Kisalföld logö

2018. 03. 19. hétfő - József, Bánk -8°C | 2°C Még több cikk.

Győri buszmegálló az összedőlés határán

Olvasó-tudósítónk, Sándor cinikusan EU-konformnak titulálta a győri Kandó Kálmán utában található buszmegállót.
"Szerintem érdemes lenne addig foglalkozni az állagmegóvással míg lehet. Még pár év és magától összedől, vagy megvárják míg baleset történik és csak azután intézkednek?!" - kérdezi olvasó-tudósítónk, Sándor a győri Kandó Kálmán utcai buszmegállóval kapcsolatban.

Olvasóink írták

 • 9. meteor* 2011. február 26. 08:53
  „ez magyarorszagi szinvonal. Hurray!”
 • 8. mz/xy 2011. február 26. 07:18
  „A Mátyás teret is felújították sok-sok millióért, de buszvárót már nem építettek! Pedig, itt is esik az eső, és huzatos az utca!!!!”
 • 7. zsukov 2011. február 25. 19:08
  „REMEK ....”
 • 6. Koncseke 2011. február 25. 17:27
  „A képen is látható, de a közönség által még sem várakozásra használt buszmegálló mellett a közeli vasúti alul- és átjáró is megért volna, talán jobban, egy mesét és néhány fényképet, mert sajnos és bizony ez az aluljáró a helyi Önkormányzat kezelésében van és úgy is néz ki! Itt még az általuk oly bőszen kiváltott közcélú közmű hálózatok is az Önkormányzat tulajdonában maradtak, jó hosszan. Azok esetleges ügyes közmű szolgáltatói kézbe adásából bőven le lehetne bontani a tárgyi, nem használt buszvárakozót és lehetne építeni, akár aranyból is, egy tényleg EU komfort buszmegállót oda, ahol az utasok ténylegesen várakoznak szélben és esőben.”
 • 5. fióka 2011. február 25. 15:27
  „be kell alá állni csinálni némi sérülést és fel kell jelenteni az üzembentartót:)
  legalább lessz egy kis pénzed meg lebontják:)”
 • 4. Hyppolit 2011. február 25. 15:21
  „gte! Valószínű amit írsz, vagyis hogy nem "aktiv" ez a buszváró. A közterületről elszállíttatják a rendszám nélküli, roncs autókat (joggal!), erre a rom-tengerre sincs szükség, ha netán üzemen kívüli. Annyi tény, hogy statikailag gyenge lábakon áll, és a balesetveszély miatt vagy lebontani, vagy elkeríteni, stb. kellene.De úgy látszik, az illetékeseknek a jelenlegi állapot a "legolcsóbb".Isten ments, hogy vmi baleset történjen ebből kifolyólag, de akkor aztán elkezdődne az egymásra mutogatás..jó magyar módra.(Egyébként egyet értek Veled.)”
 • 3. gte325 2011. február 25. 13:33
  „ha vkinek nem lenne egyértelmű: (segítség gyengébbeknek)
  ez a buszmegálló nem buszmegálló. Én még csak 14 éve járok arra napi rendszerességgel, de ez idő alatt ott helyi járat nem állt meg. Arra azért még jó ez a bungi, hogy aki kijön a kocsmából, oldalba pisálhatja. Amint látszik, eredménnyel.”
 • 2. gte325 2011. február 25. 13:28
  „oszt´ minek?
  a kedves cikkírónak javaslom, álljon be ebbe a megállóba, oszt várja ott a buszt!
  de nehogy ám meleg ételért , vagy ingyen teáért kiáltson pár nap múlva!
  Az ország azért tart itt (Hyppolit!) mert egyesek megrekedtek az ötvenes évek szintjén, amikor egy buszváró még a társasági élet helyszíne volt.”
 • 1. Hyppolit 2011. február 25. 11:38
  „Szerintem mindenki nyugodjon meg, hogy az illetékesek és azok főnökei még holnap is ugyanott fognak ülni, ahol eddig, és ugyanúgy fel fogják venni továbbra is a fizetésüket, sőt a prémiumot is -garantálom, lelki nyugalommal. Erre a megállóra pedig megtalálják a "magyarázatot" (közbeszerzés előtt áll, meg lesz szüntetve, az ezévi keretet fogja terhelni, már terveztük a felújítását, stb), és semmi, de semmi sem változik, max. a menetjegyek árai.Pontosan ezért (is) tart itt ez az ország. Minden területre ráferne egy "nagytakarítás"...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az ember mindent visz, ami mozdítható

˝Példa erre egy szalmabálán lévő figyelmeztetés, és egy bicikli darabonkénti ellopása˝ - írja… Tovább olvasom