Kisalföld logö

2017. 07. 27. csütörtök - Olga, Liliána 16°C | 21°C Még több cikk.

Erfurti-Jereváni: ne megszokásból!

Lajos Győrből egy forgalmirend-változásról számol be.
Sziasztok!

Győrben a Jereváni út és az Erfurti út kereszteződésben közlekedési csomópont átépítés folyik. Megkérem az autós társaimat, hogy ne megszokásból vezessenek, mert az Erfurti út felől lekerült az elsőbbségadás kötelező tábla és jobbkézszabály kötelezettség van a Jereváni út felől közlekedőknek (a Zöld utca felől).Üdvözlettel: Takács Lajos

Hiányzott a tábla

A Jereváni út és az Erfurti út kereszteződésben közlekedési csomópont átépítése folyik. Olvasónk arra szerette volna felhívni autóstársai figyelmét, hogy ne megszokásból vezessenek, mert az Erfurti út felől lekerült az elsőbbségadás kötelező tábla és jobbkézszabály-kötelezettség  van a Jereváni út felől közlekedőknek (a Zöld utca felől). Máthé-Tóth Péter, a városi útkezelő szervezetének tájékoztatásért felelős mérnöke elmondta: a csomópont a közeli áruház miatt megnövekedett forgalom okán épül át, az átépítés alatti ideiglenes forgalomszabályozás azonban nem szólt az elsőbbségadás kötelező jelzőtábla elbontásáról, ezért az átépítést végző kivitelezőt még hétfőn délelőtt felszólították, hogy az elbontott táblát helyezze vissza.

Olvasóink írták

  • 3. bodycheck4 2010. október 12. 16:22
    „sztem ez nem olyan gyakori. főleg gyakran torlódnak fel a vasút miatt a szemből jövők, és akkor simán be lehet kanyarodni. nem érzem, hogy szükség lenne ide egy körforgalomra.”
  • 2. Powerarc 2010. október 11. 22:25
    „Elég gond az is. De amikor a valaki balra akar kanyarodni az Erfurtira, akkor ha szemből nagy a forgalom, álldogálhat és mögötte feltorlódik a sor.”
  • 1. bodycheck4 2010. október 10. 21:26
    „Érti valaki, minek csinálnak ide körforgalmat? maximum az erfurtiról volt nehéz kikanyarodni nagy ívben, de ennyi erővel az összes hasonló helyre tehetnének...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kellemes őszi séta, bokáig szemétben...

Múlt vasárnap, megörülve a szép időnek, párommal egy laza, Ibolya-tó körüli sétára indultunk. Tovább olvasom