Kisalföld logö

2018. 04. 21. szombat - Konrád 11°C | 24°C Még több cikk.

Ezért nincs parkolóhely hétvégén a mosonmagyaróvári Tescónál - fotók

"Mérgemben jártam egy kört a parkolóban, körülbelül három sort futottam végig öt perc alatt, és rögtön négy gyöngyszemre is bukkantam" - írja olvasónk.
"Szombaton kora délután mentünk bevásárolni a mosonmagyaróvári Tescóba. Tudtam, hogy tömeggel kell számolnom, és a parkolás sem lesz egyszerű, de amit láttam, az minden képzeletemet felülmúlta.

Fotó: Tudósító
Fotó: Tudósító

Gondolom a kedves sofőrök siettek, hogy már nem jutott idejük korrigálni, pedig azt a forgalmi vizsgán is többször lehet.

Fotó: Tudósító
Fotó: Tudósító

Mérgemben jártam hát egy kört, körülbelül három sort futottam végig öt perc alatt, és négy gyöngyszemre is bukkantam. Ez természetesen a töredék, nincs se időm, sem pedig kapacitásom végignyargalni az egész parkolót, nyilván.

Fotó: Tudósító
Fotó: Tudósító


Levelemmel nem lejáratni szeretném az illetékes sofőröket, csupán ily módon tolmácsolni kérésemet: parkolásnál legyenek tekintettel másokra is" - írta olvasó-tudósítónk.

Fotó: Tudósító
Fotó: Tudósító


Nem sokkal cikkünk megjelenése után üzenetben jelentkezett az egyik autó tulajdonosa, aki megindokolta a dupla helyfoglalás okát.

"Az egyik autó az én tulajdonomban van. A Tescónál dolgozok a Kebap-osnál, és azért állok be így, mert eddig háromszor húzták meg az autómat az óvatlan ajtónyitók. Ilyenkor én vagyok ideges, mert nem tudom ki volt, és ki fogja kifizetni a javítást. Egy karc javítása kocsin több százezer forint is lehet, nekem ebből van három. Szóval ha nem gond, amíg ott dolgozok, így fogok megállni" - írta levelében olvasónk.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megsüllyedt az útburkolat a győri parkolóban

Olvasónk szerint használhatatlan az út, erről képeket is küldött. Tovább olvasom