Kisalföld logö

2016. 10. 24. hétfő - Salamon 9°C | 18°C

Fotózzon, írjon nekünk ma is, itt a nyári tudósítói napunk!

Első tudósítói napunkon több mint ötven olvasói képet, írást kaptunk. A tét most is 25 ezer forint, melyet a legjobb tudósítók között osztunk szét!
A kisalfold.hu második tudósítói napján minél több Győr-Moson-Sopron megyéből és a Dunántúlról érkező olvasói írást, fotót szeretnénk közölni július 23-án, szerdán.

A tét - akárcsak márciusi tudósítói napunkon - 25 ezer forint: az öt legjobbnak ítélt tudósítói anyagok között osztjuk szét a szóban forgó összeget.

Az írásokat, fényképeket, galériákat egész nap várja szerkesztőségünk. A cél, hogy minél több olvasói anyag kapjon helyet nyitóoldalunkon. Az 5000 forinttal honorált öt olvasónk névsorát csütörtök reggel közöljük.

A kisalfold.hu munkatársai pedig szintén "olvasó-tudósítókká" válnak július 23-án. Győr, Sopron, Mosonmagyaróvár, Kapuvár és Csorna utcáit járjuk majd egész nap, s amint érdekességet, a nyilvánosság érdeklődésére számot tartó életképet, helyzetet látunk, azonnal dokumentáljuk, s megosztjuk olvasóinkkal.

Azoknál a tudósításoknál, ahol válaszokat várnak olvasóink a miértekre, meg is fogják azokat kapni: a felmerülő problémákat továbbítjuk az illetékes hivataloknak, szóvivőknek.Ide kattintva tekinthetik meg az öt legjobb tudósítást, melyeket tavasszal kaptunk olvasóinktól!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Új utca nyílik Sopronban - Már aszfaltoznak - fotók

Már aszfaltozzák a Híd utcát a Pap réttel összekötő új utat. A nyár végén lesz az átadás. Tovább olvasom