Kisalföld logö

2017. 08. 21. hétfő - Sámuel, Hajna 13°C | 22°C Még több cikk.

Drótkerítés, ami gyilkolt: fülesbagolyt nyársalt fel a kerítés - 18+ képek!

"Kisigmánd és Nagyigmánd kereszteződéséhez érve borzalmas látvány fogadott" - kezdte Olvasónk.
"Kerékpárral indultam célnak, ahogy az mindig is lenni szokott "kis" távon belül. Kisigmánd és Nagyigmánd kereszteződéséhez érve borzalmas látvány fogadott.

Egy fülesbagoly vergődött a kerítésre nyársalódva. Mikor megközelítettem, annak reményében, hogy talán, valahogy ezt a szép madarat le tudom szedni, annak ellenére, hogy a közel 3 cm hosszú, borotva éles karmai és csőre ellen nincs védelmem. De sajnos nem így lett.

A szél volt az, ami csúfos játékot űzött velem. Azt hittem él, azt hittem segíthetek...de csak a szél fújta már a hangtalan éjszakai vadász élettelen szárnyát.

Szörnyű volt látni az egyik kedvenc és nagy tiszteletben tartott madárfaj egyik példányát, lábával görcsösen kapaszkodni a kerítésbe, szárnyát kettétörve lógni a drótkerítés egyik kiálló részén" - írta Olvasónk.


Ide kattintva tekintheti meg a bagoly tetemét!

A letölteni kívánt médiatartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretné elkerülni, hogy gépén ilyen tartalomhoz egy kiskorú hozzáférjen, használjon szűrőprogramot. Itt és itt talál megfelelő szűrőprogramokat.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A első magyar műhold, a Masat-1 elköszönt és megsemmisült a légkörben

"Kísérleti műholdunk több éve fáradhatatlanul küldte számunkra a hasznos adatokat a Földre. Most ért véget a küldetése" - írta Olvasónk. Tovább olvasom