Kisalföld logö

2018. 05. 27. vasárnap - Hella 16°C | 26°C Még több cikk.

Falunap Bakonypéterden - sok-sok fotó

Ismét egy fergeteges falunapot tudhat maga mögött Bakonypéterd. A rendezők gazdag programmal várták az érdeklődőket, akik szép számmal meg is jelentek a rendezvényen.

Ételben, italban nem volt hiány, így a jókedv is garantálva volt. 15:00-tól az Ajka- Rábapatona-Bakonypéterd focimérkőzésekkel kezdődött a sportpályán, ahol lovaglási lehetősége is volt az eső ellenére megjelenő szépszámú lakosságnak. 17:00-tól az Ajka Városi Bányász Fúvószenekar színvonalas előadását élvezhették a jelenlévők.

Ezután Pethőné Gócza Veronika népdalokat adott elő. 18:00-tól a kitűnően sikerült vad, illetve disznó pörkölteket fogyaszthatták a Győrújbarát Baráti Dalkör zenei kíséretével. 18:30-tól egymás után következtek a sztárfellépők. A sort Bökfi Gusztáv előadóművész nyitotta, aki immár negyedik éve visszatérő fellépő.


Falunap Bakonypéterden - fotók: Tudósító.

Háromnegyed nyolckor a Bakonypéterdi Fitt Ladyk fellépését tapsolhatta a nagyszámú közönség. 20:00-kor szabadult el a mulatság a Delta együttes fellépésével.

A háromszor is visszatapsolt együttest a Capuccino, majd Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar előadása követte. 22:30-tól ismét Bökfi Gusztáv előadását élvezhette a közönség. A hajnalig tartó jókedvről Rudi Attila gondoskodott a minden korosztályt kielégítő zenékkel.

Ezúton szeretnénk megköszönni a nyúli, az écsi, illetve a győrasszonyfai polgárőröknek azt, hogy lelkiismeretesen biztosították a rendezvényt. Köszönjük Papp Sándornak, valamint Gansberger Lászlónak a nagyon ízletes pörkölteket.

A falunapot támogatták: a Gyarmati Szent Erzsébet Pékség, Bábolnai Pékség, Bornát Vadásztársaság Illak Vadásztársaság, Agro-Milch Kft, Soós-Dózer Kft, Pannonhalma és Vidéke Takarékszövetkezet, Stefanits Kft, Jelencsics Imréné egyéni vállalkozó.

Külön köszönjük Schwartz Bélának, Ajka polgármesterének, hogy az Ajka Városi Bányász Fúvószenekar, illetve az Ajkai focicsapat fellépését lehetővé téve, emelte a rendezvény színvonalát.

Végül, de nem utolsósorban köszönjük a bakonypéterdi polgármester asszonynak, a munkatársainak, valamint az összes szervezőnek a profi módon, nagyon jól megszervezett rendezvényt!

Fáradozásukkal nagyon sok embernek szereztek örömet, amit sokáig emlegetni fog a falu apraja nagyja.

Olvasóink írták

  • 1. keti 2012. július 24. 17:20
    „Én a kreatív sarok kolléganőinek szeretném megköszönni, hogy a gyerekeknek sok örömet szereztek!
    Ha jól láttam, a cikkből és a köszönetekből ők kimaradtak, pedig a saját gyermekeimen kívül sok kisgyereknek tették élvezetessé a délutánt!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fizet a biztosító: fa dőlt a parkoló autóra Marcalvárosban - fotó

Vasárnap reggel hét óra körül dőlt rá egy parkoló autóra egy fa Marcalvárosban. A Győr-Szol… Tovább olvasom