Kisalföld logö

2018. 03. 18. vasárnap - Sándor, Ede -5°C | 3°C Még több cikk.

Így parkolnak a szlovák újgazdagok: bazi nagy kocsival szabálytalanul - fotókkal!

Olvasó-tudósítónknak sikerült megörökíteni, hogyan hánynak fittyet a szabályokra a szlovák újgazdagok, ha épp parkolnak.

Olvasó-tudósítónk azt is felvetette levelében, hogy vajon ha mi is szlovák rendszámra váltanánk, akkor nekünk is szabad volna kényünk-kedvünk szerint parkolni közterületen? Hagyjuk meg: jó kérdés a javából.


Képek: K. Joe.

Olvasóink írták

53 hozzászólás
 • 53. nyúlbéla 2009. december 28. 14:43
  „de nem is állnak rosszul, ez olyan baromság, hogy egyesek ezen csámcsognak, hogy ki hány centit csúszott túl a a fehér vonalon.undorító”
 • 52. próbamagyar 2009. december 17. 08:35
  „A 19-es hozzászólást egészíteném ki egy kis infóval..."Azért a vagyonvizsgálatok ellen nem sok kibúvó van, vagy be
  tudja bizonyítani a delikvens honnan van ez+az, vagy nem" ha el akarnak kapni SEMMIT NEM TUDSZ BIZONYÍTANI.Engem feljelentett valaki bosszúból s átestem egyen,úgyhogy tudom miről beszélek.A törvény adta lehetőségekkel élve,közhiteles (azaz állami) nyilvántartásokból beszerzett papirokkal (bankszámla,autó és ingatlannyilvántartó stb.)bizonyítottam az igazamat s az adóhivatal egy nagyon frappáns és megcáfolhatatlan indokkal utasította el,ezzel mintegy felülbírálva a közhiteles nyilvántartások adatait....nem látom bizonyítottnak,ezért nem fogadom el.Fellebezés,gondoltam ilyen nincs...másodfok ugyanígy semmibe vette és hiteltelennek minősítette a nyilvántartás adatait.na gondolom akkor majd a mi független és igazságos bíróságunk igazat ad.Ott mily meglepő fordulat takács lajos bíró (így csupa kisbetűvel,személyiségi jogokat nem sértve hiszen közhivatalnok,bárki által megtudható és leellenőrizhető,hogy ő tárgyalja győrben a vagyonososdási ügyeket) szintén elutasítja a közhiteles nyilvántartás adatait, és elfogadja az adóhivatal védekezését,hogy nem hiszi el amit mondok, és hivatalos papirokkal igazolok.Isten éltessen lajos bácsi,hajrá adóhivatal és éljenek a törvényeket semmibe vevő koncepciós perek. <moderálva> Maradok az első megszólításnál ezért inkább,mindenki szíve joga odaképzelni amit akar:-DDD És én nem is járok BMW x6-al vagy porsche-val...átlagmagyar átlagsemmit birtoklok.”
 • 51. Horkri 2009. november 10. 16:57
  „Szlovák rendszám nem jelent semmit.. lehet magyarok voltak a tulajok”
 • 50. ladiszlo 2009. november 09. 21:51
  „Ezekkel a gépekkel bárhol parkolhatnak,a rend éber őrei még véletlenül sem néznek arra.”
 • 49. KJoe 2009. november 09. 21:20
  „A piros nyíl a "mikulás" csomagra hívja fel a figyelmet,nem pedig szórólapra mutat rá.
  Az autot reggel büntették meg,délután még ott parkolt.”
 • 48. Imcsi 2009. november 09. 21:09
  „Móvár, Magyar u. életkép, kerékpárúton parkoló autóval:: http://kepfeltoltes.hu/091109/mio316_www.kepfeltoltes.hu_.jpg”
 • 47. Imcsi 2009. november 09. 20:31
  „A 3. képen mért szabálytalan a parkolás?”
 • 46. dzsi 2009. november 09. 19:57
  „A sok naív piti emberke észrevehetné,kinek van pénze az bármit megtehet!!!!!!Azt viszont nem értem hogy miért lényeges a nemzetiség...mert most lehet szlovák,román,angol vagy éppen hazánkfia...az tök mindegy ezen felsőbb réteg részére...Ha megbüntetik hát nagy ívben lesza......:)”
 • 45. @Gabben 2009. november 09. 19:30
  „itt már nem arról szól az egész hogy ki szlovák autóval ki magyar vagy egyéb ....a rendőrök <moderálva> az egészre ami 10milla fölött van"20coll" autó arra sz@rnak nagy ívbe és még nagyobb sz@r a drága kisebbség által vezetett autókra..............................”
 • 44. Csetneky 2009. november 09. 19:09
  „Sokan a megfelelő rendőri hozzáállást hiányolják. Nem csoda. jelen pillanatban a rendőrség tevékenysége szinte kizárólag a normális emberek zaklatásából áll. Vagy nem akarnak intézkedni, vagy nem mernek. Nem tudom, melyik a rosszabb. Bezzeg az úgynevezett kisemberrel szemben nagyon okosak tudnak lenni. Tisztelet a ritka kivételnek.”
 • 43. győrinagyi 2009. november 09. 18:22
  „1.Elborzadok mindig, hogy milyen erőszakosak, nyomulósak sokan! A balra kanyarodó sávból bevágni az egyenesen menő sáv első autója elé - mindennapos. Sajnos, soha sincs a környéken rendőr, pedig rövid úton le lehetne szoktatni az erőszakos, szabálytalankodó autósokat.
  2. Herótom van, hogy hogyan parkolnak a parkolókban! Mindennapos, hogy min. 2 parkolóhelyet foglalnak el, mert ferdén állnak be. Volt már olyan esetem, hogy ott szobroztam a parkolóban, mert nem tudtam kinyitni az ajtómat. A másik oldalán meg még elfért volna legalább egy motor (persze a 2 parkolóhelyen)!
  KICSIT JOBBAN KELLENE FIGYELNI MÁSOKRA IS!”
 • 42. lacim6 2009. november 09. 17:33
  „Hová tűnt a harmadik autó?”
 • 41. gamergabor 2009. november 09. 16:49
  „40. mi a tanulság mindenki vegyen olyan széles kereket mint a hummeré!”
 • 40. Dr_Kriszpi 2009. november 09. 16:03
  „tomas68 2009.11.09. 08:52

  Őket miért nem jutalmazzák kerék bilincsel?

  Én kaptam kerékbilincset mert rossz helyen áltam mögöttem a Hummeros
  megkérdeztem a kis kö****öt aki szereli ezeket ő mért nem kapott
  a válasz... Hát mert nincs akkora kerékbilincsünk.. na igen
  a suzukira van hummerre nincs de még a mikuláscsomagot sem tették ki rá
  jó az auto 1 autopálya épittőé volt :D”
 • 39. KJoe 2009. november 09. 15:28
  „Sziasztok!
  Én készítettem a fotókat.A bmw és a merci belvárosi fotó,a porsche Pápai úton parkolt, szerintem szabálytalanúl.
  Tudom,hogy nagyon elfoglaltak a rend őrei,mert annyi ember rablás,robantás,helikopteres hajsza és hasonló dolog történik Győrben,hogy erre már nem marad idő:)
  De a mi nap már videóra kellett volna vennem,hogy voloval egy hölgy,azért dudált a színház melleti utcában az elötte szabályosan megálló autóra,mert az átengedte a gyalogosokat a zebrán.A legrosszabb,hogy ezt két gyalogos járőr végig nézte,pedig csak oda kellett volna lépni,kiszedni a nőt a kocsiból,meg vágni 200ezer FT és bevonni a jogsiát 3évig.Szerintem gyorsan rendet lehetne tenni az egész országban.Aki rossz helyen parkol,elvágni a a szelepeket a gumiban és hamar leszoknának arról,hogy törvénytelenül parkoljanak és még a szervízeseknek is lenne meloja:)”
 • 38. Batistuta 2009. november 09. 15:05
  „Jókat c*gányoznak itt sokan, pedig érdemes lenne a középső autóra is pár szót szánni...”
 • 37. fióka 2009. november 09. 14:28
  „csákányt a szélvédőbe a nyelébe vastagon belegravírozni,hogy tilosban parkolás plussz még tehetünk rá egy közterületes hologrammos matricát .Biztossak lettek benne,hogy nagyon gyorsan rend lenne.”
 • 36. todoer 2009. november 09. 12:57
  „Biztos hogy szlovák az illető ?
  A Kazinczy utcából tolatott ki pár hete egy szép nagy autó szlovák rendszámmal de a szélvédő mögött magyar mozgássérült igazolványal .”
 • 35. Sparrow 2009. november 09. 12:26
  „A Kossuth utcára is érdemes ellátogatni néha!
  Ott gyök2-vel mennek a 10-20 millás kocsikkal, hogy mindenki jól megnézhesse őket, aztán a Rába utca-Kossuth utca kereszteződésnél megfordulnak, mert onnantól már nincs, ki nézze őket. Aztán mennek vissza, egész nap. Az út közepén megállnak, ha beszólsz, dudálsz, véged van. JÁrnak erre rendőrök, de még soha nem láttam, hogy megállították volna őket.”
 • 34. @Gabben 2009. november 09. 11:27
  „ezen autók tulajdonosai fele biztos magyar másik fele a szegény és eltiport kisebbség”
53 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Takuan Karate Iskola

Az iskola vezetője Shihan Bártfay László 5. danos kyokushin karate mester. Tovább olvasom