Kisalföld logö

2018. 05. 27. vasárnap - Hella 16°C | 26°C Még több cikk.

Borzasztó! Így is parkolunk? (Fotókkal)

"Nem mindennapi eseményre ébredtem ma délelőtt. A soproni pócsi utcában egy szabálytalanul parkoló autó miatt nem fért el egy soproni kukásautó" - írja Tudósítónk.
"A kukásautó kb. fél óráig várt, néha dudált egyet, de aztán ki kellett tolatnia a Pócsi utcából. A kiérkező rendőrök a könyvtár felőli oldalon parkoló autókra figyelmeztető jelzéseket helyeztek, a toyotás hölgy pedig a járőrök szeme előtt ment el, ezek szerint ő teljesen szabályosan parkolt..."

Fotó: Tudósító
Fotó: Tudósító

Fotó: Tudósító
Fotó: Tudósító

Fotó: Tudósító
Fotó: Tudósító"A képen látható teherautó rendszeresen így foglalja el estétől reggelig 6-8 személyautó parkolóhelyét a győri Kodály Zoltán utcában. Tudomásom szerint egyáltalán nem parkolhatna ilyen helyen."

Fotó: Tudósító
Fotó: Tudósító

Olvasóink írták

43 hozzászólás
 • 43. hegedussz 2009. március 04. 23:51
  „Néha maguk a rendőrök se tartják be a szabályokat

  http://www.igyparkolunkmi.hu”
 • 42. pedagogus 2009. február 11. 19:57
  „re: #40 MTT az okoska
  --------
  Mivel már több mint 10 éve van Internetem, anno 14 400 bps-sel ment, szóval megszoktam, hogy nem írok
  ékezetes login neveket.
  -
  Ja, és nem írok ékezetes mappa, fájl neveket, ékezetes Subject-et sem a levelezéseim során.
  Se Windows, se Linux környezetben.
  --
  Tetszik érteni?

  Ki mondta, hogy pedagógus vagyok?
  MTT=Magyar Tüdőgyógyász Társaság ?”
 • 41. beppepapa 2009. február 10. 20:08
  „Lehet, hogy külföldről ír, nem?”
 • 40. MTT 2009. február 10. 17:21
  „pedagogus!
  Már a nevedet sem tudod rendesen leírni! a pedagógus így helyes, hosszú ó-val. A szabadidelyük helyett jó lesz a szabadidejük is....Ejnye!!!”
 • 39. pedagogus 2009. február 09. 16:05
  „Legyen a rendőröké a büntetés 10%-a.
  --
  Na, akkor rend lesz fél éven belül.
  Még szabadidelyükben is kimennek büntetni.
  Merem állítani, hogy nagyságrenddel vissza lehetne szorítani a szabálytalankodókat.”
 • 38. beppepapa 2009. február 08. 11:40
  „A rendőrautó végig szabályosan állt, hiszen megkülönböztető jelzéssel állt meg mindenhol az utcában. Azért mondom így, hogy mindenhol az utcában, mert először megállt szemben a forgalommal, utána pedig elment leellenőrizni, hogy van-e tábla az utca elején, és akkor már a menetiránnyal megegyezően állt meg, igaz tilosban, de használta a villogókat. A parkolóellenőrökön kívül nem büntet senki, ezt szerintem tapasztalhatjuk. Nagyon sokan egyébként a Fehér Rózsa előtt állnak meg úgy, hogy azt a kanyart 30-cal nem lehet bevenni, nemhogy ötvennel. Ráadásul a Pócsiban még zebra sincsen...”
 • 37. Bokk 2009. február 08. 11:08
  „Én értem, hogy egyfelől nem szeretjük a rendőröket, másfelől vágyunk a rendre, de néha dönteni kell melyik mellé állunk. Nem teljesen mindegy, ha tíz percig tilosban is parkolt a rendőrautó, miközben végigbüntették a Pócsi utcában folyamatos tilosban álló autótömeget? Tegyék meg minden nap kétszer, egy hét múlva rend lesz. Inkább az a nevetséges, hogy mára már bevett gyakorlat ott a tilosban parkolás, szerintem sokan nem is látják a táblát, hiszen nem csak egy-egy autó áll ott tilosban, és évek után egy kukásautó és egy újságcikk kell az intézkedéshez.”
 • 36. pedagogus 2009. február 08. 10:48
  „Persze, hogy így állnak meg az autósok, mert nem félnek a büntetéstől.
  Nap, mint nap látni, hogy a rendőrautó lassan gurulva elmegy a szabálytalanul parkirozó autók mellett.

  -
  A múltkor 4 órát állt a garázsom előtt egy autó. Betelefonáltam a 107-re. Kijöttek, és figyelmeztették egy cetlivel AHELYETT, hogy megbüntették volna 10.000 Ft-ra.
  -
  Túl elnézők időnként a rendőrök. Mondhatnám, NEM KÖVETEKEZETESEK!”
 • 35. Flamo 2009. február 08. 09:24
  „Egyébként, ha mindenki egy kicsit "szorosabban" állna be, akkor több hely maradna mindenkinek. Persze aki nem lát ki rendesen a nagy autójából annak ez nem is sikerülhet...lásd fotó. Senki sem látott még olyat, hogy valaki a TESCO parkolóban két helyet foglal el, mert nem tud beállni szabályosan..:-)))) Vagy egyirányú utcában, múltkor egy AUDI-s hölgy inkább tovább hajtott, mert nem tudott jobbra hátra menetben beparkolni egy buszoknak is elegendő helyre..:-))) Az ilyeneken mosolygok, de sírok is egyben, mert gondolom akkor is bajban van, ha a kocsi megcsúszik....Na jó nem is ragozom tovább pedig ezer a példa......Mindenkinek SZép Napot!”
 • 34. Hunicum 2009. február 08. 08:08
  „Szerintem is villog a rendőrautó fényhídja. Felváltva szokott a kék és a piros. Na már most, ha a nap süt rá, akkor mind a két szint bekapcsolva kellene látnunk.”
 • 33. MTT 2009. február 08. 07:58
  „Megtévesztő lehet a fényhíd, ha rásüt a nap, olyan mintha világítana. Én párszor már jártam úgy, hogy visszaléptem az autómhoz, hogy lekapcsoltam-e a világítását, mert úgy tűnt, mintha világítana a színes búra.”
 • 32. lolkapolka 2009. február 07. 22:48
  „Többen említettétek a rendőrautó szabálytalan parkolását. Lehet, hogy én vagyok a hülye, de lehet, hogy nem :) az az autó használja a megkülönböztető jelzést, nem? mintha be lenne kapcsolva az a villogó :)”
 • 31. Stewe 2009. február 07. 21:19
  „Győrben a Semmelweis utcából a Híd utcára kikanyarodni a RENDŐRAUTÓK miatt nehézkes és balesetveszélyes, mert nem látni ki tőlük sem jobbra , sem balra... ÉVEK ÓTA !!!”
 • 30. MTT 2009. február 07. 19:45
  „Sokat emlegetett zéro tolerancia, hol vagy??? Lsd: rendőrautó.”
 • 29. beppepapa 2009. február 07. 19:31
  „Azért nem lehet elvileg parkolni szerintem, mert az utca elején elhelyezett parkolási tábla csak a megállni tilosig érvényes. Miután letelt az 50 méter megállni tilos, új parkolási tábla kéne, hogy szabályosan meglehessen állni. Mivel nincs tábla, így ott tilos a parkolás, hiszen nincs elég hely a járdán. Mondjuk elég hely ott sincs ahol szabályosan parkolhatnak az autók! Ettől függetlenül kitartok a véleményem mellett, miszerint a toyotás is szabálytalan volt. Másnak nem tudom nevezni. Mert ha nem szabálytalan, akkor bárki megállhat úgy, hogy látja, hogy nem mindenki fér majd el.. A szabálytalankodóval pedig nem szabálytalankodva kell fellépni, azt hiszen így van a KRESZ-ben.”
 • 28. Miért? 2009. február 07. 18:31
  „Na ma voltam a pócsi utcában! Én azért nem teljesen értem a dolgokat. A fényképen ahol a kukáskocsi látszódik, kb ott van 1 megálni tilos tábla ami alatt kiegészítőként az 50 méter. Az utca elején van 1 parkolási tábla kiegészítővel, hogy félig a járdán lehet parkolni. Namármost ott ahol a legkeskenyebb az utca (a híd utcai rész) ott szerintem már túl van az 50 méteren így joggal lehet ismét csak parkolni.
  Mondom csak szerintem, tehát ne vegye ezért senki a fejemet!
  Valaki elmagyarázhetni, hogy ha mégiscsak lehet parkolni akkor meg miért büntettek a rendőrök?”
 • 27. badam 2009. február 07. 17:37
  „Drága soproni rendörök, nemegyszer a tesconál a mozgássérült parkoloba láttam rendőrautot, no meg az avantgardnal lévő kis italüzlet elött álitolag gyorshajtókat nézegetnek, de akkor mia f@aszt keresnek bent télen az italboltban? ...rendszeresen....”
 • 26. soproni 2009. február 07. 16:28
  „lolkapolkának igaza van,mert amióta a rendőrség előtt parkoló van,nem lehet balra besorolni,csak akkor,ha szabálytalanul átlépjük a záróvonalat.Kíváncsi vagyok,mikor jönnek rá a tévedésükre?A Pócsi utca valóban katasztrofális,főleg hétvégeken,de nincs ez másként a Szent Mihály utcában sem,ahol szinte képtelenség közlekedni.Az Erste bankba betérő ügyfelek közül,meg sokan szinte a bejárati ajtóig mennek kocsival.Nekik nincs szerencséjük,mert mostanában naponta büntetik a rendőrök a hírlapbolt és a pénzváltó előtt tilosban parkolókat is. A 3 virágláda kihelyezése szintén "remek"ötlet volt a polgármester úrtól! Most legalább már bekanyarodni sem egyszerű a szabálytalanul parkolók miatt,mert megállnak a virágládák mellett is.”
 • 25. Imcsi 2009. február 07. 14:40
  „".A hölgyek KRESZ ismeretéről, meg csak annyit, hogy egy 4 éves gyerek többet tud...Szabályok, táblák, parkolás, párhuzamos közlekedés, ez mind fehér folt! SAJNOS EZ TAPASZTALAT!!!!"
  Ne általánosíts! És nem csak a hölgyekre vonatkozik! EZ IS TAPASZTALAT!”
 • 24. Peti85 2009. február 07. 12:21
  „A hölgyek KRESZ ismeretéről, meg csak annyit, hogy egy 4 éves gyerek többet tud...Szabályok, táblák, parkolás, párhuzamos közlekedés, ez mind fehér folt! SAJNOS EZ TAPASZTALAT!!!! Köszönhető a teszt rendszernek....<<<<<Na ez nem teljesen van ám így...szerintem!”
43 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tűz a volt Graboplast épületnél, pillanatokon belül oltottak

Győr – "Ma délelőtt 10 óra előtt pár perccel tűz ütött ki az Urbantsok utcában a volt… Tovább olvasom