Kisalföld logö

2017. 01. 16. hétfő - Gusztáv -6°C | -1°C

Az X-Faktor mégis eljöhetett érted Győrbe

A tehetségkutató műsor főszerkesztője szerint nem maradt el a meghallgatás Győrben, csak késéssel kezdődött. A hazai castingokat nem kísérik kamionok, megépített színpadok, ha valaki ezt várta volna.

- Nem maradt el a meghallgatás Győrben. Kollégáim a viharos szél miatt kis késéssel érkeztek a helyszínre, de a változásról útközben értesítették az iskolát, kérték a várakozók megértését, türelmét. Amint megérkeztek, elkezdődött a válogató, egészen öt óráig várták a jelentkezőket. A győri direkt castingot most nem kísérte akkora érdeklődés, de ebben nincs semmi meglepő, helyszínenként mindig változó az érdeklődők száma. Aki öt óra után érkezett, az iskolában még megadhatta az adatait, hogy később felvehessük vele a kapcsolatot - mondta a kisalfold.hu-nak Schiwert-Takács László, az X-Faktor főszerkesztője.

Hozzátette, az X-Faktor hazai válogatóit nem kísérik kamionok, látványos, megépített színpadok, ha valaki ezt várta volna. Mindig intézményekben, klubokban rendezik a direkt castingokat, ahol videó készül a jelentkezők produkciójáról.

Előzmények:

˝2014. március 17-én 15 órakor a Czuczor Gergely Bencés Gimnázium és Kollégium folyosóján gyülekezhettek azok a jelentkezők, akik az X-Faktor idei győztesei szerettek volna lenni.

A várakozásokkal ellentétben, a kihirdetett időpont előtt háromnegyed órával a Széchenyi téren semmi különöset nem tapasztalhattak a járókelők és három órára sem változott a látvány.

A várakozásokkal ellentétben, a kihirdetett időpont előtt háromnegyed órával a Széchenyi téren semmi különöset nem tapasztalhattak a járókelők - írta tudósítónk.
A várakozásokkal ellentétben, a kihirdetett időpont előtt háromnegyed órával a Széchenyi téren semmi különöset nem tapasztalhattak a járókelők - írta tudósítónk.

Az érdeklődő a gimnázium portásától megtudhatta, hogy a bejárat melletti első teremben lenne a meghallgatás, előtte azonban csak az épületben tanuló kíváncsiskodó diáklányok várakoztak.

Bár a részvételi szándékot előre kellett jeleznie minden jelentkezőnek a szervezők felé, az érdeklődés hiányában mégsem mondták le az eseményt, továbbá a szervezők egyike sem jelent meg.

Szégyenletes, hogy egy országos nézettségű adó arra nem képes, hogy egy ilyen volumenű eseményt komolyan és professzionálisan kezeljen. "Az X-Faktor eljön érted!" - Tudjuk!˝ - írta olvasó-tudósítónk.

A Facebookon is hirdették az eseményt >> 

Az esettel kapcsolatban megkerestük az RTL Klubot, amint válaszolnak, frissítjük a cikket.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Patkány bukkant elő a napsütésre Győrben - fotók

A Cuha u. 37. előtt a tavaszi napsütés előcsalogatta a környék gyakran megjelenő csatornában lakó… Tovább olvasom