Kisalföld logö

2017. 10. 23. hétfő - Gyöngyi 8°C | 11°C Még több cikk.

Ellopták a táskát az autóból

A mai nap egy nagyon szomorú dolog történt velem. A kicsi fiammal Bencével (aki 20 hónapos) a nagypapát vittük a szervizbe dolgozni az ÉPFU telepre, a Jereváni útra - kezdi levelét Betti.

Nem sokkal miután odaérkeztünk, a kocsiban hagytam a táskámat, mert a kicsi fiam annyira megörült, hogy buszokat látott és vele voltam elfoglalva. Mire talán egyet sem gondoltam, a táskámat kivették az autóból és elvitték.
Elöször el sem akartam hinni, mert én hiszek az emberek jóságában, hisz én is próbálom minél jobban élni az Életet! De sajnos be kellett látnom, ez a valóság és a táskám eltűnt.

Ami a legjobban fáj, hogy az én kincseim voltak benne: gyerekek fényképei, kicsi rajzok Anyának, üzenetek a gyermekimtől, és a Rómából kapott rózsa fűzérem, ami mindig velem volt a mai napig.
Persze a pénz is bánt,de nem volt sok - 4000 forint készpénz, a telefont, bankkártyát letiltottam azonnal.

Ami még egy drágább veszteség, az összes iratunk: személyi, lakcím kártya, adókártya és taj kártya, de nem csak az enyém, hanem a 4 gyermekemé is.
Nem is tudom hol kezdjem el intézni a sok-sok papírt, ami kell a mindennapi életünkhöz.

Nagyon szomorú vagyok, hogy emberek nem tisztelik a másikat és minden lelkiismeretfurdalás nélkül képesek ilyen dolgokat tenni.

Én jelenleg gyesen vagyok a kicsi fiammal és még nevelgetem a 3 kis-nagy lányaimat is akik 7, 12, 14 évesek, és a mai nap azt kellett látniuk, hogy az édesanyjuk mennyire szomorú.

Ha esetleg bárki hallana egy nagy méretű drapp táskáról benne az életem egy kicsi részével, kérem segítsen.

Köszönettel : Cs. Betti Tel: 96-686-645

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Győrladaméri Iskola alsó tagozatos tanulói Sárváron kirándultak

A Győrladaméri Általános Iskola alsó tagozatos tanulói 2011. május 26-án Sárváron kirándultak. Tovább olvasom