Kisalföld logö

2018. 07. 18. szerda - Frigyes 18°C | 26°C Még több cikk.

Csőtörés Győrben - Víz alatt a Lajta utca és a parkolók - Galéria

Olvasónk beszámolója szerint víz öntötte el az Ikva és Répce utca közötti füves részt.
"Hétfőn délután fél négy körül a győri Lajta utcán csőtörés következtében, kisebb áradás öntötte el az Ikva és Répce utca közötti füves részt, valamint a járdát és a parkolót.

Az illetékesek gyorsan intézkedtek" - számolt be olvasónk.Olvasónk fotói

Olvasóink írták

 • 11. genius32 2011. október 25. 10:32
  „spiderz, nem is kell ítélkezni.. Az nem a mi dolgunk.. A házak csövei is 30 egynehány évesek... Időzített bomba az egész rendszer... Emberi mulasztást sem mondhatok.. A 6dikon levő lakó sem bűnös, hisz ő csak mélyen aludt, nem tehet arról,hogy nem vette észre a vízömlést... Sok a ha... Ha ő időben észreveszi és elzáratja a vizet, akkor most nem úszik sokak lakása.. De nem ő a felelős... Épp olyan károsult mint mi, többiek...”
 • 10. spiderz 2011. október 25. 10:13
  „genius32! A hátteret nem ismerem, így nem akarok ítélkezni.”
 • 9. genius32 2011. október 25. 09:43
  „spiderz, teljesen igazad van, a bontás, javítás nem 5 perces meló... csak tudod, minden éremnek két oldala van.. ami a történethez hozzátartozik még, hogy ahol most kb a csőtörés volt, ott hetekkel ezelőtt is feltúrták már a talajt... Tegnap du az itthon oly népszerű "úgy állj hozzá a munkához,hogy más is odaférjen" dolog működött, mivel lent egy munkás bőszen dolgozott, a többiek nézték intenzíven... Na és a hibabejelentős call centeres emberkék ahányan voltak, annyiféle választ adtak... Már látni most,hogy a lakás szárad, hogy milyen gondok is vannak...Az elektromos tűzhelyemet nem merem használni, a mosogató feletti neon burkolatában is állt a víz, beázott a fürdőszoba, a wc, a fiam szobájában a padlószőnyeg.... Iszonyatos poshadt víz szag van.. A biztosítót hívtam, 3-4 nap és felhív a kárszakértő, és egyeztet egy időpontot.. Na remek.. 4 napos pihi jön hétvégén... Tehát egy hétig még ide tuti nem fog jönni szakérteni senki... :(”
 • 8. spiderz 2011. október 25. 09:05
  „Mennyi szakember lett hirtelen! Nem kellemes dolog egy csőtörés, és a vele járó vízhiány, visszanyitás utáni meghibásodások, stb. Az viszont biztos, hogy ha éjjelre helyreállt a szolgáltatás, akkor nem tétlenkedtek a szakemberek. Egy nyomóvezeték javítása bontással együtt akár 8-10 óráig is eltarthat. Ne háborogjatok!
  genius32! Nem irigyellek.”
 • 7. klotzild 2011. október 25. 08:08
  „5. Ha a munkám állna 5-6 órán át, akkor már nem lenne munkám....”
 • 6. genius32 2011. október 25. 06:57
  „Éjjel aztán el lettünk látva vízzel... 0:45kor csak úgy zubogott lefele a víz a konyhám falán... :( És ömlött ki a vízórás szekrényből...Feljebbi emeleten állítólag a víz visszakapcsolása után a vizes blokk egyik csöve nem bírta a nyomást, és ránk zúdult a víz... :( Remek programunk volt éjjel 2-ig... A konyhámban elektromos a tűzhely, a sütő... Vagyis csak volt, mert ha fel akarom kapcsolni a konyhai villanyt, azonnal levágja a biztosítékot... :(”
 • 5. olvasom 2011. október 25. 04:54
  „#4,
  gondolom,te a munkádat,kifogastalanul végzed!
  És még is igy áll az ország:???”
 • 4. klotzild 2011. október 24. 23:05
  „2.teljesen egyet értek. Ezért tart itt az ország, az ilyen gyors intézkedések miatt. Fontosabb lenne a lakásokat ellátni vízzel, mint az utcáról eltüntetni....”
 • 3. nane 2011. október 24. 22:47
  „Viszont béke van és élünk.”
 • 2. genius32 2011. október 24. 22:45
  „Hát, az "illetékesek gyorsan intézkedtek" mondattal vannak fenntartásaim... Ugyanis még jelen pillanatban sincs a lakásokban víz... Az utcán sincs igaz, de se fürdeni nem tudunk, se semmi... Azért a lajtos kocsiból felhordani gy egész család fürdéséhez való vizet, nem kis meló... 21:00kor azt mondta a hibaelhárító, hogy még nincs meg a hiba oka, talán az éjjelre megoldódik a gond... Remek..”
 • 1. oPTiKa 2011. október 24. 21:34
  „Ez víz alatt van? Várjunk még a tavaszi olvadásig és nézzük meg a rakparti utat ;)”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

M1-es autópálya: fizetnünk kell Mosonmagyaróvár és a határ között is

Olvasónk szerint az M1-es autópálya Mosonmagyaróvár és a határ közötti szakaszán nem egyértelműek a… Tovább olvasom