Kisalföld logö

2018. 10. 18. csütörtök - Lukács 10°C | 21°C Még több cikk.

Hulladék-lerakó - európai megoldás?

A győri Nép utcai hulladék lerakónál csodálkoztam el igazán... Már, amikor "elkészült", de még most is, amikor azt látom, hogy körbe van hordva szeméttel... -írja olvasónk.
Nem tudom, hogy ez más euróbai országban is létre jöhetett volna-e de nálunk úgy tünik jó megoldásnak bizonyult. A Nép utca az az első útkereszteződés amin a régi 1 es út felöl be lehet jutni a városba.

Ha az idegen szereti a kihívásokat és erre szándékozik jönni és nem egyenesen a város szívébe ezt az utat használja. Az út minőségét tekintva a használja kifejezés kicsit talán túlzás de legyünk nagyvonalúak.Amit lát, hát az sem mindenapi de legalább jól megtudja nézni mert az út miatt úgy is lassitania kell. Jobb és baloldalán nádas egy szakaszon, mivel semmi gond kicsit tovább jön balkézfelöl magasodik a Rábca folyó töltése és a töltés oldalban egy korszerű megoldásal elkészült európai emberek számára is elfogadható környezetbarát szemét tároló. Jobbról egy hajdan szebb napokat látott bányató.

Ha jól emlékszem a szemétlerakó azért készült mert az út mellet amúgy is lerakták a szemetet az emberek. Akkor inkább vigyék a hulladék lerakóba ez igy rendban is lenne. Ha igy lenne, de a drótkerittésel elkeritett konténerek amik szinte mindig csordultig vannak szeméttel és most már a kerítésen kívüli részre is hordják a hulladékot, amit vagy zárás után visznek (vagy nem fogadja be a hulladékgyűjtő mert nem szelektiv vagy nem háztartásihulladék.)

Szebb látvány? Nem tudom, csak kérdezem más megoldás nincs? Ezt minden eutópai országban így csinálják?

Olvasóink írták

 • 2. tollatlan 2008. július 14. 17:39
  „Kedves Tollas!

  Ebben teljesen igazat adok neked, de a helyesírásodra ügyelj, mert látom nem ez az erős oldalad.”
 • 1. tollas 2008. július 11. 09:40
  „A lomtalanítás jelenlegi formálya sem külömb.
  Győr Ady- város,rövidesen kezdődik a zsib vásár.
  A medvéknek lehet kotorni. Meg lessz az ügyelete "kis kakas"”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pápai út - nem jelentéktelen, de mostoha? (Tudósítónktól)

Győr, Pápai út - Nem központi helyzetű, ugyanakkor fontos szerepet betöltő útszakasz ez a város… Tovább olvasom