Kisalföld logö

2018. 06. 21. csütörtök - Alajos, Leila 20°C | 30°C Még több cikk.

Érettségi találkozó: Emléktábla 50 év után a Révai falán

50 éves érettségi találkozóra gyűltek össze az 1961-ben végzett, IV. a osztályos fiúk a győri Révai Miklós Gimnázium ódon falai között.

Horváth Péter jelenlegi igazgató meleg hangú köszöntője, tájékoztatója az iskola munkájáról nagy elismerést keltett, hiszen a jó tanulmányi , érettségi eredmények most is az iskola sikeres, színvonalas munkáját dícsérik.


Örömmel köszöntöttük a körünkben megjelent régi osztályfőnökünket Pankovits Jenő tanár urat, aki a régi osztálykirándulásokat, a csinytevéseket emlegette, A 27 fős osztályból 16 "tanuló" jelent meg az ˝osztályfőnöki˝ órán, öten egészségügyi problémák miatt maradtak távol. Néma főhajtással adóztunk elhunyt tanáraink és osztálytársunk emlékének.


Új színfoltot adott a találkozónak az emléktábla koszorúzása, melyet az 50 év emlékére, az iskola tiszteletére helyeztünk el az iskola falán .Ezzel is megköszöntük,hogy az életben elért eredményeinkben a Révai Gimnázium is nagy szerepet játszott,, mert tanítottak emberségre, becsületre, helytállásra.


Tálos Tamás
volt IV.a osztályos ˝tanuló˝

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Magyar Népmese Hete a ménfőcsanaki Bezerédj-kastélyban

A Magyar Népmese napja tiszteletére már 5. alkalommal egész hetes programsorozatot rendeztünk. Tovább olvasom