Kisalföld logö

2018. 02. 21. szerda - Eleonóra 0°C | 3°C Még több cikk.

Gyermeknap Bakonypéterden idén is - fotók

Előadással egybekötött játékos, szórakozató programokkal várták idén is a kicsiket és a nagyokat a Bakonypéterdi gyermeknapi rendezvényen.
A bakonypéterdi focipályáján rendezett programokra nemcsak a községből, hanem a környező településekről is sokan érkeztek.

A műsor hivatalosan 14:00-kor kezdődött, de már jóval ezelőtt megjelentek az érdeklődők. Tették ezt azért is, mert erre a napra főzőversenyt hírdettek a szülők részére, ahol a legjobban elkészített első három ételkölteményeket díjazta a zsűri. A főzőverseny annyira jól sikerült, hogy még egy különdíj is kiosztásra került.

Gyermeknap Bakonypéterden.

14:30-kor megkezdődött a kispályás foci.  Az első mérkőzés után 15:00-kor rendőr-kutyás bemutatót láthattak a szép számban megjelentek, Sárpátki Attila r.zászlós és kutyája Flikk-nek köszönhetően. Időközben megérkeztek a győri Tűzoltóság Pannonhalmi Kirendeltségének tűzoltói is, akik bemutatták a vonuló gépkocsijukat. A gyermekek szórakoztatására vízágyú versenyt is hirdettek.

17:00-tól Tomi-bohóc és Manója sok kisgyermek arcára csalt mosolyt.

Támogatóinknak köszönhetően nagyon sok ajándékot sikerült kiosztani a gyerekek között úgy, mint tollat, nyakba akasztót, kulcstartót, chipset, valamint egy településünkön lakó osztrák házaspárnak, illetve boltosainknak köszönhetően sok-sok csokit kaptak a gyerekek.

Egész nap folyamán lovagoltatás, traktoroztatás, légvár, valamint különféle csapatverseny, rajzverseny valamint kötélhúzás is színesítették a napot, ahol senki nem maradhatott éhesen, mivel a bakonypéterdi asszonyoknak köszönhetően friss lángossal, berével csillapíthatták éhségüket a megjelentek.

Ezúton szeretnénk megköszönni a polgármester asszonynak, valamint minden támogatónak, szervezőnek az önzetlen segítségét.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hattyúfiókák jöttek világra a Szabadhegyi tónál! - fotók

"A Szabadhegyi tónál kikelt mind a hat hattyúfióka a környék lakóinak nagy örömére" - írta… Tovább olvasom