Kisalföld logö

2017. 01. 16. hétfő - Gusztáv -6°C | -1°C

Bemutatkozott a Nők Kisbodakért Klub - fotó

Színvonalas ünnepi műsorral mutatkozott be a falu közössége előtt a „Szállj Velünk" Nők Kisbodakért Klub.
A bemutatkozás a személyes fellépésre értendő, hiszen a hölgyek már több éve tevékenykednek „láthatatlanul" és önzetlenül a településen. Kezdeményezőkészségüket és munkájukat dicséri a Trianon-emlékkő állítása, az artézi kút és környezetének megszépítése, a Kisbodakra érkezőket köszöntő tábla évszakról-évszakra való feldíszítése, a nyári virágosítások szépsége.

a
Tasnádi Judit, Kondorné Bertalan Erzsébet, Tóth Istvánné, Vecsei Orsolya, Majlinger Józsefné, Pausits Istvánné (takarásban), Timár Gáborné, Vecsei Frigyesné, Légrádi Lászlóné s a karvezető Lampert Csilla


A 2012-es év leglátványosabb munkálata a falu központjában álló kőkereszt felújítása volt. (Emeltette gróf Viczay Károly felesége, Khuen Mária, 1817-ben.)

A hagyomány 2012-ben is folytatódott: a klubba szerveződő asszonyok advent második vasárnapjára hívták Kisbodak apraját-nagyját a közösségi házba. Aki eljött és adományával fejezte ki önzetlenségét, az nemcsak forró teát vagy forraltbort kortyolgathatott, hanem házi készítésű mézeskalácsot, süteményt is kapott. A klub tagjai ez alkalommal színpadra állva mutatták meg magukat és tehetségüket: komoly felkészülést igénylő, dalos, verses műsorral kedveskedtek a megjelenteknek.

A rendezvényen bemutatott, 2013. évi kisbodaki falinaptár is nagy sikert aratott, a bevételt szintén a női egyesületnek ajánlották fel a készítők. A kitűnő hangulatú jótékonysági rendezvényen összesen 107.530 forint gyűlt össze. Köszönjük az önzetlen felajánlásokat! A klub – mint eddig is – minden forintot Kisbodak szépítésére, fejlesztésére fog fordítani.

T.G.

Olvasóink írták

  • 1. kisbodaki67 2013. január 11. 13:27
    „Köszönjük a müsort ,és az önzetlen munkátokat.Továbbiakhoz is sok erőt és egészséget kivánok nektek.”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

3000 forintot ért a jégbe zárt világ - fotók

Győri olvasónk az ónos esőzés után készített felvételeit 3000 forintos tudósítói jutalomban… Tovább olvasom