Kisalföld logö

2017. 02. 22. szerda - Gerzson 3°C | 12°C Még több cikk.

Diabetikus kenyérke - Na de ennyire?!

A kenyérke közepén egy hatalmas lyuk - ez látszik tudósítónk felvételén.

Diabetikus kenyérke - Na de ennyire?! - címmel küldött képet olvasó-tudósítónk:

Fotó: Tudósító
Fotó: Tudósító



  

Olvasóink írták

  • 19. elemér 2013. március 19. 15:29
    „Ami ott megy most az sötétség a fejekben. Csutkónak és kotorásznak se tesznek jót a pirulák.”
  • 18. drKotász 2013. március 19. 10:06
    „12. elemér
    A heti lövöldözéseket el felejtetted hozzátenni. Tudod mikor valami hozzád hasonló félkegyelmű elkezd csak úgy gyerekeket vagy éppen utcán az embereket lövöldözni. Ez is hozzátartozik a gyönyörű amerikai kultúrához, amolyan népszokás lett felétek.”
  • 17. ATX 2013. március 19. 09:57
    „Egy új találmány: az "ementáli kenyér"!”
  • 16. dödike 2013. március 19. 09:26
    „Úgy néz ki hogy lyukra haraptál.”
  • 15. elemér 2013. március 19. 09:19
    „Soha senki nem tudta bebizonyítani, hogy a genetikailag módosított növények károsak az egészségre irja pancser. Nahát pontossan ezzel foglalkozik a funkcional medicicine, amiröl magyarban még nem is hallotak. A 100% kovászos rozs kenyér megszünteti a cukorbajt heteken bellül. http://tinyurl.com/d8venfv”
  • 14. Tündenéne 2013. március 19. 07:59
    „7. elemér 2013.03.18. 17:52

    "Ott a sötétbe tartsa csutkó a zembereket. Na de ha kiirnák is azt, akkorse olvasná a magyar ember."

    Mi van???

    Hát még jó, hogy te már nem élsz itt, mert még a mostaninál is sokkal nagyobb sötétség lenne.”
  • 13. almaviva 2013. március 19. 06:14
    „mi az a csutkó?
    a többit értem:D...”
  • 12. elemér 2013. március 19. 01:57
    „Mi a haladást képviseljük a nagyvilágban. Internet, gps, mobil telefon, gmo,
    funkcinális medicine, media, felvilágositások, szabadság, emberi jogok stb.
    Minden nap harcolunk a szabadságért, és ezért lajkolom az USA-t és Obamat. Mo. és csutkó mellete eltörpül.”
  • 11. pancser 2013. március 18. 21:00
    „9. sanko9 2013.03.18. 20:04
    Tökéletesen mindegy mit hordanak össze-vissza csupán divatból áltudósok. Amerika tovább él az a sajnálatos, hogy a magyar sokkal rövidebb ideig. Az a film amit idézel tömény ostobaság. Soha senki nem tudta bebizonyítani, hogy a genetikailag módosított növények károsak az egészségre. Viszont a növényvédő szerek közül sokra lehetett rábizonyítani. Jó néhányat be is tiltottak a közelmúltban is. Csak kérdezzél meg egy növényvédő szakmérnököt. A DDT-vel kezdődött...... a vegyszer lobby nem szereti a GMO-t nem véletlen, ha ugyanis nem eszi meg a féreg a növényt nyakán marad a vegyszer.
    Elemér, Magyarországon sokféle kenyér kapható, de süthetsz olyat amilyet akarsz. Kovászolt rozskenyér is van, ebben nem vagyunk elmaradva Amerikától.
    A lyukról: a sütődékben grammra adagolnak, nem térfogatra, a lyuk oka? Talán nem volt eléggé megdolgozva a tészta!”
  • 10. Gyöngyi60 2013. március 18. 20:04
    „Nem értem mi ebben az érdekes. Nem direkt csinálta valaki. Ez a lyuk a kelés során lett a kenyérben, csak felvágás után látható. Gondolom ettől még megvolt a kenyér súlya.”
  • 9. sanko9 2013. március 18. 20:04
    „1,7,8.elmér.Ajánlanám figyelmedbe MONSANTO szerint a világ.
    Élelmiszeripar rt.
    Nagyon sok mindent elárul a te nagy ÁMERIKÁDRÓL menyire becsüli a polgárait.
    De még nézd meg A VILÁG LEGNAGYOBB HAZUGSÁGA c.filmet is,és utána lehet az eszet osztani.
    A youtube-on mind a három megtalálható."Remélem ezzel segitettem!"”
  • 8. elemér 2013. március 18. 18:36
    „Itt erröl van szó. Leggyakorib kérdés a kenyérsütésben, hogy lesznek a nagy lyukak. Ezt elmagyarázza a pék NYC-ben Sullivan Str. Hell´s Kitchen az ovodásoknak. Egyik legmenöb péküzlet a városban. Remélem ezzel segitettem. http://tinyurl.com/bl4csj8”
  • 7. elemér 2013. március 18. 17:52
    „Tudom hogy miröl van szó, és ha segit valakin az info. akkor az megéri. Én tapasztalatbol beszélek. Szójaliszt fogyasztást én nem javasoltam. Rozs fogyasztást javasoltam, mert a rozs megszünteti a cukorbajt genetikailag. GMO-nak és a buzalisztnek van a legtöbb köze a cukorbajhoz. Genetikailag megcserélték a buzát a 60-as években. Ezt fogyassza legjobban a modern világ. Az unio komojan veszi ezt és kontronálja. Rajt kell legyen az info. az árukon. Mo.-n nemtudom hogy árulják a kenyeret. Ott a sötétbe tartsa csutkó a zembereket. Na de ha kiirnák is azt, akkorse olvasná a magyar ember. Nálunk (usa) viszont elolvasom. Azt a kovászos 100% rozs kenyeret amit én veszek, bajossan lehet találni. Brooklynban készitti egy litván pék. Már a tinédzserek is cukrosak. Aki 65 éven elmult annak 1/3-a cukros és fele kivanrá téve (NYT). Mozgással nékem problémám nincs. Napi félórát uszok, fél órát futok és sujozok. Televan használt piac házi kenyér gépekkel $9-35. Rozs lisztet is lehet rendelni a net-n. Minden készülékem megvan, de szerencsére találtam ezt a péket. Hetente 2-szer szállitsa a kenyeret az üzletbe. Ez a tuti.”
  • 6. Tapmancs 2013. március 18. 17:40
    „1. elemér

    Elemér, most már megkérdezem. Bármiről is van szó, a mondandód végére mindig odaírod hogy
    - te angolul olvasol
    - a fontos dolgok angolul vannak a "net-n" (te írod így, helyesen "neten" lenne)
    - mindenki az usát majmolja / utánozza
    - és ezekhez hasonlók.

    Namármost: miért írod ezeket? Rajtad kívül elég sokan olvasnak angolul, mégsem híresztelik. Csak nem önigazolásra használod? Ezzel bizonygatod magadnak hogy milyen jól tetted hogy annak idején leléptél, közben kétségek gyötörnek.
    Arról már nem is beszélek hogy mennyi hülyeséget hordasz össze.”
  • 5. pörkölt 2013. március 18. 17:00
    „3,
    Első mondatban leírta a lényeget!Amugy en örültem ennek a kis infonak.”
  • 4. pancser 2013. március 18. 16:46
    „1. elemér 2013.03.18. 15:51
    A genetikailag módosított növényeknek(GMO) semmi köze a cukorbajhoz. A cukornak, ez a répa és nádcukorra vonatkozik, az ezek felhasználásával készült cukortartalmú ételeknek és a kevés mozgásnak annál inkább. Hogy tudjad az USA-ban termelt szója döntő mértékben GMO. Javaslod a szójaliszt fogyasztást és máris szembe kerülsz önmagaddal!”
  • 3. oxana 2013. március 18. 16:34
    „1. elemér Nem arról van szó, amit itt összeirogatsz.”
  • 2. Mankapunka 2013. március 18. 16:03
    „Súlya meg volt? Addig értelmetlen a tudósítás.”
  • 1. elemér 2013. március 18. 15:51
    „Talán rosszul kelt a kenyér ? A diabetikus kenyér ötvözi a klasszikus kenyerek előnyeit a diétára szorulók igényeivel: alacsony szénhidrát tartalma miatt cukorbetegek is fogyaszthatják. Diabetikus, és finom- sőt a benne található búzaliszt, szójaliszt és tejfehérje koncentrátum táplálkozás-élettani szempontból is előnyös. Ezt igy árulják vagyis hirdetik. Ez viszont nem az ami jó a betegség megszüntetésére. Az 100% kovászos rozskenyér. A rozs pár héten bellül megszünteti a cukorbajt. Azt kell enni és ami jó a cukrosoknak. Zöldség, gyümölcs, csirke, pujka, hal, dió stb. Megkel nézni a listát. GMO-t kerülni kell. A GMO-kisokos füzete leltárba veszi, hogy a százhatvankét legfontosabb hazai élelmiszergyártó és -forgalmazó közül melyek garantálják a génmódosított összetevők mellőzését. Buza nem jó. GMO és az üzletileg készitett ételek izesitökkel a cukorbetegség legnagyob terjesztöi. Ezt Dr.Mark Hyman (USA) állitja és igy igaz. Ez a betegség évi 250 billio dolláros üzlet az usa-ban (NYT). Ezért nem hiresztelik. Dr.M.H. a 21-ik század orvosi kezelést képviseli, functional medicine meggyógyitsa a betegeket. Ezek a luzerok pedig a szimptomák kezeléséböl élnek. Egy egész ipart épitettek maguk körül. Természetes hogy én angolul olvasom a hireket és anyanyelvem csak agymüködés karbantartásra használom. Csutkó szellemileg leminösült.”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A buszmegálló bánta a vandalizmust Győrszentivánon

A hétvégén feltehetően bátor személyek megrongálták a győrszentiváni Déryné úton lévő buszmegállót -… Tovább olvasom