Kisalföld logö

2017. 08. 21. hétfő - Sámuel, Hajna 13°C | 22°C Még több cikk.

Az árvíz margójára: köszönet a győri rendőrségnek

˝Mentés másként, avagy a rendőri munka csúcsteljesítménye két hete történt˝ - írta olvasónk.

˝Miközben emberek tízezrei sürgölődtek a gátakon és környékén a Duna mentén, igyekeztek megvédeni javaikat az ár pusztítása elől, addig egyes elemek - kihasználva e tömegek ez irányú elfoglaltságát - a maguk hasznára mesterkedtek.

Volt, aki csak pár tucat homokzsákot lopott, volt, aki kihelyezett aggregátort, minket viszont az autónktól fosztottak meg.

Konkrétan, reggelre hűlt helye volt az este leparkolt kocsinak. Nem akartunk hinni a szemünknek, hogy tényleg eltűnt! Igaz, régi darab, de nekünk hű és megbízható társunk volt az elmúlt évtizedben, ezért megdöbbentett és fájt a hiánya.

Felocsúdván a kellemetlen meglepetésből rögtön bejelentést tettünk a Győri Rendőrkapitányságon, ahol a reggeli eligazításon azonnal kiadták a jármű adatait körözésre. Én alapjában véve optimista ember vagyok és bíztam benne, hogy megkerül az ellopott jószág, de hogy ez még aznap este megtörténik, erre még legvadabb álmaimban sem gondoltam!

Pedig lőn! Még meg sem melegedhetett a tolvaj ülepe alatt az autónk ülése, mire egy ugyancsak szemfüles és ügyes járőr lefülelte és visszaszerezte nekünk az eltulajdonított kocsinkat.

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani az ismeretlen rendőrnek! Nekünk most ő az árvízi hős, akinek az áradás miatti forgalomelterelések, útzárak és torlódások közepette is helyén volt az esze és szíve és ilyen körülmények között sem feledkezett meg a feladatáról, amire felesküdött, védeni az emberek javait, vagyis bűnt üldözött és bűnelkövetőt talált.

Hála és köszönet neki! Isten áldja! Természetesen hálás szívvel gondolunk a rendőri csapat többi tagjára is, úgy mint járőr kollégákra, nyombiztosítókra és nyomozótisztekre is!˝

M.Cs. Győr, 2013. június

ui.: Az igazsághoz tartozik, hogy nem ez volt az első eset, hogy sikeres felderítést hajtottak végre eltulajdonított javainkkal kapcsolatban a rend őrei. Találtak már meg nekünk ellopott biciklit, rabolt ékszert, most meg az autónkat. Minden tiszteletünk a győri rendőrségnek!

Olvasóink írták

 • 9. Mankapunka 2013. június 26. 11:35
  „Ancsy

  De a te helyesírásod, és fogalmazóképességed is javításra szorul, és ahogy látom, te már menthetetlen vagy, így éltél eddig is.”
 • 8. tati 2013. június 26. 09:29
  „5!
  te valamit nagyon félrenéztél azzal a 80.000Ft-tal.
  de nem akarok vitatkozni...”
 • 7. nagy971103 2013. június 26. 07:44
  „A rendőröknek lesz még egy dolga....nem kellene kinyomozni mi az igazság Győrújfalu töltésével kapcsolatban? Amúgy tényleg gratulálok a győri rendőröknek, tűzoltóknak és azoknak akik kint voltak!”
 • 6. macizoli 2013. június 26. 07:08
  „Tisztelet a hétköznapi hősöknek! Legyen az rendőr, tűzoltó, mentős vagy csak egy hétköznapi ember.”
 • 5. Ancsy107 2013. június 26. 06:32
  „Munkapunka látom , neked úgyse tudnak jót csinálni... remélem , hogy a te értékedet a te szavaiddal élve ...majd valami "rutinosabb" fogja elvinni... szégyen ez a hozzá állás... Tati ... igen ezért fizetik őket... havi 80-90 000 ft ból... és szerintem nem azon kéne csámcsogni, h a te adódból , hanem azon, hogy az ország 20 százaléka fizet adót és mindenki él mert mi fizetünk... inkább a rendőségnek mint segélyre a nem rászorulóknak ...”
 • 4. tati 2013. június 25. 21:44
  „tudsz olvasni?
  én is örülök neki,ha úgy tetszik-gratulálok!”
 • 3. traffic 2013. június 25. 20:19
  „Nem osztom a véleményeteket (1. 2.) Igen is meg kell dicsérni ezt a hozzáállást és eredményt. Az öncélú szurkálódás felesleges és értelmetlen.
  Én, gratulálok!”
 • 2. tati 2013. június 25. 19:43
  „én is örülök,hogy így végződött a történet!

  egyébként ez a rendőrök dolga,a fizetést is ezért kapják.

  befizetett adóinkból...”
 • 1. Mankapunka 2013. június 25. 16:33
  „Mert nem egy rutinos rablóval álltak szemben.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vámosszabadi - a Szavai csatorna árvíz után

Ez maradt az árvíz után. A halak pusztulnak, a víz bűzlik, és nyálkás - jelezte olvasó tudósítónk. Tovább olvasom