Kisalföld logö

2018. 05. 28. hétfő - Emil, Csanád 17°C | 27°C Még több cikk.

Cigányzenés nótadélután Győrszentivánon

Vasárnap délután három órakor jól vizsgáztak azok a térmikrofonok és technikai eszközök, melyeket a közelmúltban vásárolt a Molnár Vid Bertalan Művelődési Központ Győrszentivánon. A többszázezer forint értékű technikával tartottak nótadélutánt, amely este hét órakor ért véget.

A jó hangulatban zajló rendezvényen, környékbeli nótázók léptek a közönség elé.

Sebestyén Tamás a Győrszentiváni Cserók Nóta Klub vezetője és egyben a nótadélután szervezője elmondta: - Győrszentivánon a legtöbb ember közel van az ötven évhez , ami természetesen másfajta szórakozási igénnyel bírnak, mint a fiatal generáció. Minek is szervezzen a fiatalság nótaműsorokat , ha nem tartanak igényt rá. Azonban az idősebbek számára a hétköznapokból való egyfajta kikapcsolódás egyetlen lehetősége, a magyar nóta programokra való ellátogatás és jó hangulat eltöltése. Ezért minden résztvevő szervező megtesz mindent annak érdekében , hogy az ilyen stílusú szervezett programok változatosak legyenek .

Fotók és szöveg: Gulyás Attila


A Molnár Vid Bertalan Művelődési Központ igazgató – helyettese Kakukk János elmondta, hogy a nótadélutánokat igyekszenek a lehetőségeikhez mérten támogatni úgy, hogy egy – egy neves énekest hoznak a fellépők közé. Most sem történt másképpen , hiszen a közönség nagy örömére Tarnai Kiss László a Magyar Rádió Zrt. munkatársa és nótaénekes volt a Győrszentivániak vendége.Az életben számos alkalom mutatkozik arra , hogy nem tudunk megfelelően elbúcsúzni munkatársainktól . A Molnár Vid Bertalan Művelődési Központ egykori igazgatóját, Stecina Istvánt sem búcsúztatták el kollégái , amikor nyugdíjba vonult. Ezt a hiányt kívánta pótolni az intézmény igazgató - helyettese Kakukk János , munkatársai nevében méltatta a réig direktort, aki két éve vonult nyugdíjba. Ajándékkosár és csomag volt a jutalma Stecina Istvánnak, aki az ajándék átvétele után szót kérve elmondta, hogy nagyon örül annak, hogy az intézmény elérte az általa is nagy munkát igénylő célokat. Azt a célt, amit korábban ő is maga elé tűzött ki, hogy Győrszentivánon megfelelő színvonalú, tartalmas időtöltésnek adjon teret a Művelődési Központ.

A mostani nótadélután is bebizonyította, a hasonló rendezvények szükségességét.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lovasnap a Brandmajorban

Október 23-án és 24-én a soproni Brandmajorban családi lovasnapot tartottak, különböző szórakoztató… Tovább olvasom