Kisalföld logö

2018. 06. 24. vasárnap - Iván 12°C | 20°C Még több cikk.

Győri motorosok Veszprémvarsányban jótékonykodtak

Nagy meglepetés érte a veszprémvarsányi falunapon részt vevő és oda kilátogató embereket július 2-án.
Motorzúgástól volt hangos a sportpálya környéke 17-órakor.

Leginkább az önkéntes tűzoltók lepődtek meg, ugyanis a Győr és Környéke Motorosok Baráti Köre 2003 Alapítvány egy garnitúra (4 db) új gumiabroncsot adományozott a tűzoltók Mercedes műszaki mentő gépjárművére.Az adományozás előzménye
A tűzoltó egyesület tagjai részt vettek a májusban megrendezett IX. Nemzetközi Jótékonysági Motoros Találkozón és önzetlen segítséget nyújtottak a szombat délutáni felvonuláson, az azt követő események biztosításánál valamint egy bemutatót is tartottak a rendezvényen. Az alapítvány a motorostalálkozón jótékony célra összegyűlt adományokból valósította meg a tűzoltók megsegítését. Az adományozó okiratot "Kukori" adta át Nagy András parancsnokhelyettesnek és Lamos Péter gépkocsivezetőnek.
A parancsnokhelyettes az alábbi szavakkal köszönte meg az adományt.
- Köszönetemet fejezem ki az adományozóknak, a nemes cél érdekében tett adományért.

Idézte az elhíresült mondást is, amivel egyre többször említik a Győri Motorosokat: "A bőrdzseki alatt mindannyiatoknál egy jótékony szív dobog"Az esemény után étellel és itallal vendégelték meg a motorosokat.

A civil szervezetnek nagy segítségére lesz az új 4 db gumiabroncs, mivel a régi gumijaik már nagyon elhasználódott állapotúak és ez elég nagy kockázatot jelent a vonulások alkalmával.
Havonta több alkalommal segítik a győri és pápai tűzoltók munkáját a Bakonyalján bekövetkezett káreseteknél a tavalyi évben példaértékű összefogással megvásárolt járművel.

"A BAJBAN SEGÍTÜNK" - vallják és teszik is mindezt az önkéntesek.

Tisztelettel: Pethőné Gócza Veronika - Fotók: Danielisz Gábor

Olvasóink írták

 • 11. Bélabá73 2011. július 05. 07:47
  „Azt hiszem itt vmi nagy félreértés van! Mint írtam, szép dolog! Becsülöm, tisztelem a tevékenységet! Csak egy embert találok teljesen hiteltelennek. Másokat cseszeget, lenéz a munkája során. És nem csak nekem volt problémám vele, hanem több kollégának is!
  Amit nem értek, hol van ebbe az irigység? Nick név mögé bújok? Hmm... Nem tudom mennyivel vállalja fel magát egy gazella vagy egy Dzsémsz Bondos játékmotor tologató...
  De mik is amit a motorosokról gondolnak (nem motorozok, semmi bajom sincs a motorosokkal, de ez terjedt el! SZÉP DOLOG,HOGY EZEN PRÓBÁLNAK VÁLTOZTATNI!):
  Krosszos: Rombolja a természetet, zavarja az állatokat és a kirándulókat
  Spíd motoros: Öngyilkos szervdonor
  Robogós: Balesetet okoz, letöri a tükröt a kocsisorok között és elhúz onnan
  Csopperes: Minden amerikai film ügyeletes rosszfiúi

  Nem könnyű a dolguk, de jó úton haladnak. Csak elég egy-egy ember aki rombolja ezt az imidzset és még nehezebbé teszi a céljuk elérését!”
 • 10. Szállító 2011. július 04. 20:52
  „Bélabá73:Ismerem a motoros fiukat személyesen,és soha nem éreztem azt,hogy bármelyikőjük is nagyarcú,felvágós...lenne!Egyszerű eladóként dolgozom,de soha nem volt lenézés,bántás a részükről irányomba,és tudtommal senki irányába sem!
  Nézd meg a honlapjukat,hogy mennyit segítettek,és csak azután kritizálj!
  Kiváncsi lennék te segítesz-e valakin negyed annyit mint ők!?
  Ezt mérlegeld,és ezen gondolkodj inkább a mások bántása helyett!!!”
 • 9. impala 2011. július 04. 16:18
  „Bélabá 73:Milyenek a motorosok???Olyanok amilyenek? Igen példát vehetnél róluk és akkor talán nem irogatnál ilyen dolgokat.Belőled sugárzik az irigység <moderálva>. Vállald fel magad és úgy írogass ilyeneket.”
 • 8. Bélabá73 2011. július 04. 12:38
  „7. Pont ez az ember egy sunnyógó. Aki nem mer kiállni egyenesen az ember elé! Semmi bajom nincs a motorosokkal, csak egy ilyen hiteltelen ember miatt van keserű szájíze a dolognak és az ilyenek miatt tartják a motorosokat olyanoknak amilyenek”
 • 7. Motorka007 2011. július 04. 12:18
  „5-6. Ne itt fikázz ,ha nem vedd a bátorságot és szemtől szembe légy tökös gyerek, és mond a szemébe. Ne légy hátulról hátba-támadó....de ahhoz gyáva vagy.... miért is? Ő az Audis Pisti tökös csávó ki mer állni teljes mell szélességgel tedd te is azt győzzön a jobb. Ne bújj egy nick név mögé a Győr és környéke motorosok baráti körének minden egyes tagja fenn van elérhetőséggel a honlapjukon, keresd meg és mond el a bánatod.”
 • 6. Bélabá73 2011. július 04. 09:01
  „"Audis Pisti"-t nem kell bemutatni annak aki ismeri. Ő az Audi császára, legalábbis ezt gondolja magáról! Közben megy egy.... és ide mindenki gondolja azt amit egyébként kivennének... Itt az Audiban is játsza az eszét. Egy ismerösöm emiatt <moderálva> lépett ki a csapatból”
 • 5. Bélabá73 2011. július 04. 08:27
  „Szép dolog, javítanák a motorosok megítélését. Csak az az "Audis Pisti" nem kellene oda. <moderálva>”
 • 4. Powerarc 2011. július 03. 22:59
  „A ruházatukat elnézve nemigen használhatnak krosszmotort.:)))”
 • 3. Motorka007 2011. július 03. 22:53
  „(2.)
  Ezek nem azok nézz utánuk a www.gyorimotorosok.hu oldalon. Nagyon sok családon, beteg gyermeken és bajbajutott emberen segítettek már.....és még fognak is. Nem beszélve a Kórházról, mentőállomásról, árvaházról, hajléktalan szállóról,mozgásában korlátozott gyermekeken.....stb...stb.”
 • 2. umberto 2011. július 03. 22:19
  „Gratulálok!

  Ezek ugye nem azok a "motorosok", akik vasárnap délutánonként 80-100-zal tépnek nagy zajt csapva, a győri peremkerületeken át, hogy aztán a baráti-tényői, egyébként védett területeket rallizzanak egy kicsit, felverve az erdő csendjét, nyugalmát?”
 • 1. Szállító 2011. július 03. 20:42
  „Gratula fiúk!
  Ismét bebizonyítottátok,hogy a motorosok jó emberek!Rátok ez különösen igaz!
  Motoros üdvözlet!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szivárvány Kisbácsán - kép

Farkas Zsuzsanna fotója pénteken este készült. Tovább olvasom