 16. szombat - Etelka, Aletta 2°C | 6°C Még több cikk.

Így parkolunk mi! Az Audi is árut szállít? Fotó

Olvasónk kapta lencsevégre a képen látható "áruszállító Audit". Önnek mi a véleménye?
Fotó: Tudósító
Fotó: Tudósító

Olvasóink írták

37 hozzászólás
12
 • 37. MRIA 2011. december 15. 10:48
  „A kresz nem ismerése nem mentesít senkit se audist se opelest se mast!
  Fizess be meg pár tanfolyamra hogy ismerd a táblákat elég sokszor rajta kapunk a helytelen parkolason kinek hiszed te magad???!!!senkiházi
  Autó helyett inkább tanfolyamra költsed a pénzedet! Könnyű sponzor autóval villogni”
 • 36. zolizozo 2011. december 10. 16:35
  „Ne ezzel foglalkozzatok,ezt a rend őreinek kellene ´tolerálni´! Persze könnyebb azért szólni,hogy nincs az öv bekapcsolva!”
 • 35. obalint 2011. december 10. 10:37
  „tpapru! Megkaptad a Pálinger Kati volt kocsiját? :D Van felvétel az ETO-nál? Mert én is szeretnék ilyennel tilosban állni. :D”
 • 34. pappe 2011. december 10. 09:05
  „Majdnem meglett a 35! Egyébként bámulatos, hogy minden ilyen fényképnél leírják ugyanazokat a pro és kontra érveket és NEM unják meg! Kitartó egy nemzet vagyunk... :D”
 • 33. tkrs9980 2011. december 10. 00:20
  „Látom nem érted, ez nem közterület, csak táblával védik.”
 • 32. Darazs 2011. december 09. 22:22
  „Remélem holnap kikerül a kerékbilincs a kocsidra. Aztán nézhetsz. A kreszt csak akkor kerülheted ki, ha magán területen vagy és nics kiírva, hogy vonatkoznak a szabályok. Akár a tulajdonosa is vagy a boltnak, akár nem.
  Viszont arra kiváncsi lettem volna, hogy roki kártya kint volt-e a szélvédőben vagy sem. Kedves fotósok, máskor csináljatok egy közelit is. Nekerm van egy olyan képem, ahol a szentivániakszlovákok BMW sport coupeja rokihelyen roki kártyával állt. Kb egy 95 kg -os (nem kigyurt csak kifejlett) vitte a szegény nagymamát vásárolni szombat este 9 kor a Tescoba. Rokkantak is dolgoznak az ETOnál vagy mindenki vállalkozó aki nem tud 10 méternél többet sétálni. Ha meg tényleg rakodik a főnök, ki kell tenni a táblát a szélvédőre, és beállítani rajta, mikortól várakozik.”
 • 31. tkrs9980 2011. december 09. 22:06
  „Csak bele képzeltem magam a helyzetbe,egyik sem az én tulajdonom.De rólam is készülhet bármikor ilyen kép.
  Ott parkolsz a tiédbe, és bántanak.Trabantal járjak, vagy nyerges vontatóval?
  A mozgás sérült parkolóba be állást én sem szeretem, de ezen nem látok hibát.”
 • 30. tkrs9980 2011. december 09. 21:59
  „Az a tála pénzbe került,mintha saját parkolót vennél.Jelen esetben a forgalom többi résztvevőjére vonatkozik.
  Magyarul pontosan annyit ér, mint egy betonoszlop, csak nincs útban.Nem is foglalkoznak vele a rendőrök, de ha mégis, hamar lehet igazolni a jogos parkolást.Viszont ha a parkoló tulajdonosának van útban egy szabálytalan autó, el lehet vitetni könnyedén, ezért fizetett.”
 • 29. peter.kovats 2011. december 09. 21:49
  „Tpapru ha ceges az autod megtisztelhetned a cegedet hogy nem tilosban parkolsz, erre miert nem gondolsz? Plane csinaltal neki egy ilyen hirt, sot meg kifogasolod is, h mi a baj, amikor vilagosan leirta egy hozzaszolo is a kreszbol, hogy tilosban allsz... A cegedben biztos jobban orulnenek,mha nem egeted ilyen cikkel a ceget es magad... Egyel arrebb alltal volna,az szabalyos, de tipikusan az apelda, amikor vki azt hiszi mindent megtehet. Amugy mit nem ertsez,mha van jogsid,makkor ankreszt megtanultad es tartsd be ennyi”
 • 28. peter.kovats 2011. december 09. 21:39
  „Tkrs9980

  Csak annyit hibaztal h tartsd be a kreszt, hatied a bolt, akkor miert nem hagysz kint egy parkolohelyet a szemelyautodnak? Es miert van rafestve azoldalara egy eto fc logo es egy focista logoja? Ez a kocsi az eto flotta tagja... Ezek szerint tied ez asoktizeves gyori femkereskedes es mellette meg focizol is... A kozteruleten a szabalyokat be kell tartani ha ott laksz vagy ha tied a bolt ennyi... Jardara sem allhatsz fel, stb”
 • 27. tpapru 2011. december 09. 21:35
  „látom már is több tulajdonos van:-)

  Kedves hozzászólók! Az autó valóban nem az én tulajdonom, céges autó. És megdolgoztam/megdolgozom érte az ETO-nál, úgyhogy hagyjuk a személyeskedést.

  Majd ha valakinek kárt okozok, akadályozom vagy veszélyeztetem a közlekedésben akkor állok a büntetésem elébe. Addig pedig mint említettem: ha túl erős az igazságtudatod gyere oda hozzám, és mond a szemembe amit gondolsz, ne sunyiba fotózgass...”
 • 26. tkrs9980 2011. december 09. 21:24
  „A fotó művésznek üzenem, hogy én vagyok a tulaj.A kocsinak, és a cégnek is.Mit hibáztam?”
 • 25. peter.kovats 2011. december 09. 21:04
  „Tpapru <moderálva> milyen zaraskor? A foto ma delelotti akkor zart be egy uzlet??? vagy ha tegnap este alltal meg zaraskor, akkor ma vilagosban meg mindig ott alltal. Jah es van tabla,meg felfestes is... Szanalmas magyarazkodni, a szabalyt kell betartani es ennyi. Es miert nem alltal egyel jobbra? Az szabalyos lett volna... Jah audis vagy es focista, de talan illene jo peldat mutatnod, plane ha nem a sajat autoddal viselkedsz igy! Es mint focista vajon milyen targyalasokat folytattal ott egy femkereskedesben?”
 • 24. stuksza 2011. december 09. 20:38
  „Dani0205!
  A táblát akár ki is kérte, annak jelentése és törvényben szabályozott érvényessége van. Ha tulaj azt kérte, hogy ezen a területen ne lehessen várakozni, akkor az a vendégeire is érvényes, még záróra után is! Ha én kérek egy hozzám vezető útra egy behajtani tilos táblát, akkor azon én sem hajthatok be, mert rám is vonatkozni fog! Miért nem lehet elfogadni, hogy vannak szabályok/törvények/rendeletek, melyeket csak egyszerűen be kell(ene) végre tartani és nem azt magyarázni, hogy én/te/ő miért is csinálta azt amit csinált!”
 • 23. Dani0205 2011. december 09. 20:18
  „Valószínű, hogy a tulajdonos szólt volna, hogy rossz helyen áll, nem??? Főleg azért mert azt a táblát ők rakatták ki... Gratulálok kedves Tudósító!!!!”
 • 22. stuksza 2011. december 09. 18:29
  „tpapru!

  1/1975. (II. 5.) KPM-BM együttes rendelet a közúti közlekedés szabályairól
  15. §
  (6) Az (1) bekezdés b) pontjában említett jelzőtábla alatt kiegészítő tábla utalhat arra, hogy a várakozás kijelölt rakodóhely szabadon hagyása érdekében tilos. A kiegészítő tábla feltünteti azt az időszakot és távolságot is, amelyen a tilalom fennáll (61/c. ábra). Ilyen helyen az áruszállító jármű a folyamatos fel- és lerakodáshoz szükséges ideig maradhat; más jármű - akár 5 percnél hosszabb ideig is - akkor tartózkodhat, ha a vezető a járműnél marad és áruszállító jármű érkezésekor annak a rakodóhelyre való beállását haladéktalanul lehetővé teszi.

  A fentiek alapján a vezetőnek a járműnél kell maradnia, függetlenül attól, hogy zárás volt vagy sem, mit tudott, vagy mit nem! A KRESZ, mint törvény ilyen kivételt nem tartalmaz! Ha a rakodás időben lenne korlátozva, akkor az lenne a kiegészítő táblán! De nincs, így aztán ezt a megállást most elbuktad! Ha viszont a kocsinál maradtál volna, akkor biztosan láttad volna a fotóst is!”
 • 21. peet2 2011. december 09. 18:16
  „tpapru!

  A tábla valóban igaz , csak a bibi az hogy, ahol tilos várakozni ott parkolni is tilos, de megállni szabad !!!!
  Biztos sikeres volt a tárgyalásod zárás után amikor már senki nincs ott/ TE irtad!!!/
  Azért ne igy akarj nézőket szerezni a meccseitekre ,hogy mindenkit személyes beszélgetésre hivsz.”
 • 20. tpapru 2011. december 09. 17:54
  „Az okostojásnak, aki lefotózott és beküldte a képet üzenem: az ott egy várakozni tilos tábla, nem pedig megállni tilos" Tehát jogosan parkoltam ott, ráadásul pont a raktár zárásakor mentem oda egy megbeszélésre a tulajdonossal. Máskor, ha valami ennyire szúrja a szemét, nyugodtan jöjjön oda hozzám, beszéljük meg!”
 • 19. hopega 2011. december 09. 17:52
  „November 26. Tilosban parkoló busz. Azóta nagy csend. Senki nem tudja, hogy mit kapott az ügyes sofőr. Ennyit a tudósítóról, pedig utána járhatott volna.”
 • 18. pappe 2011. december 09. 17:28
  „13-hoz: "Akkor mit szólnál, ha a te garázsod előtt állna? Akkor is ilyen elnéző lennél?" Elvitetném a rendőrséggel. Ennyi. De tuti nem küldözgetném be ide a fotóját.”
37 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Igazi parkolási ˝gyöngyszemek˝ - ez kommentár nélküli

Olvasónk kapta lencsevégre a Széchenyi István Egyetem parkolójában ezt a két "parkoló-csodát". Önnek… Tovább olvasom