Kisalföld logö

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 13°C | 23°C Még több cikk.

Díjugrató bajnokság Gyirmóton

A gyirmóti Viktória Lovas Klub második alkalommal rendezte meg a Megyei lovas Szövetség által kiírt díjugrató bajnokság versenyét a Május 1. kupát.

A látványos és izgalmas rendezvényen 16 megyei és egy ausztriai egyesület lovasai vetélkedtek a kupákért és díjakért, közel 100 start során, nagyszámú kísérő és az érdeklődők előtt.
Kitűnően szerepelt a versenyen a Hubertus Lovas Klub ifjúsági válogatott versenyzője Stetzl Matthias aki itt is bizonyította tehetségét és megnyerte a kategóriáját. A fiatalok felkészültségéről tett tanúbizonyságot Vörös Veronika a Lajta Hanság Rt. lovasa, aki a legmagasabb szintű versenyszám, a B4 nyitott kategória győztese lett.

A rutinosabb lovasok hírnevét a B2 nyitott kategória megnyerésével Schwarz Andrea a Nagybajcsi Lovas Klub versenyzője és a B3 nyitott győztese Szikszai Lajos a Tandem KSE lovasa növelte.
Jól vizsgázott a hamarosan 10. születésnapját rendező Viktória Lovas Klub is. A Megyei Lovas Szövetség és a Díjugrató szakág elnöksége a létesítmény és a rendezés magas színvonalát, a kulturált, rendezett, környezetet elismerve, a jövőben A1 kategóriájú országos versenyek megrendezésére is alkalmassá nyilvánította a gyirmóti pályát. Apró átalakítások után ez a pálya lesz a megyében második, Győrben az első ilyen szintű versenyek rendezésére alkalmas létesítmény.

- Örülünk a verseny sikerének és máris készülünk a következő – augusztus huszadikai látványos ugrósora - amelyre ismét várjuk lovas sporttársainkat és minden érdeklődőt – nyilatkozta Molnár Viktória a klub lovas edzője

Olvasóink írták

  • 1. Mankapunka 2010. május 02. 21:55
    „Kép nélkül nem ér semmit.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hegyeshalomi határátkelőhely

Ausztria felől fotóztam le az autóból ezt a rövid korlátozást. Tovább olvasom