Kisalföld logö

2018. 03. 20. kedd - Klaudia -6°C | 1°C Még több cikk.

Besétált egy póniló a soproni kórházba - fotó

Az állat végig nyugodt és barátságos volt. Talán fel sem tűnt neki, hogy már messze jár az udvarától - írta olvasónk, aki le is fotózta a nem mindennapi esetet.

Csütörtökön reggel nagy meglepetés ért minket a soproni kórház udvarán. Egyszerűen besétált a hátsó kapun egy póni. Előbb azt gondoltuk, hogy talán a városunkba érkező cirkuszból lóghatott meg szegény állat.

Később kiderült, hogy máshonnan származik a "minipaci". A rend őrei is megjelentek, és a segítségükkel a patás visszakerült otthonába. Az állat végig nyugodt és barátságos volt. Talán fel sem tűnt neki, hogy már messze jár az udvarától.

Fotó: tudósító
Fotó: tudósító


Reméljük, hogy csak a zöldebb fű miatt tért be a kórházunkba, és nem betegség miatt! Ezt nem tudjuk, de az biztos, hogy mindenkinek mosolyt csalt az arcára egész napra - írta olvasónk, aki fotót is küldött a látottakról.

Fotó: tudósító
Fotó: tudósító


Mint azt a rendőrségen megtudtuk, az állatot feltehetően nem megfelelő körülmények között tarthatták a 84-es főút melletti telepen, ahonnan megszökött, s betévedt a városba. A tulajdonost értesítették, aki visszavitte az állatot.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ilyen szemetes volt egy zöldterület Győrben a Föld napján! - fotó

Olvasónk felvétele a Tarkarét utca és a két vasút közötti részen készült. Tovább olvasom