Kisalföld logö

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 13°C | 23°C Még több cikk.

Gyermeknapra

Fiatal lányként engem is az iskola oktatott, szüleim pedig aggódva figyelték pályám alakulását, bölcs tanácsaikkal segítve a döntéshozatalokban.

Arról, hogy majd anya is leszek egyszer, netán, szinte szó sem esett, mintha ez a dolog csakis másokra vonatkozhatna. Én is úgy láttam, hogy a nyelvvizsgák majd a főiskola kibontakozásomat segítik. Ez rendjén is volt, hiszen amit a szakmán belül szerettem volna elérni, rendre sikerült is sok szorgalommal és persze kitartással. De az évek csak pörögtek és a húszas éveim közepétől egyre inkább erősödött bennem a saját család utáni vágy, de egyfolytában felkészületlennek éreztem magam, mivel mindig csak a karriert sulykolta körülöttem a világ. De ez egy nőnek nem lehet elég! Amint gyermeke születik; az első, aztán a második, …szép sorjában egymás után, akkor érzi csak igazán, hogy „letett az asztalra" és teljesen betölti a megelégedettség érzése, és már nem hisz a „rózsaszín világban" amit a média ígér a sikeres nőnek. A rózsaszín világ már ott van a karjaiban a maga 53 cm-ével. Érte és értük már igazán érdemes felkelni és a megszerzett tudásunkat átadni. Szeretetünkre minden nap szükségük van, mint az oxigénre, miért is sajnálnánk tőlük?
Jó nekünk, nőknek, hogy ez a feladat nekünk adatott meg, még ha ez olykor nehéz is. Sose feledjük a monoton hétköznapok idején se, hogy: A feladat csodálatos, hiszen a legnagyobb érték maga az élet, vigyázzunk rájuk és szeressük gyermekeinket okosan!
Egy nagycsaládos anyuka

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

60 éves a Kühne Fúvószenekar

60. születésnapját ünnepelte szombaton este a mosonmagyaróvári Kühne Fúvószenekar. Tovább olvasom